DS protiv Vojvodine

Kao Srbin iz Vojvodine , mogu da kazem da je Autonomija Vojvodine skuvana u Kroatokomunistickim glavama , kao potreba da se cela Srbija oslabi . Kao takva , nema potrebe da postoji . Sto se tice narod Vojovodin , misli se pre svega na Srbe , jer su Srbi pretezzna vecina . Treba njih pitati .

Ja ti govorim kao Srbin iz Vojvodine, koji i profesionalno i privatno jako dobro poznajem situaciju u Vojvodini.

ljudima je preko glave da budu Srbi, jer Srbija brlja već godinama i inati se celom svetu, krade od građana i radi protiv sebe. Ljudima je toga dosta i radije će biti Vojvođani u drugoj državi, nego Srbi lojalni Srbiji koja ih degradira, desetkuje, obeščašćava, krade i ponižava svakodnevno i godinama.

Ja ti govorim kao Srbin iz Vojvodine, koji i profesionalno i privatno jako dobro poznajem situaciju u Vojvodini.

ljudima je preko glave da budu Srbi, jer Srbija brlja već godinama i inati se celom svetu, krade od građana i radi protiv sebe. Ljudima je toga dosta i radije će biti Vojvođani u drugoj državi, nego Srbi lojalni Srbiji koja ih degradira, desetkuje, obeščašćava, krade i ponižava svakodnevno i godinama.

Naravno , to je populisticka propaganda, koja je uperena i protiv Srba i Srbije . Na zalost , pala je na plodno tle . U koliko ostali Srbi iz Vojvodine ne zele da budu vise Srbi , nego da postanu nesto drugo , na primer Hrvati , tu nista ne mozemo . Da budu nov narod , to jest samo vVojvodjani , to je nesto cega ce se kasnije stideti njihova deca i unuci . Ali , mislim da je to pre scvega rezultat Hrvatske propagande , koju plasira njihov zastupnik Canak .

Naravno , to je populisticka propaganda, koja je uperena i protiv Srba i Srbije . Na zalost , pala je na plodno tle . U koliko ostali Srbi iz Vojvodine ne zele da budu vise Srbi , nego da postanu nesto drugo , na primer Hrvati , tu nista ne mozemo . Da budu nov narod , to jest samo vVojvodjani , to je nesto cega ce se kasnije stideti njihova deca i unuci . Ali , mislim da je to pre scvega rezultat Hrvatske propagande , koju plasira njihov zastupnik Canak .

Ajde bre, dokle će zatucani pojedinci da govore u moje ime. kakvi Hrvati, šta lupaš bre? Kakav Čanak i gluposti? Da li ti uopšte znaš šta je populistička propaganda?

Deca i unuci će se stideti ako ih ostavimo da žive kao cigani, kao ološ. Da im Ceca bude kultura i Šešelj bitan faktor u životu? mani me bre te zatucane politike praznih stomaka i još praznijih glava.

Narod hoće da živi kako dolikuje, da ima čast, obraz i pun stomak. Miran san i školovanu decu.

Zaje6i me tih Šešeljevskih budalaština, da mi Hrvat kroji mišljenje da treba da se stidim sugrađana Hrvata. Doviđenja zatucani. Da si domaćin, čovek, paor, radnik, komšija i roditelj, bolelo bi te doope za te budalaštine, bitan bi ti bio život.

I na kraju da ponovim, Srbi neće Vojvodinu bez Srbije, Srbija hoće Vojvodinu sa problemima, da bi mogla da nasta vi da po starom lovi u mutnom i druge optužuje za svoje neuspehe.

А мени као Банаћанину, је пун ку*ац Војводине!
Како живим у Вршцу, за сваку глупост морам да идем у панчево, које је предграђе Београда, а само због политике је "центар округа"!

А ако требате документа, онда морате да цепате до Новог Сада у којем ни јеан Банаћанин, поготову из јужног Баната није ни био!

Сваки посао обављамо у београду, купујемо у Београду и студирамо у београду а сада морамо због "Војводине" да идемо у Нови Сад!

Зашто да плаћам две владе!?
Што да ми се од пара узима за "буџет Војводине!?"

Ако идем у Београд и послујем у београду онда не желим да ме Нови Сад поткрада!

