Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.675
Upisala se u opstinu pri vencanju i ona je vec pola resila problem drzavljanstva.Ti nemas pojma o nekim zakonima.
И ја знам кунг фу до пола.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisala se u opstinu pri vencanju i ona je vec pola resila problem drzavljanstva.Ti nemas pojma o nekim zakonima.
То код тебе у твојој машто може! По закону не може!Upisala se u opstinu pri vencanju i ona je vec pola resila problem drzavljanstva.Ti nemas pojma o nekim zakonima.
Има у толико што би за почетак могао да прочиташ поруку на коју реплицираш.Какве везе има моје место пребивалишта са овом дискусијом? Видиш, ја сам прошао целу процедуру, од боравка до стицања држављанства. Као странц са боравком нисам смео да јавно коментариђшем политичка збивања. сада могу, већ има доста дуго држављанство. Али, ако претерам, ладно ми могу одузети држављанство!
Ја пишем о ономе што је тема. Отвори тему о томе, изложи доказе и погледаћу.Шта кажеш на ово?
https://nova.rs/vesti/politika/veliki-broj-gradjana-iz-makedonije-krenuo-na-vucicev-skup/
Зашто СНС има право да користи стране држављане на свом скупу?
Одакле ти ова информација? Рекао сам ја одмах да радиш у полицији. То све објашњава.То код тебе у твојој машто може! По закону не може!
У осталом, окачи где пише да брак подразумева аутоматско држављанство?
Брак је само + у одлучивању надлежног тела при разматрању њеог захтева за држављанство. она захтев никада није поднела!
Како одмах немате појма.Ја пишем о ономе што је тема. Отвори тему о томе, изложи доказе и погледаћу.
Овако не могу да ти одговорим, немам појма, сад од тебе чујем?
Твоје поруке читам и не могу да верујем шта си све у стању да напишеш а све због повређене сујете?!Има у толико што би за почетак могао да прочиташ поруку на коју реплицираш.
Лепо, не живим у Србији, први пут чујем? Да ли ти је сада јасно или ћеш продужити исто?Како одмах немате појма.
Али можеш надуго и нашироко о овој жени?Лепо, не живим у Србији, први пут чујем? Да ли ти је сада јасно или ћеш продужити исто?
Она није предмет мог интересовања. Писао сам о закону а касније приложио оно што је сама изјавила за штампу.Али можеш надуго и нашироко о овој жени?
Јесу ли СНСови Македонци прекршили закон учешћем у Вучелином циркусу?Она није предмет мог интересовања. Писао сам о закону а касније приложио оно што је сама изјавила за штампу.
Ја нисам ни у једном тренутку тврдио шта је она радила или није. Имао сам податак да нема држављанство, да је повредила Члан 9 закона о старнцима и њене изјаве штампи.
Рекао сам, ако је учествовала на демонастрацијама, прекршила је закон!
Већ сам ти одговорио, први пут од тебе чујем!Јесу ли СНСови Македонци прекршили закон учешћем у Вучелином циркусу?
Nije to masta,to je zakon.Ona je vise od jedne decenije u Srbiji,jer isla ovde na fakultet i pocela da radi.Stekla je udajom mnogo veca prava,nego sto ti i vucko mislite.То код тебе у твојој машто може! По закону не може!
У осталом, окачи где пише да брак подразумева аутоматско држављанство?
Брак је само + у одлучивању надлежног тела при разматрању њеог захтева за држављанство. она захтев никада није поднела!
Па добио си извор.Већ сам ти одговорио, први пут од тебе чујем!
Окачи ми неки релевантан извор да видим?
И још нешто, мало смањи дожвљај. Сви заједно почињете да ми личите на разјарену руљу, спремну на линчовање. Закон вас не интересује нити га знате. А и шта ће вам, ви сте већ одлучили, ко није са вама против вас је.
Од када је увреда констатација?Opet si bezobrazan.
Pazi na reci koje koristis.Nisam ja s tobom ovce cuvao,ako uopste i znas sta je to.Niko nije rekao dastupanjem u brak,dobijas drzavljanstvo,mada nije daleko od toga,nego se imaju veca prava kada se se osoba uda za osobu u drzavi u kojoj zivi.Da ti ja trazim necu,jer ja to znam,ako ti treba ti pronadji.U svim drzavama udajom,ili zenidbom iz te drzave imas pravo na drzavljanstvo.Sad zasto ga ona nije uzela posle toliko godina,je vec nesto drugo,ali za tako kratko vreme ne mogu da je isteraju iz zemlje.Postoji procedura.Ne moze vucko da radi sve u drzavi,neko se jos pita,za neke stvari.Од када је увреда констатација?
