Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
![]()
Zuto vam vodi drzavu, a ne kaze se dzaba, jedna slika vredi 1000 reci![]()
![]()
Plavo još nije shavtilo da je plavo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Zuto vam vodi drzavu, a ne kaze se dzaba, jedna slika vredi 1000 reci![]()
![]()
pa isto ko sto i vi peraci klozeta i ostali imigrantski ispljuvci na socijali imate pravo posle odredjenog vremena da glasate na izborima u zemlji koja vas se primila iz sazaljenja tako i svi gradjani Srbije imaju pravo glasa i to im je ustavom zagarantovano
LOL

Plavo još nije shavtilo da je plavo...

Kompleksi su cudo![]()
Zivis u Srbiji a srpski jos nisi naucio da pisesi ti bi u EU
LOL
Kakvi peraci klozeta ? Pa ovde seljoberu ne postoje javni WCnije ovo dzamahirija u kojoj si se okotio da ljudi idu napolje pa da pisaju i seru
Socijala ? U kapitalizmu nema socijale slepceti si samo jedan mladi iskompleksirani majmun koji ce na pdf. dobiti izliv krvi na mozak od preteranog nerviranja
![]()
Ae sad' shibe dzukac![]()

jes to naucio na UofTu a kad si sticao diplomu viseg higijenskog tehnicara-operativca u javnim prostorima 

и мени није јасно како је плаво на КиМ Призрен Урошевац(бондстил) гласовали за Томислава
свим срцем![]()
Nije čovek imao bele boje pa mu plava bila pri ruci..и мени није јасно како је плаво на КиМ Призрен Урошевац(бондстил) гласовали за Томислава
свим срцем![]()
pa ekipa iz bonDstila zna da je sa Tomom bolje zezanje .

jes to naucio na UofTu a kad si sticao diplomu viseg higijenskog tehnicara-operativca u javnim prostorima
![]()
sta sam ja iznad rekao ? ha ?
vi to tako radite, jel da ?
Meni se cini da sam vas gledao u emisiji "Opstanak"
Pa u Prizrenu je mozda glasalo 1000 ljudi od kojih je Nikolic osvojio recimo 70% (700 glasova), dok je u Subotici glasalo 150,000 gde je Tadic osvojio 60% sto je vise nego svi Tomini glasovi na KiM taman da je osvojio 100%. Tako je Boki osvojio koji glas vise, ali sada nije vazno, Boris Tadic je Predsednik Rep. Srbije.
у Призрену нема Срба има их мало у једној бази код Ораховца:-P
када тај Зомби падне Кошче иде тамо где је био у комби за 7 особа
возач плус 6 путникапоглавица странке плус чланови и симпатизери

pa sa obzirom ko te sve trpao u bulju za drzavljanstvo ne cudi me da si upoznat sa tim radnjama cak se i smejes na dupeNe znas da pises, a ni da citassta sam ja iznad rekao ? ha ?
![]()
![]()
Evo jedna flasica vode, idi operi bulju siptaruvi to tako radite, jel da ?
Meni se cini da sam vas gledao u emisiji "Opstanak"
![]()
![]()
LMAO

и мени није јасно како је плаво на КиМ Призрен Урошевац(бондстил) гласовали за Томислава
свим срцем![]()

pa sa obzirom ko te sve trpao u bulju za drzavljanstvo ne cudi me da si upoznat sa tim radnjama cak se i smejes na dupe![]()
nisam ja ti da se trpam za pastetu i mesni narezak po americkim vojnim bazama
Zar ja tebi nisam rekao samo adresu da ostavis i da ti posaljem neku humanitarnu pomoc, prosto mi te zao 
reko si i da ces nam poslati slike iz Las Vegasa da vidimo kako si uspeo u zivotu pa opet nista![]()
a ono jes cinjenica da se nisam slikao pored ogromne neonske reklame je jako frustrirajuca i razarajucaJa to ne zovem zivotnim uspehom, vec izlaskom za vikendPoslao bi ti, ali bi mi bilo zao da sutra znam da je neko sebi oduzeo zivot jer je skontao da mu zivot ne vredi ni 5 para
![]()

A tebi godra samo tako![]()
![]()

ti ako se makar sa desetoricom ne posvadjas za noc na ovom pdf-u ne mozes da zaspis![]()
sorry