eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Iron Lord:E ako je zbog Mite, onda se i ja solidarišem!
NE U NATO, DA U MITU!
Шта је немате аргументе - па као последње ******ине ТРОЛУЈЕТЕ ТЕМУ......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:E ako je zbog Mite, onda se i ja solidarišem!
NE U NATO, DA U MITU!

eremita:Шта је немате аргументе - па као последње ******ине ТРОЛУЈЕТЕ ТЕМУ......![]()
eremita:Шта је немате аргументе - па као последње ******ине ТРОЛУЈЕТЕ ТЕМУ......![]()
inagadadavida:..mozda i bi, kada bi ti , svojim recima mogao da objasnis zasto ne treba da udjemo u NATO, a ne da copyrash gluposti, o javnim kucama........![]()
![]()
![]()
Iron Lord:Mita copyra / kapira![]()
inagadadavida:E, moj mito,obrezana kito........ ;-)
Ima hiljadu argumenata zasto Srbija treba i mora da udje u NATO........ali kome pricati??
Tebi i Dzekiju???![]()
![]()
![]()
Smorno mi je da kuckam, desetak strana argumenata .......mozda i bi, kada bi ti , svojim recima mogao da objasnis zasto ne treba da udjemo u NATO, a ne da copyrash gluposti, o javnim kucama........![]()
![]()
![]()
Kakvi argumenti, nisi odgovorio što te čovek pitao, nego se bacio na Ustav. Baš i mene zanima šta misliš da mi sad imamo od Kosova i šta bi učinio da nam ga sad daju?eremita:Шта је немате аргументе - па као последње ******ине ТРОЛУЈЕТЕ ТЕМУ......![]()
........molim???.....kada???Nedavno je Maroko okupirao teritoriju Španije.
........Srbija je drzava sa najjadnijim drzavnim suverenitetom u Evropi, odnosno, nema ga uopste.......a nije u NATO.......kako to??Članstvom u NATO gubi se državni suverenitet jer će naši političari usklađivati svoju politiku sa NATO i SAD.
inagadadavida:@ mita, obrezana kita.......
........molim???.....kada???
........Srbija je drzava sa najjadnijim drzavnim suverenitetom u Evropi, odnosno, nema ga uopste.......a nije u NATO.......kako to??
Evo, odgovori svojim recima na ove dve gluposti koje si copyrao........pa da nastavimo, ali da ne kopiras vise, nego ozbiljno da pises.......sam svojim recima, a ne da prepisujes ko ponavljac....
Za sta se bre pita 'rvatski kojnusar?cash:a nije srbe doveo vasa črnojević jer su begali pred turcima?
naselili ste se u hrvatsku ODLUKOM HRVATSKOG SABORA jer -
1359.kralj ludovik I potvrđuje povlasticu kralja karla roberta.
potvrđenje je dato u višegradu,"na blagdan glavosjeka svetoga ivana krstitelja,godine 1359.".
mrzi me citirati,ali ako hoćeš,budem![]()
Vi ste uvek bili NULE. Nama je zemlju dala Austrija. Vi ste imali jednog jedinog kralja u "povijesti",a i taj je bio kukavica tako da molim te o istoriji se raspravljaj sa nekim iz Istocnog Timora posto su vam drzave iste starosti.The Dule:Za sta se bre pita 'rvatski kojnusar?Vi ste uvek bili NULE. Nama je zemlju dala Austrija. Vi ste imali jednog jedinog kralja u "povijesti",a i taj je bio kukavica tako da molim te o istoriji se raspravljaj sa nekim iz Istocnog Timora posto su vam drzave iste starosti.
nesha taxista:Kakvi argumenti, nisi odgovorio što te čovek pitao, nego se bacio na Ustav. Baš i mene zanima šta misliš da mi sad imamo od Kosova i šta bi učinio da nam ga sad daju?
richie blackmore:Vi se jos bavite zasmejavanjem onih u Briselu?
To je kao bio odgovor na moje pitanje? Znači pojma nemaš šta bi s Kosovom da ti ga daju!eremita:05.septembar 2007.
