Državno uhlebljenje

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinjavam se što sam iskulirala tvoju poruku, videla sam je.

(nikako da se ispetljam iz Lagertine i Pauline mreže međusobne podrške i razumevanja)

To je katastrofa. Apsolutno treba iz svog džepa da plaćaju brljotine koje su napravili a ne na štetu građana. S tim što je i ta odšteta naduvana. Zašto običan građanin ne dobije toliku odštetu.

Prema statutima nekih fakulteta mislim da je nekad i bilo zabranjeno da se deca profesora zapošljavaju na fakultetu.

Jos je najmanji problem da deca profesora rade na fakultetu, ja vise govorim o policiji, vojsci, BIA, drzavnoj upravi, sudovima i tuzilastvima/pravosudju. O onima koji nas zavitlavaju umesto da RADE ZA NAS (bukvalno), pa onda jos napravise staleze gde ce drzavu da vode samo oni i njihova deca bez odgovornosti, a mi cemo da placamo a da budemo bez prava.

Da vam prepevam, narode, to se zove ROBOVLASNISTVO, samo nije bukvalno nego maskirano.

Jos je najmanji problem da deca profesora rade na fakultetu, ja vise govorim o policiji, vojsci, BIA, drzavnoj upravi, sudovima i tuzilastvima/pravosudju. O onima koji nas zavitlavaju umesto da RADE ZA NAS (bukvalno), pa onda jos napravise staleze gde ce drzavu da vode samo oni i njihova deca bez odgovornosti, a mi cemo da placamo a da budemo bez prava.

Da vam prepevam, narode, to se zove ROBOVLASNISTVO, samo nije bukvalno nego maskirano.

Tako je i

Umesto da robovi теже ка ничеовом устанку у моралу, постоје робови који траже наплату од других робова.

Смејурија Другосрбијанских робова

Back