Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Oni sad mogu da izgrade i 56763439 dzamija ali Srbi imaju istoriju u Sarajevu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А било би лепо да ти већ једном престанеш да лупеташ.
Или ипак ту антисрпску пропаганду шириш намерно?
- - - - - - - - - -
П. С.
Мислим...
Ко је нашао мене да учи шта је српство...
Дојучерашњи највећи Титови полтрони.
Baš tako...
Zagreb i Beograd su bila dva jako karakteristična grada kako u SFRJ tako i danas
naime, kad SELJAČINA PLANINSKA dodje u Zagreb... mora da se ponaša civilizirano
kad SELJAČINA PLANINSKA dodje u Beograd... heh... nemam živaca da dovršim komentar
znate i sami...
Zbog ovakvih Srbima nema spasa! U Srbima mora da se oformi neka tvrda npr. hercegovacka struja, koja ce ovladati svim srpskim prostorima i sprovoditi svoj teror kako bi smo izbegli da nam kojekakvi autosovinisti kroje sudbinu. Zamisli sad da postoji srpska drzava sa parlamentarnim oblikom vladavine, u koji ja licno ne verujem, i da moras da sedis u skupstini sa ovakvima koji boluju od ogoljene i neizlecive srbijanstine, i da sa njima dogovaras najkrupnija drzavna pitanja. To bi isto bilo kao da udjes u novu jugoslaviju.
Zbog ovakvih Srbima nema spasa! U Srbima mora da se oformi neka tvrda npr. hercegovacka struja, koja ce ovladati svim srpskim prostorima i sprovoditi svoj teror kako bi smo izbegli da nam kojekakvi autosovinisti kroje sudbinu. Zamisli sad da postoji srpska drzava sa parlamentarnim oblikom vladavine, u koji ja licno ne verujem, i da moras da sedis u skupstini sa ovakvima koji boluju od ogoljene i neizlecive srbijanstine, i da sa njima dogovaras najkrupnija drzavna pitanja. To bi isto bilo kao da udjes u novu jugoslaviju.
Pre par dana sam bio u Beogradu, imam utisak kao da nisam u Srbiji, samo se gleda svoja goozica, Beograd odavno nije srpski grad. Nista nije bolje ni u unutrasnjosti Srbije, svaka cast Srbima iz Crne Gore i Republike Srpske !!! Mogli bi da daju ulicu Antunu Tusu, Edvardu Kardelju, Stanetu Dolancu, sve je moguce...
Pre par dana sam bio u Beogradu, imam utisak kao da nisam u Srbiji, samo se gleda svoja goozica, Beograd odavno nije srpski grad. Nista nije bolje ni u unutrasnjosti Srbije, svaka cast Srbima iz Crne Gore i Republike Srpske !!! Mogli bi da daju ulicu Antunu Tusu, Edvardu Kardelju, Stanetu Dolancu, sve je moguce...
Можете да оформите струју па све са Драшковићем да се вратите у планине и да се тамо договорите шта сте. Дал сте усташе, четници ил комунисти, а нама да се скинете с ките Србске.
- - - - - - - - - -
Није Србски од 1945, добро да си приметио. Овде владају Титини кољачи комунисти само маскирани у "вишестраначје".
Vala jeste nas jebbali domacinski vi srbijanci......i sto ti kazes......red je da nas vise skinete s kurrca! Prodali ste 1878 srpske ratne napore u Bosni....1918 ste nas gurnuli pod noz hrvatima i muslimanima..........1945. u narucje titu......ceo DSR ste ladili mudda po Srbiji dok se po Bosni dogadjao pokolj Srba......o 1995. necu ni da govorim. I drugo.....vi niste Srbi nego "gradjani srbije" i politicki srbijanci. Mada je ogroman broj oniih cije se geografsko poreklo podudara i sa lokalpatriotski osecanjima.
Када ме назовеш србијанцем то значи да си настављач Аустроугарске пропаганде, јер је то њихово дело у покушају да на неки начин учине даљим Србе из Војвоства Србског са Србима који су се борили за своју слободу. А ти си его болид као и сви ви планинари, кратког ума, а великог језика. Ти ниси Србин, немаш појма шта то уопште значи. Ја живим у Србији коју су МОЈИ преци ослободили, не твоји, и Србин сам без обзира шта ти смрдиш овуда.
Ти ниси они, ти овде делиш, а сви наведени су саборни. Неможеш да се камуфлираш у њих.
И кафанама "Руски цар" и "Грчка краљица" у центру Београда морају се укинути монархистичка имена од пре Другог светског рата и вратити називи "Загреб" и Плави Јадран".
А "Загреб" ( садашњи "Руски цар") да поново буде експрес-ресторан са ценама за студенте, ђаке и раднике.
Debilno je što su menjali taj naziv koji je tu već 80-90 godina , a nije kao da je neka reprerzentativna i bitna ulica pa da je toliko važno da se ne zove Zagrebačka , ostalom ni taj grad Zagreb nije ništa kriv što u njemu žive ljudi kakvi žive...
Dubrovačka, Zagrebačka, Durmitorska su, čini mi se, nazivi od pre Drugog rata. Nisam siguran, ne znam da li Milunka može da potvrdi...
Што не би носиле српска имена, чиме су нас Загреб... задужили?
И кафанама "Руски цар" и "Грчка краљица" у центру Београда морају се укинути монархистичка имена од пре Другог светског рата и вратити називи "Загреб" и Плави Јадран".
А "Загреб" ( садашњи "Руски цар") да поново буде експрес-ресторан са ценама за студенте, ђаке и раднике.