DSS I SRS ODBILE PATRIOTSKI BLOK SA DVERIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da spavam ... Od brige. Neće se čuti jedinstveni nepatvoreni patriotski glas ako njih nema u skuštini. :(

Кад су Двери тако безначајне, зашто си најактивнији на њиховим темама?

- - - - - - - - - -

Ne bih bio zabrinut da ne vrede. Čuo sam da su oni ispostava Dragana Đilasa, a Đilasova stranka znači nešto u Srbiji.

Барем нису испоставе страних обавештајних служби, за разлику од СНС...

(...) Ovi momci iz Dveri vec punih 15 godina deluju u interesu Srbije i srpskog naroda u smislu ocuvanja бла бла бла

Ало докле ће више средовечни људи из "старешинства" да важе за "момке" и "младе" ?
Док не оду у пензију као истакнути отпораши?

Порука за СРС и ДСС - Ко високо лети, испод цензуса пада.

Са извесним симпатијама сам гледао на овај савез, Сербијан Алајнс, Лигу Праведника, не толико да би их гласао, али ме занимало какав би резултат остварио овај Трио Фантастико.

ДСС је правио неке циркусе са штандовима по граду, прикупљање потписа за неки реферндум, и сећам се да је целокупно Старешинство потписало то.

Није фер.

Ја бих пре размишљао о томе КОЈИ СУ РАЗЛОЗИ ДСС-а и СРС-а ДА ОДБИЈУ ДВЕРИ ???!!!:zcool:

quote_icon.png.pagespeed.ce.PubgKEMO6n.png
Оригинал поставио bagzzi
Предлажем свима да гласају за Двери, а ови из ДСС и СРС нек се сналазе!
Dobar predlog!

Хехехе.... па то само служи томе ДА СЕ ОСАКАТЕ И ПРЕУСМЕРЕ ГЛАСОВИ СА ДСС-а и СРС-а ........врло чудна "акција" на овој теми.........

Могу се Двери упињати до миле воље у својој жељи да нешто промене у Србији, али све им је то килава работа. У Србији има сасвим довољно оваца за шишање, тако да се победа СНС скоро и не доводи у питање.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back