Цела влада и админ. у Новом Саду служе да се удоме трећеразредни политичари и да се краде новац од грађана!

Никаква Војводина!

Војводина-лоповина!

Pa zaboga , i ja sam Vojvodjanin , i mislim da bi se decentralizacija trebala uvesti na nivou gradova , a ne pokraina , ili regiona .
Nikakve veze ja nemam sa Seseljem i sa radikalima .
A da sam Srbin , jesam .

А мени као Банаћанину, је пун ку*ац Војводине!
Како живим у Вршцу, за сваку глупост морам да идем у панчево, које је предграђе Београда, а само због политике је "центар округа"!

А ако требате документа, онда морате да цепате до Новог Сада у којем ни јеан Банаћанин, поготову из јужног Баната није ни био!

Сваки посао обављамо у београду, купујемо у Београду и студирамо у београду а сада морамо због "Војводине" да идемо у Нови Сад!

Зашто да плаћам две владе!?
Што да ми се од пара узима за "буџет Војводине!?"

Ако идем у Београд и послујем у београду онда не желим да ме Нови Сад поткрада!

Цела влада и админ. у Новом Саду служе да се удоме трећеразредни политичари и да се краде новац од грађана!

Никаква Војводина!

Војводина-лоповина!

Pa zaboga , i ja sam Vojvodjanin , i mislim da bi se decentralizacija trebala uvesti na nivou gradova , a ne pokraina , ili regiona .
Nikakve veze ja nemam sa Seseljem i sa radikalima .
A da sam Srbin , jesam .

I lepo vam je do sada kao građanima Srbije? Je li ili nije?

I lepo vam je do sada kao građanima Srbije? Je li ili nije?

Tako nam je , kako nam je . Za veliku vecinu stvari , koje nisu dobre , smo krivi sami , a neke su nam nametnute . Stvari treba menjeti pod hitno , kako bi nam bilo bolje . A to sto smo srbi , to ne mozemo da menjamo , . niti treba . U koliko promenimo navcionalnost , pa postanemo Vojvodjani , ne vidim kako bi nam od toga moglo biti bolje. Moldavci nisu Srbi , a njima je jos gore negoo nama . Ono sto nevalja , nema nikakve veze sa pripadanjem ovoj oili onoj naciji. A u stvar , bas u Vojvodini i nije tako lose , kako je u ostalim delovima drzave .

da li ti mislis da se to desava bilo gde u svetu ., da kad nekom , iz nekog razloga nije dobro , (na primer , plata mu 200 evra , a n hoce 600) ( mada je to diskutabilno ) odmah ruse Drzavu i to svoju . Licnu.

A to kako nam je . Pa eto, ja mislim je ljudima u glavnom onako , kako ih ubede , ( mediji , ( agitatori , razni agenti ) . Ilustracije radi , najcesce pitanje koje Tanzanijci postavljaju strancima i turistima , je ; Da li je i kod vas , ovako dobro , kao kod nas ?

Ajde ti pametnice,meni iz Vojvodine,objasni tu situaciju u Vojvodini,kako to nas Srbija degradira ,desetkuje,obescascava,i ponizava.Evo,ja i moja sva familija se u Vojvodini ne osecamo ponizeno i ugrozeno,i nikome ne pada na pamet da se otcepi od Srbije

Ajde ti pametnice,meni iz Vojvodine,objasni tu situaciju u Vojvodini,kako to nas Srbija degradira ,desetkuje,obescascava,i ponizava.Evo,ja i moja sva familija se u Vojvodini ne osecamo ponizeno i ugrozeno,i nikome ne pada na pamet da se otcepi od Srbije

Ma lako je tebi da se širiš po nemačkoj i prodaješ mooda za bubrege. I šta ja sad tebi da pričam, koliko sam poniženja pretrpeo sve ove godine, kad si ti pobegla baš zbog toga, pa ovde u dokolici, isfrustrirana samoćom u nemačkom podrumu, ti meni pričaš priče...

Doviđenja :confused:

Ma lako je tebi da se širiš po nemačkoj i prodaješ mooda za bubrege. I šta ja sad tebi da pričam, koliko sam poniženja pretrpeo sve ove godine, kad si ti pobegla baš zbog toga, pa ovde u dokolici, isfrustrirana samoćom u nemačkom podrumu, ti meni pričaš priče...

