Nikog ne treba ismevati, ali oni da bi se izborili trebalo bi da budu iskreniji prema sebi. Da im prekipi i da raščiste sa nametnutim (lažnim) moralom u vezi dece.Ovog puta ne na tebe. Nego posvuda se čuje: evo štrajkuju zbog svojih plata, onako ponižavajuće.
A baš te plate su razlog zašto oni koji mogu biraju bolje plaćen posao. Kada vidim ko sve od studenata drži nastavu po školama, nije mi dobro. Mnogi zaista nisu za to, ali pošto ne mogu ništa bolje da nađu budu profesori. A trebalo bi da bude prestiž, pa da se otimaju ljudi za mesto u školi. Sada direktori bukvalno nahvatavaju ko će da im drži neke nastavne predmete, čak i bez diplome. Kod nas ne mogu da nađu profesora engleskog, menjaju se na svakih par meseci, uglavnom studenti. I opet odu.
Reci pošteno- želim bolje uslove rada u šta spada i plata. I ne zanimaju me tuđa deca. Tj. zanimaju me kad mi uslovi rada budu dostojni profesije.
Roditelji, izvinite, ali mi smo pre svega radnici na tržištu rada a ne državni kmetovi-guvernante vaše dece - takav stav treba da imaju i da se drže toga po cenu otkaza izblefiranog praznom puškom.