7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
А што се ти толико бринеш за то?
Ne mogu da spavam ... Od brige. Neće se čuti jedinstveni nepatvoreni patriotski glas ako njih nema u skuštini.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што се ти толико бринеш за то?

Jaooooo, šta će biti s vratarima, onako samima jer ih niko neće ...![]()
Ne mogu da spavam ... Od brige. Neće se čuti jedinstveni nepatvoreni patriotski glas ako njih nema u skuštini.![]()
Ne bih bio zabrinut da ne vrede. Čuo sam da su oni ispostava Dragana Đilasa, a Đilasova stranka znači nešto u Srbiji.

Nisu ... Oni su nažalost samo usamljeni.![]()
Ма да у праву си...ајде сад престани да спамујеш и пишеш небулозе, јел у реду?

Nije. Ovde svako može da iznese svoj stav. Ma kakav da je.![]()
Gotovi ste!
Jesam li rekao da sovinisti cetnici vise NIKOME ne trebaju?
![]()
Nije. Ovde svako može da iznese svoj stav. Ma kakav da je.![]()
Двери су НВО а не странка.Svaka cast Dverima na pokusaju. Ozbiljna i zrela stranka pred kojom je buducnost.
Предлажем свима да гласају за Двери, а ови из ДСС и СРС нек се сналазе!
(...) Ovi momci iz Dveri vec punih 15 godina deluju u interesu Srbije i srpskog naroda u smislu ocuvanja бла бла бла
Порука за СРС и ДСС - Ко високо лети, испод цензуса пада.
Са извесним симпатијама сам гледао на овај савез, Сербијан Алајнс, Лигу Праведника, не толико да би их гласао, али ме занимало какав би резултат остварио овај Трио Фантастико.
ДСС је правио неке циркусе са штандовима по граду, прикупљање потписа за неки реферндум, и сећам се да је целокупно Старешинство потписало то.
Није фер.

Па кад је тако што су се расплакали ?5 % ce oni sigurno presisati. Odbijanjem SRS i DSS na zajednicki front samo ce Dveri jos vise ojacati glasacima od radiklala i dss.
Ја бих пре размишљао о томе КОЈИ СУ РАЗЛОЗИ ДСС-а и СРС-а ДА ОДБИЈУ ДВЕРИ ???!!!![]()
Dobar predlog!
Двери се разликују у много тога у односу на остале политичке странке. (...)

Ja sam uplašen za vratare, šta će biti s njima ... Gde je savest pravih nacionalista DSS i SRS da se zajedno utope u neokaljanu i dokazanu vratarsku organizaciju ... ??!![]()
Obradović je tako pošten, kao i njegov tata.
Ja sam uplašen za vratare, šta će biti s njima ... Gde je savest pravih nacionalista DSS i SRS da se zajedno utope u neokaljanu i dokazanu vratarsku organizaciju ... ??!![]()

vala i vasi zuti su imali kadrove kojima je prvi posao u zivotu bio posao premijera![]()