Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Izvinjavam se što sam iskulirala tvoju poruku, videla sam je.
(nikako da se ispetljam iz Lagertine i Pauline mreže međusobne podrške i razumevanja)
To je katastrofa. Apsolutno treba iz svog džepa da plaćaju brljotine koje su napravili a ne na štetu građana. S tim što je i ta odšteta naduvana. Zašto običan građanin ne dobije toliku odštetu.
Prema statutima nekih fakulteta mislim da je nekad i bilo zabranjeno da se deca profesora zapošljavaju na fakultetu.
Jos je najmanji problem da deca profesora rade na fakultetu, ja vise govorim o policiji, vojsci, BIA, drzavnoj upravi, sudovima i tuzilastvima/pravosudju. O onima koji nas zavitlavaju umesto da RADE ZA NAS (bukvalno), pa onda jos napravise staleze gde ce drzavu da vode samo oni i njihova deca bez odgovornosti, a mi cemo da placamo a da budemo bez prava.
Da vam prepevam, narode, to se zove ROBOVLASNISTVO, samo nije bukvalno nego maskirano.
Jos je najmanji problem da deca profesora rade na fakultetu, ja vise govorim o policiji, vojsci, BIA, drzavnoj upravi, sudovima i tuzilastvima/pravosudju. O onima koji nas zavitlavaju umesto da RADE ZA NAS (bukvalno), pa onda jos napravise staleze gde ce drzavu da vode samo oni i njihova deca bez odgovornosti, a mi cemo da placamo a da budemo bez prava.
Da vam prepevam, narode, to se zove ROBOVLASNISTVO, samo nije bukvalno nego maskirano.