I TADIĆ OTKAČIO NATO
Predsednik pristao na premijerovu ucenu da se iz dokumenta koji se predstavlja u Briselu izbaci mogućnost učlanjenja Srbije u NATO
BEOGRAD - Boris Tadić i Vojislav Koštunica vodili su dve nedelje pravu bitku oko definisanja prezentacionog dokumenta koji ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić danas predaje u sedištu NATO u Briselu, a kojim se definišu modaliteti buduće saradnje sa tom vojnom alijansom. Koštunica je tražio da se iz teksta dokumenta izbaci termin "evroatlantske integracije". Iako nevoljno, Tadić je na kraju popustio i prihvatio tu izmenu, koja zapravo znači da Srbija nije voljna da se uključi u NATO!
- Uslov premijera Koštunice bio je da se ta formulacija izbaci, ili taj predlog neće proći na Vladi. Tadić se dugo lomio, ali kada mu je Koštunica zapretio da je stvar ozbiljna i da je DSS spreman da ide dotle da ga ne podrži kao zajedničkog predsedničkog kandidata, Tadić se povukao i pristao na izmenu - tvrdi dobro obavešteni izvor iz Vlade Srbije.
O izmeni već napisanog dokumenta Tadić je potom, na vanrednom sastanku, obavestio najuže rukovodstvo DS. Tom prilikom njegovom popuštanju najviše se usprotivio ministar odbrane Dragan Šutanovac.
- Šutanovac, koji je lično najviše zalegao za taj dokument, Tadićev ustupak Koštunici doživeo je i kao lični poraz. Tražio je od Tadića da DS to ne prihvati, ali uzalud - navodi sagovornik Kurira.
Da stvar bude još gora po Tadića, izbacivanjem formulacije koja je smetala Koštunici on uopšte nije dobio garancije da će ga DSS zaista podržati kao predsedničkog kandidata.
- Očekuje se da je ovo samo prva u nizu ucena kojoj će Tadić u narednih mesec do dva dana biti izložen i, kako stvari stoje, već sada se može naslutiti da će on biti spreman da prihvati sve, samo da se dočepa još jednog predsedničkog mandata - navodi naš sagovornik.
Kurir je juče bezuspešno pokušavao da dobije potvrdu da je prezentacioni dokument izmenjen u ovom, najznačajnijem delu. Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, koji danas ide u sedište NATO upravo sa ovim dokumentom, ceo dan je proveo na sastancima u poseti Rumuniji. Za komentar i potvrdu informacije juče nije bio dostupan ni ministar odbrane Dragan Šutanovac.
]
nesha taxista:To je kao bio odgovor na moje pitanje? Znači pojma nemaš šta bi s Kosovom da ti ga daju!
Kad nekom nešto pretiš, onda to mora biti nešto što će naškoditi onome kome je pretnja izrečena, inače ispadaš smešan i glup. Čemu to sve služi? To je samo ono ''Pokazali smo mi njima''. Baš ih zabole... Opet se kratkoročni politički poeni prave uz dugoročnu štetu. Ne moramo biti u Nato, ali onome od koga zavisiš nije se zamerati.
inagadadavida:E, moj mito,obrezana kito........ ;-)
Ima hiljadu argumenata zasto Srbija treba i mora da udje u NATO........ali kome pricati??
Tebi i Dzekiju???![]()
![]()
![]()
Smorno mi je da kuckam, desetak strana argumenata .......mozda i bi, kada bi ti , svojim recima mogao da objasnis zasto ne treba da udjemo u NATO, a ne da copyrash gluposti, o javnim kucama........![]()
![]()
![]()

nesha taxista:Zato što ne znaš, a u to tvoje i moje možemo otići samo u mali deo.
Крими Миле:Амери ће заплакати...
А шта ти очекујеш од процесора на 300 мегаХерца?eremita:Зашто лупеташ и стално постављаш сомнабулна питања само зато да би троловао тему - то што радиш не доказује нити да си паметан нити да си шмекер... само да си тролер.
Више пута је обелодањено шта то значи СУШТИНСКА АУТОНОМИЈА а ако ти и даље није јасно иди на сајт Владе па прочитај једно 10 пута па ако опет не схватиш, значи да ниси довољно паметан.
HEBEHA:Aha, mi smo ih sada mahimalno zayebali!
Eto vam, gamadi jedna, sad vam necemo uci u nato, pa crknite. Joooj, kako smo ih socno zavrnuli.
Jel' ce zato da placu.
Sad ne govorim o tome treba li u NATO ili ne.