Peko2
Aktivan član
- Poruka
- 1.252
Za radoznalost se koriste detektori ili iskustva naucnika koji su ih koristili.
Svako iskustvo je korisno i treba ga sačuvati na dobrobit svih. Kao što vidiš usmeren sam na globalna pitanja mada nisam napoleon...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za radoznalost se koriste detektori ili iskustva naucnika koji su ih koristili.
Pročitao sam tekst u kom se objašnjava struktura ili priroda drveta života i stekao sam utisak da se jedna osnovna simbolika od koje se pošlo zamenila drugom simbolikom i tako ostalo nedorečeno ono glavno a to je konkretan i jasan odgovor. Drugim rečima sve dok budemo dolazili do simboličnog drveta života mi ga još uvek nismo našli jer ta simbolika je samo putokaz do onoga što nije simbolično već stvarno .
Јер херувим заклањач се вије тамо амо са пламеним мачем.
Може бити да си у праву: али обрати пажњу да је христос дошао да позове просте да наследе царство. Супротно од простог човека је човек који се у својој мисли ослања на свој интелект. Што мањи коефицијент интелигенције то човек простији. Што слабији интелект то ђаво слабије манипулише таквог човека и он чује глас разума који је у дрвету живота. Простом човеку је јасно да се зло само добром може победити, Док интелектуалац сматра да зло треба уништити, не видећи да осуђујући зло и сам постаје зао. Колико ја видим его је производ интелекта и настаје из наше потребе да имамо свој идентитет, да имамо Име, да смо НЕКО.Znam, po tebi je to intelekt, ali ja mislim da grešiš. Intelekt je deo uma, ali zato naš ego, odnosno naše lažno Ja koje je ovladalo našom ličnošću u vreme dok smo je sticali, u velikoj meri smeta da se služimo plodovima sa drveta života.
Да то је нормално.Pročitao sam deo te knjige i imamo približne stavove naravno da imam primedbe jer moj um je na nekoj drugačijoj frekvenciji kao što se razlikuje otisak prsta tako i umovi. Kad smo kod Heruvima iz Edena i plamenog mača razmotrimo sledeće. Čovek trideset godina proučava neku oblast i ništa ne nauči ili milijarde ljudi hiljadama godina nikako ne mogu da nauče da se ne treba klanjati mrtvoj stvari ...da li je to normalno ?
Да то је нормално.
Мудрост није нормална ствар: један од милион а можда и ређа појава а ово што кажеш је сасвим нормална појава као штоје и глупост нормална појава.
Наш интелект уме лепо да изманипулише ствар па клањање мртвој стври више не изгледа као клањање мртвој стари.
Свето писмо нас учи да је Христос једини посредник између нас и Оца, а ми се молимо свецима да посредују код Бога за нас. И то је нормално за људе који се у својој мисли ослањају на интелект а не користе разум који је у дрвету живота.
а да вас двојица одете у Конак да тамо диваните, а не да ми тему затрпавате глупостима.
Milsio si reci: da se bavimo tvojom simbolikom!
To bi mu dosla nekakva inteligentnost ... zamene najasnih tekstova oko kojih ti ne bi da se mucis, za zamrljane slike koje niko zivi ne moze razumeti.![]()
P.S.
I izvini sto ne umem da upotrebljavam inteligentne i vaspitane izraze poput tebe.
За верника свеци су живи. Тако је то кад је по вери.Mala ispravka.... ti svetci su mrtvaci tako da se "mi" molimo mrtvacima. Iz moje perspektive to je očajno stanje u kom se nalazimo. Boga izgleda ne nervira greh kao pojam nego gluposti koje se prave a ponajviše ONI KOJI PODSTIČU NA TE GLUPOSTI
лепо ти кажем, отвори тему па тамо просипај своје небулозне теорије. немој ме терати да будем непријатан.
Центар нашег бића, живота, свега свијета и цијелог универзума је Христос Господ, Син Божији. Он је Дрво живота, извор са кога пијемо ново пиће и једемо ново јело, које није обична храна, него је лијек за бесмртност. Онај који се одсијече од Дрвета живота, које је Христос, почиње да трули тог истог часа и да умире. Он нас је избавио од смрти својом добровољном смрћу, и као Прворођени из мртвих даровао нам је самог Себе ради нас и нашега спасења.
И
Док ко једе са дрвета познања добра и зла, негов суд који почива на заблуди је пун зла и он уместо да пије вино радости, крв Христову, он пије вино гнева Божијег.
Hrist nije drvo zivota.Zašto Adam i Eva nisu znali da je Hrist drvo života?
Ko je drvo života?Hrist nije drvo zivota.
Не разумем провокацију? Појасни мало за нас тупаве.Zašto Adam i Eva nisu znali da je Hrist drvo života?
Kako koKo je drvo života?
Nije valjda da tumačiš bukvalno?
Niste vi tupavi nego ja tumačim onako kako sam video. Sad je to duga priča ali Bibliju vidim kao simboliku.Не разумем провокацију? Појасни мало за нас тупаве.
Šta?Kako ko
Pitanje je sta predstavlja?
Sama rec kaze zivota.