Država popustila. Uredba o manjim maržama propala

Паковање резанаца које купујем је стигло до 250 динара. Потом је спласло на 200 (куповао сам скоро само током акција).
Пре пар дана купим за 112 динара.

Нешто мислим да није производња то што је појефтинило, а не верујем ни да се цена превоза мењала неколико пута (двоструко, петоструко и слично).

Znači trgovački lobiji se slušaju više nego milioni građana Srbi
Trgovacki i uvozno-izvozni Lobi u Srbiji cine svega dvadesetak ljudi,barem po onome sto sam cuo.E sad predpostavimo da je to sigurno tako,onda zajedno sa
glavesinama iz Vlasti,nama sudbinu kroje oko stotinjak ljudi.Stotinjak ljudi kroji sudbinu SEST MILIONA LJUDI(+-)
Mi smo po tome za kolektivno Psihijatrijsko lecenje,kada dopustamo tako nesto!!!

Nemaju sta trgovci sa time.Drzava treba da stoji iza takvih stvari,kada se donese odluka ili zakon o tome,to je kraj.Mogu da se busaju trgovci koliko hoce posle.
Problem je sto mi nemamo drzavu,vec mafijasku autokratiju od Drugog Svetskog Rata pa naovamo.
Bukvalno je problem sto imamo fasisticku drzavu koja bi da se mesa u sve, uvek i svuda, pa i u cene.

Strasno je sto se vi u sustini lozite na fasisticku teoriju drzave, po kojoj drzava treba da kontrolise sve.

Bukvalno je problem sto imamo fasisticku drzavu koja bi da se mesa u sve, uvek i svuda, pa i u cene.

Strasno je sto se vi u sustini lozite na fasisticku teoriju drzave, po kojoj drzava treba da kontrolise sve.
Tebi je ok da cena hrane bude tri puta viša u odnosu na EU?

1000008522.jpg

Pa evo ti sada u Srbiji toliko zeljeni Kapitalizam.I nemoj da njaske i da se zalis.Uzivajte!!
P.S Drzava treba i mora da kontrolise proizvodnju svoju i resurse.

Back