berislav83
Domaćin
- Poruka
- 4.696
zato sto je neamckoj pomagao zapad,tj zapadnoj nemackoj,jesi cuo za marsalov plan?da se nekomunistickim zemljama pruza pomoc?jesi cuo za stotine milijardi dolara koje je davala amerika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto je neamckoj pomagao zapad,tj zapadnoj nemackoj,jesi cuo za marsalov plan?da se nekomunistickim zemljama pruza pomoc?jesi cuo za stotine milijardi dolara koje je davala amerika?
Prema tome svi su bogati i dan danas, imaju silne kuce???a te silne kuce i dan danas postoje kao i vecina sto je tada izgradjeno,e sad problem je sto ova vlast ne moze nista novo da izgradi i podigne standard svom stanovnistvu.
nasu zemlju su gradili omladinci,a danas ljudi od 80 ili 90 godina.a nasa omaldina danas gleda kako da ubije nekog,kako da pretuce profesora,droga,splavovi itd....cast izuzecima.
da,jesu.tj tada su prepravljali posto su vec imali kucu koju su dobili od kralja jer su mi se preci borili za vreme prvog sv rata i imaju albansku spomenicu itd..pa su iz like dosli u vojvodinu.a zivim u trosobnom stanu koji je moja porodica dobila posto su bili zaposleni...i kada su nestali drustveni stanovi moja porodica je taj stan otkupila za tada bedne pare,recimo za danasnjih 500 evra.danas ovakav trosoban stan u mom selu bi mogao da prodas za par hiljada evra,a u beogradu bi ovaj stan kostao 50 hiljada evra.
Nikad oni nisu otishli,pogotovu Stambolicevci.
Samo su malo promenili prichicu..i razvodnili se kao virus po svim porama drushtva.
Pre je bilo lakshe da ih opljujesh i identifikujesh jer su svi bili drugovi chlanovi na gomilu u SK.
Ovi su jos gori od Milosevicevih. Miloseviceva struja je imala neke pozitivne crte, ovi ni jednu.
Да, било је лепо, имали смо Голи оток, вероватно је та склоност ка изградњи логора карактерна црта вас Хрвата, без обзира да ли су усташе или комуњаре.Vama je dapace, najbolje bilo dok vam je vladar bio Hrvat, kako se dojma.
Postoji nešto bitno drugačije između Stambolića i Miloševića.Stambolić ipak nije naredio da bilo ko spakuje Miloševića u kombi, pa u rupu, pa zalije krečom itd i sl.
Inače, što se političkih ciljeva i ideologije tiče, da bili su kao jaje jajetu. vrlo slični.
Što se tiče njihovih preobučenih sledbenika, koji su kako vi kažete malo promenili priču da ih mi sada ne bi prepoznali - ja mislim da oni više nemaju ništa zajedničko sa idejom komunizma. Tu su ideju oni napustili, ako su je ikada i zastupali. Sada je na sceni neka druga ekipa... Svima im je zajedničko da u praksi devastiraju sve pozitivno za šta se 'fol' kao zalažu. Uostalom, kao i svi demagozi i politički profiteri.