38imak
Elita
- Poruka
- 17.052
U doba Jeljcina, oni su bili prava opozicija, posle ih je FSB sve uzeo pod svoje.Можда бих гласао за Рахметли Жириновског, да је жив, или за Друга Зјуганова, али ипак је Путко Сигурна Обција!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U doba Jeljcina, oni su bili prava opozicija, posle ih je FSB sve uzeo pod svoje.Можда бих гласао за Рахметли Жириновског, да је жив, или за Друга Зјуганова, али ипак је Путко Сигурна Обција!![]()
Да сам Рус, у време Јељцина издајника, гласао бих за Друга Зјуганова!U doba Jeljcina, oni su bili prava opozicija, posle ih je FSB sve uzeo pod svoje.
Господин Вучић је сам по себи Тема над темама, зар не?? @38imak ?![]()
Каква је ово фатаморгана??
I to znamДа сам Рус, у време Јељцина издајника, гласао бих за Друга Зјуганова!![]()
Evo sta je radio Gospodin Jeljcin tim komunistickim izdajnicimaДа сам Рус, у време Јељцина издајника, гласао бих за Друга Зјуганова!![]()
И подржао бих Пуч Друга Јазова, за Повратак Совјетске Родине!I to znam![]()
Јељцин је био масонско-сионски пајац! И пијандура! Једино паметно је што је Путина довео на Власт!Evo sta je radio Gospodin Jeljcin tim komunistickim izdajnicima
To je razlika izmenju tebe i Njega.Vise ja uzivam u jednom popodnevu kad prosetam sa detetom i popijem dobro pivo nego on sto uziva celog svog zivota![]()
Да, Наш Александар је посветио свој живот Србији и Србима!To je razlika izmenju tebe i Njega.
Dok si ti najobičniji sebičnjak, taj čovjek se žrtvuje za svoj narod i državu.