Doviđenja :confused:
Znaci jos se nije nista poboljsalo po pitanju diskriminacije,mentalno obolelih osoba,drogerasa i pedera..........al ,onda ne verujem ni da ces bolje proci u nezavisnoj Vojvodini:hahaha::hahaha:........A ja sam pobegla sto su takvi ludaci i onda bili pusteni s lanca,i slobodno setali ulicom:mrgreen:

pa nece svi ja recimo kao autohtoni vojvodjanski Srbin ciji su se pretci vekovima borili protv Madjara uz Jasu Tomica i Svetozara Miletica sa svoja prava necu da glasam a znam jos vojvodjanskih Srba koji nece glasati mada na mene nisu uticali ni Ceda ni Canak nego jednostavn kada vidim ko je sve podrzao taj ustav i kada cujem misljenja nekih pravnih strucnjaka sa mog fakulteta i drugih nekako mi je bezveze mada je ovaj prvi razlog presudan.

tvoji preci hahaha jesu dosli na prascima iz Like/Korduna ili mozda el Leskovac/Medvedja ili mozda cak krs el Herecgovina ...... mada ne treba iskljuciti ni bracu iz Montenegra

Znaci jos se nije nista poboljsalo po pitanju diskriminacije,mentalno obolelih osoba,drogerasa i pedera..........al ,onda ne verujem ni da ces bolje proci u nezavisnoj Vojvodini:hahaha::hahaha:........A ja sam pobegla sto su takvi ludaci i onda bili pusteni s lanca,i slobodno setali ulicom:mrgreen:

Haha, pa šta se onda praviš pametna pobeguljo dezerterska. Čujem kod tebe etnički čista hetero-sredina, sve pametni i mudri ljudi, doduše, malo su pedofili, ali ko ga je6e kad padaju evrići, a?

Dođi malo ovde da se boriš sa ludacima puštenim s lanca, pa daj onda sebi za pravo da mlatiš o nečemu što ne znaš.

Haha, pa šta se onda praviš pametna pobeguljo dezerterska. Čujem kod tebe etnički čista hetero-sredina, sve pametni i mudri ljudi, doduše, malo su pedofili, ali ko ga je6e kad padaju evrići, a?

Dođi malo ovde da se boriš sa ludacima puštenim s lanca, pa daj onda sebi za pravo da mlatiš o nečemu što ne znaš.

A sto bi se ona borila protiv tebe i slicnih :mrgreen: nema pametnija posla.........

Necu sad da dodjem,ne mogu ti nista,posto sad spadate u zasticenu vrstu zivotinja,al onoga trenutka kad tvoji olosi i ti proglasite autonomiju,i mislite da mozete da odlucujete u tudje ime,i o tudjim sudbinama,tog momenta dolazim,to mos biti siguran,ili si mozda mislio da cu da posmatram kako mi drogirana banda cepa drzavu,jedna saka obicnih seronja,i profitera,koja ne vidi dalje od nosa.Naj kasnije tad ces dobiti po toj laprdavoj njusci,koju cudim se da ti nije niko do sad ispoliro.....a mozda i jeste,pa te malo jace strefilo,pa ti se zato sve poremetilo

Necu sad da dodjem,ne mogu ti nista,posto sad spadate u zasticenu vrstu zivotinja,al onoga trenutka kad tvoji olosi i ti proglasite autonomiju,i mislite da mozete da odlucujete u tudje ime,i o tudjim sudbinama,tog momenta dolazim,to mos biti siguran,ili si mozda mislio da cu da posmatram kako mi drogirana banda cepa drzavu,jedna saka obicnih seronja,i profitera,koja ne vidi dalje od nosa.Naj kasnije tad ces dobiti po toj laprdavoj njusci,koju cudim se da ti nije niko do sad ispoliro.....a mozda i jeste,pa te malo jace strefilo,pa ti se zato sve poremetilo
jel si digla kucu na tri sprata sa kamenim lavovima i djakuzijem da imas za povratak ?:D

Mora da sam te malo pogodio sa onim

u dokolici, isfrustrirana samoćom u nemačkom podrumu

pa se sad ovako istresas na meni, ni krivom ni duznom :lol:

Back