ДС у Суботици "заборавио" Српску заставу на састанку са Хрватима

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
(Ne)Dela DS vise nema smisla komentarisati.

Dobro si rekao, dela! Ne deranje sa bine, ne vika u kameru, ne priča izaberite nas videćete kako će vam fino biti, već dela koja se vide i pipaju. Juče sam shvatio da DS zaista radi, a da svi ostali zasnivaju svoju bednu politiku na komentarisanju onoga što DS radi. Paraziti i ništa više.

Како се зваше онај чудак што повремено дође на пдф, онај Србин из Словеније:
БОРИС ТАДИЋ ЈЕ ОД ФРАНЦЕТИЋА....... и з д а ј н и ц иииииииииииии !!!!!!!!!!!!!
Bogo...Samo se pitam :''Dokle'':|

Dobro si rekao, dela! Ne deranje sa bine, ne vika u kameru, ne priča izaberite nas videćete kako će vam fino biti, već dela koja se vide i pipaju. Juče sam shvatio da DS zaista radi, a da svi ostali zasnivaju svoju bednu politiku na komentarisanju onoga što DS radi. Paraziti i ništa više.
Naravno, jedino DS nešto u korist ove zemlje i naroda zaista i radi. I radio je svih ovih 20 zadnjih godina. Ali, zaboga, tek juče si to shvatio? :shock: A, posle svega čime je ovaj jadni narod sluđivan, dobro je i to. Što rek'o Lavrov, bolje i sad nego nikad. ;)

Naravno, jedino DS nešto u korist ove zemlje i naroda zaista i radi. I radio je svih ovih 20 zadnjih godina. Ali, zaboga, tek juče si to shvatio? :shock: A, posle svega čime je ovaj jadni narod sluđivan, dobro je i to. Što rek'o Lavrov, bolje i sad nego nikad. ;)

Ma nisam baš juče shvatio, više sam bio teatralan :lol:.
Šala. Juče su sporazumom pokazali da nisu samo brbljivci kao njihovi protivkandidati, već i da rade. Danas ovo sa FIAT-om, sjajno. Protivnici od muke mogu samo da izmišljaju i reprodukuju po hiljadu puta iste priče o istim stvarima na isti način.

Ova zastava će se uskoro vijoriti na mnogim kućama u Srbiji...
cp_flag_large.gif

Nek' nam je Bog u pomoći:lol:...

Ma nisam baš juče shvatio, više sam bio teatralan :lol:.
Šala. Juče su sporazumom pokazali da nisu samo brbljivci kao njihovi protivkandidati, već i da rade. Danas ovo sa FIAT-om, sjajno. Protivnici od muke mogu samo da izmišljaju i reprodukuju po hiljadu puta iste priče o istim stvarima na isti način.
Ama, u svakom slučaju - okej. :)

Naravno, naravno ... Idi molim te zakopaj se u neku rupu da ne chuje svet kakve gluposti prichash.

A sad sam malo pogledao o chemu je rech. To je serija javnih skupova, na kome je u subotici gost bio DS. Demokratska zajednica Hrvata ide redom i promovishe se po Vojvodini ... Ne vidim nishta loshe u tome. Naravno da ce biti Hrvatska zastava kad je stranka iskljuchivo Hrvatska tj budi njihovu nacionalnu svest.

Доста сте се напили Српске крви. Не видиш ништа лоше у певање усташкој химни и дизање усташке заставе у Србији. Хрватска је геноцидна творевина. Њу само могу да поштују антисрпски злотвори.

Шаховница је шаховница без обзира каква била. Под њом је пуно Срба изгубило главу, пуно је целих породица уништено и нажалост истребљено. Хрватска држава је утемељена на костима побијених Срба и то је чињеница која се неможе оспорити.

Тужно је што се под таквом крвавом заставом (када сви знамо чијом је крвљу натопљена) неко у овој нашој Србији бори за власт, без да се иједног тренутка застиди или запита шта чини. Још тужније је што ће неки људи из исте наше Србије изаћи на биралишта и гласати за те сподобе које (на неки начин) крвницима дају за право и подржавају учињена недела геноцида, мучења, етничког чишћења, истребљења. Јер, ако нешто или неког не подржавам- под његову заставу нећу стати никада. Одвратно, љигаво, грозно. Ово им се не сме заборавити нити опростити!

И то ће трајати докле год ми, Срби са мозгом, будемо верoвали у "демократске методе" и промене до којих ће доћи изборима. Неће никада! Ко је силом дошао на власт само ће силом са власти сићи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back