DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
I odmah bežanija sa teme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ko je rekao
"Boj ne bije gvozdje ubojito,
vec boj bije srce u junaka"?
A?!
Jel i to laz i istorijska spletka, klinci?
Odmah si pao!
Ali blizu si...
Ne to je umetnicko epsko delo vladike Rada i nema veze sa spletkama, a taj citat ni sa istorijom, kao sto ni Sotrin scenario za film nema veze sa recima Lazara Hrebeljanovica pred bitku jer one nisu nigde zapisane i ne postoji bilo kakav validan materjalni dokaz sta je on pricao tada a kamoli da je bas to rekao.
Nije bitan dokaz kad su ovakve stvari u pitanju (tesko dokazive), vec je bitno narodno predanje od usta do usta. Zato ovaj citat ima veze (i te kakve) sa istorijom.
kad smo već kod citata on glasi:
boj ne bije svijetlo oružje,
već boj bije srce u junaka.
Ima mozda za one koji uce istoriju iz filmova ili pesama ,kaze u narodnom predanju da je Marko Kraljevic cedio vodu iz suve Drenovine devet godina stare i da se jurio sa vilama i dvoglavim arapima al to ne znaci da je to istina i pored nesporene umetinicke vrednosti tih pesama i predanja.
Јаооооојјјјјјјј....када сад' нисам пао са столице...........мајкоооооооооо...........
па све бисер до бисера:
Tihom procedurom Euleks dolazi u pokrajinu
Politika - Pre 4 sata
Brisel, 15. februara - Predstavnici zemalja članica Evropske unije doneli su odluku o slanju Euleks misije na Kosovo usvajanjem Operativnog plana, koja bi trebalo da bude verifikovana takozvanom pismenom ili tihom procedurom do sutra u podne, potvrdili su danas diplomatski izvori u EU. To znači da će se odluka do sutra "nalaziti na stolu" a smatraće se važećom ukoliko nijedna od 27 zemalja članica EU ne bude podnela prigovor u pomenutom roku.
Ova vrsta procedure bi trebalo, prema istim izvorima, da državama poput Kipra, Rumunije i Španije, a možda i Grčke i Slovačke, ostavi mogućnost da budu "konstruktivno uzdržane", odnosno da ne moraju potpisom da potvrđuju saglasnost sa odlukom o misiji, već prećutno.
Za razliku od nekoliko prethodnih nedelja, kada se od visoko rangiranih diplomata u EU moglo čuti pregršt zvaničnih i nezvaničnih izjava o svetloj budućnosti Srbije u Evropskoj uniji ili "širom otvorenim vratima" i "ubrzanoj proceduri", danas je taj stav, doduše još nezvaničan, poprimio drugačiji ton - jer EU verovatno ništa neće ponuditi Srbiji u nedeljama koje slede, pa čak ni politički sporazum koji je bio na stolu koliko do juče. Njegova uloga je bila da pomogne izboru Borisa Tadića za predsednika Srbije, objasnio je danas jedan visoki evropski zvaničnik koji nije želeo da bude imenovan.
O interpretaciji jednostranog proglašenja nezavisnosti koju priprema kosovska skupština niko u Briselu ne želi da govori, čak ni nezvanično. Na pitanje da li će i kada Albanci proglasiti nezavisnost ili nameru u proglašenju iste odgovor je da će u nedelju biti slavlja u Prištini i da su hiljade Albanaca iz inostranstva već pohrlile na Kosovo da proslave nezavisnost.
Vladimir Jokanović
Eto sta rade, sve iz potaje, tako i mi treba "iz potaje" da dignemo kuku i motiku pa pravac na Kosovo ravno!
Znaci, nema ni obecane "sargarepe", za koga ili sta su glasali ovi za Tadica?
Meni nije krivo sto su nam zabili noz u ledja, naprotiv, odavno sam o tome govorila i mislila.
Eto sta rade, sve iz potaje, tako i mi treba "iz potaje" da dignemo kuku i motiku pa pravac na Kosovo ravno!
.
Majko moja. :shock: 'Ajde da malo uključimo mozak pre nego što nešto napišemo. Važi?
Sta drugo da naisem?!A i vi Tadicevci kako vas nije blam da i sada "drzite cas"?!
Ako već ne znaš šta da napišeš, onda ne napišeš ništa i rešen problem. Bolje nego ovakve besmislice.
A kakav problem imaš sa "tadićevcima"? u vezi s nepriznavanjem Kosova?
Pa ni od privremenog sporazuma nece biti nista, a vi ste na kontu toga hteli da date Kosovo.
Ko je hteo da da Kosovo? Nisam čula, verovatno mi je promaklo. Ne pratim politiku tako pažljivo, izgleda.
Čak i kad bi EU bacila atomsku bombu na Srbiju, siguran sam da bi ova EU bratija kod nas, isto kao i sada propagirala isto: Srbijin put je - put u Evropu.Da li mi mozemo i smemo da budemo u Uniji i prijateljskim odnosima sa nekim ko nam otima deo teritorije?
Ako otimacina i agresija nisu dovoljni razlozi za neprijateljstvo,sta je onda jos potrebno??