- Poruka
- 24.339
Država popuš(t)ila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve nas je vise, mislim na glupake....zar da se osecam kao pametan kad vidim sta mi rade ...naravno da se osecam kao glupak...svaki dan mi to rade...Vladi je samo bitna propaganda, poneki glas glupaka
U Srpskoj je gorivo jeftinije 50din..Drzava ne popusta kad su cene goriva u pitanju, mislim mafija ne popusta.
ko gubi ima pravo da se ljuti.a imaju i vremena da se pripreme na "kradju"Ocekujte opet namestene izbore, posle ovi nemoj da kukaju kad pokradu jao pokrali izbore jao.....
Svuda u regionu je jeftinije gorivo, u ostalom delu Evrope smo tu u vrhu po cenama.U Srpskoj je gorivo jeftinije 50din..
To ste znali..
A i cigarete su jeftinije..npr davidoff 75 dinara
Možda niste znali.
Isplati se minirati muslijin režim i ne plaćati mu akcize od kojih, pored kredita, žive njegovi batinaši.
Jeftiniji neki proizvodi iz Srbije u Srpskoj i Crnoj Gori.U Srpskoj je gorivo jeftinije 50din..
To ste znali..
A i cigarete su jeftinije..npr davidoff 75 dinara
Možda niste znali.
Isplati se minirati muslijin režim i ne plaćati mu akcize od kojih, pored kredita, žive njegovi batinaši.
U srbiji je SVE tri puta skuplje nego u ostatku sveta. Srbija postala crna rupa.
Ni kod babe nema džabe
Istina živa
А како то уствари шљака?Ni kod babe nema džabe
Eto tako bi ga ti napisao da su, daleko bilo, oni tvoji ponovo na vlasti
Dal je bilo u prahu ili ne tek ja to vidim uz Jacobs.А како то уствари шљака?
оНО,Стигли значи Шлепери тог Млека у Праху.Ту мора да постоји Гомиле Радника који истоварају те Џакове и бацају у Халу.
У Хали их чека Врућа Вода и они све то преспу..
и за 10 минута направи се Млеко.
Тако?
Venecuela ima sce...gas, naftu, plodnu zemlju, dobru klimu, duzina obale 2800 kilometara i opet propadaju...jos gore od toga, sto u Srbiji ima ljudi, koji se loze na Caveza i Madura, kao neke borce za narod...narod im gladuje i bezi iz zemlje...Ogranicavnje marzi je besmislena anti-trzisna mera, koja izaziva nestasice, i povvecanje cena na duze staze.
Izrazito bolidska anti-ekonomska mera, koju koriste diktatorske analfabete jako cesto.
U Venecueli, gde ljudi sada umiru od gladi, to je kao dobar dan.
Vecina diktatora su izraziti bolidi za ekonomiju, cast izuzecima.
Eto vidiš da nije kriv Vučić.Smanjio je marzu na eksere, a podigao na meso, voce i povrce tako da se moze reci da je u proseku sve jeftinije.
To je nas problem sto eksere kupujemo jednom u nikad, a meso svakog dana.![]()
Venecuela je nekada bila najbogatija drzava Juzne Amerike.Venecuela ima sce...gas, naftu, plodnu zemlju, dobru klimu, duzina obale 2800 kilometara i opet propadaju...jos gore od toga, sto u Srbiji ima ljudi, koji se loze na Caveza i Madura, kao neke borce za narod...narod im gladuje i bezi iz zemlje...
Ово баш стара Прича али из поузданог Извора....Dal je bilo u prahu ili ne tek ja to vidim uz Jacobs.
Ni jedna insrant kafa ne trpi mleko u prahu.
Pazi kad su i zbregov počeli da muljaju
U Maxiju je ono što je pojeftinilo ponovo poskupelo. Juče sam bio i video nove cene.dokle mislite da lazete?
cene u lidlu su i dalje na istom snizenom nivou na kojem su ibile
meni omiljeni sladoled npr bio 500 sad je 450
perece kostale 100 din sad su 74 itd.
U Maxiju je ono što je pojeftinilo ponovo poskupelo. Juče sam bio i video nove cene.