Ајде да се не свађамо, окачи ми тај уакон по коме ступањем у брак добијаш држављанство?
Мени је супруга страни држављанин и хтела би и српско држављанство али услов је био минимум три године живота у Србији?
То је економски било неисплативо. Она има доро плаћен посао а у Србији би могла негде да физикалише за беду.
Какв извор, пар фотографија и тврдња. Имаш ли фотке да су на скупу и да тачно знаш да су из Македоније?Па добио си извор.
Ок, видим да их чуваш сам, отуда и коментари који везе са законом немају!Pazi na reci koje koristis.Nisam ja s tobom ovce cuvao,ako uopste i znas sta je to.Niko nije rekao dastupanjem u brak,dobijas drzavljanstvo,mada nije daleko od toga,nego se imaju veca prava kada se se osoba uda za osobu u drzavi u kojoj zivi.Da ti ja trazim necu,jer ja to znam,ako ti treba ti pronadji.U svim drzavama udajom,ili zenidbom iz te drzave imas pravo na drzavljanstvo.Sad zasto ga ona nije uzela posle toliko godina,je vec nesto drugo,ali za tako kratko vreme ne mogu da je isteraju iz zemlje.Postoji procedura.Ne moze vucko da radi sve u drzavi,neko se jos pita,za neke stvari.
Бедна Америка.Američki sudija dozvolio deportaciju studenta Univerziteta Kolumbija Mahmuda Halila
Svet Autor: Beta 12. apr 202512:17
Donald Tramp Foto:EPA-EFE/SHAWN THEW![]()
Imigracioni američki sudija presudio je da administracija predsednika Donalda Trampa može da nastavi s postupkom deportacije Mahmuda Halila (Mahmoud Khalil), studenta - diplomca Univerziteta Kolumbija i palestinskog aktiviste, koji je prošlog meseca uhapšen u Njujorku, prenosi Radio-slobodna Evropa (RSE).
Sudija Džeiji Komans iz Imigracionog suda La Sala u američkoj državi Luizijani rekao je juče da nema ovlašćenja da poništi odluku američkog državnog sekretara Marka Rubija, koji je prošlog meseca, pozivajući se na Zakon o imigraciji i državljanstvu iz 1952, odlučio da Halil treba da bude proteran iz SAD jer njegovo prisustvo ima „potencijalno ozbiljne štetne posledice po američku spoljnu politiku“.
Sudija je dao njegovom advokatu rok do 23. aprila da uloži žalbu, prenosi BBC.
Ova odluka nije konačna u pogledu Halilove moguće deportacije. U odvojenom postupku pred saveznim sudom u saveznoj državi Nju Džersi, ; američki okružni sudija Majkl Frbiarz blokirao je deportaciju dok razmatra Halilovu tvrdnju da je njegovo hapšenje 8. marta bilo u suprotnosti s Prvim amandmanom američkog Ustava, koji garantuje slobodu govora.
Halil, učesnik propalestinskog studentskog protesta na kampusu Univerziteta Kolumbija, rođen je u palestinskom izbegličkom kampu u Siriji, ima alžirsko državljanstvo i prošle godine je postao legalni stalni rezident SAD. Njegova supruga je američka državljanka.
Reč je o medijski vrlo popraćenom slučaju koji se smatra ispitivanjem pokušaja administracije republikanskog predsednika da deportuje strane propalestinske studente koji su legalno u SAD i protiv kojih nisu podignute nikakve optužnice, piše agencija Rojters.
Administracija tvrdi da Halil i drugi strani studenti koji učestvuju u propalestinskim protestima štete spoljnopolitičkim interesima SAD-a, pozivajući se na odredbu Zakona o imigraciji i državljanstvu koja državnom sekretaru daje široka ovlašćenja za odlučivanje o deportaciji stranaca.
Срцепарајућу....А код нас писар Вића донесе решење и за седам дана ћао-здраво жени удатој за Србина, са малим дететом, жалба не одлаже извршење.
Skrećeš sa teme.Klasični whataboutizam. Nema argumenata pa uhvati se za 1990e.
Danas, Nova S i N1 horski kmeče, na svim frekvencijama.Чуди ме да у причу још није убачена Сребреница?
Možda ipak oni budu u poziciji da odlučuju o tome šta sa izvesnima, pitanje nadležnosti, znaš.Šta ćemo sa pojedinim onim iz R.S. koji ove borave a što pričaju svašta .