Druže Tito, ljubičice bela...

da,jesu.tj tada su prepravljali posto su vec imali kucu koju su dobili od kralja jer su mi se preci borili za vreme prvog sv rata i imaju albansku spomenicu itd..pa su iz like dosli u vojvodinu.a zivim u trosobnom stanu koji je moja porodica dobila posto su bili zaposleni...i kada su nestali drustveni stanovi moja porodica je taj stan otkupila za tada bedne pare,recimo za danasnjih 500 evra.danas ovakav trosoban stan u mom selu bi mogao da prodas za par hiljada evra,a u beogradu bi ovaj stan kostao 50 hiljada evra.

Има онај виц али је више него тачан, не сећам се тачно али пробаћу...

Вози се Тито возом и одједанпут нестане пруге и воз стане. Успаничио се машиновођа пита Тита шта да ради, Тито одговори "Дижи кредите прави пругу, док се путници не успаниче".

Исто тако иде Слоба возом, нестане пруга питају Слобу шта да се ради он рече "Дижи део пруге који смо већ прешли монтирај напред, да се народ не побуни".

Касније истим возом иде Ђинђић, дође до краја пруге пита машиновођа шта да ради, Ђики одговори "Излази напоље дрмај воз, да људи мисле да се крећемо".

Глуп виц, али много истине!

da,jesu.tj tada su prepravljali posto su vec imali kucu koju su dobili od kralja jer su mi se preci borili za vreme prvog sv rata i imaju albansku spomenicu itd..pa su iz like dosli u vojvodinu.a zivim u trosobnom stanu koji je moja porodica dobila posto su bili zaposleni...i kada su nestali drustveni stanovi moja porodica je taj stan otkupila za tada bedne pare,recimo za danasnjih 500 evra.danas ovakav trosoban stan u mom selu bi mogao da prodas za par hiljada evra,a u beogradu bi ovaj stan kostao 50 hiljada evra.

Znachi shto je dzaba i Bogu je drago...ali znash vishe nishta nije dzaba...;)

sve je to ista banda,dragoljub micunovic,saradnik djundjica,visoki funkcioner ds,canak,kolaicioni partner ds....sve bivsi titovcici,tako da rzlike izmedju njih i tidjmana i milosevica i nema.svi su koristili partiju za svoje ambicije,a kad vise nije moglo sutnuli su sve to i postali borci za "demkokraciju"-))

Nikad oni nisu otishli,pogotovu Stambolicevci.
Samo su malo promenili prichicu..i razvodnili se kao virus po svim porama drushtva.
Pre je bilo lakshe da ih opljujesh i identifikujesh jer su svi bili drugovi chlanovi na gomilu u SK.

Ovi su jos gori od Milosevicevih. Miloseviceva struja je imala neke pozitivne crte, ovi ni jednu.

Postoji nešto bitno drugačije između Stambolića i Miloševića.Stambolić ipak nije naredio da bilo ko spakuje Miloševića u kombi, pa u rupu, pa zalije krečom itd i sl.
Inače, što se političkih ciljeva i ideologije tiče, da bili su kao jaje jajetu. vrlo slični.
Što se tiče njihovih preobučenih sledbenika, koji su kako vi kažete malo promenili priču da ih mi sada ne bi prepoznali - ja mislim da oni više nemaju ništa zajedničko sa idejom komunizma. Tu su ideju oni napustili, ako su je ikada i zastupali. Sada je na sceni neka druga ekipa... Svima im je zajedničko da u praksi devastiraju sve pozitivno za šta se 'fol' kao zalažu. Uostalom, kao i svi demagozi i politički profiteri.

Poslednja izmena:
Postoji nešto bitno drugačije između Stambolića i Miloševića.Stambolić ipak nije naredio da bilo ko spakuje Miloševića u kombi, pa u rupu, pa zalije krečom itd i sl.
Inače, što se političkih ciljeva i ideologije tiče, da bili su kao jaje jajetu. vrlo slični.
Što se tiče njihovih preobučenih sledbenika, koji su kako vi kažete malo promenili priču da ih mi sada ne bi prepoznali - ja mislim da oni više nemaju ništa zajedničko sa idejom komunizma. Tu su ideju oni napustili, ako su je ikada i zastupali. Sada je na sceni neka druga ekipa... Svima im je zajedničko da u praksi devastiraju sve pozitivno za šta se 'fol' kao zalažu. Uostalom, kao i svi demagozi i politički profiteri.

na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na
ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole
:orkestar::orkestar::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
ESPANA

zato sto je neamckoj pomagao zapad,tj zapadnoj nemackoj,jesi cuo za marsalov plan?da se nekomunistickim zemljama pruza pomoc?jesi cuo za stotine milijardi dolara koje je davala amerika?

to to vrijedi kad je zločinac bio na čelu jugoslavije?:rtfm:

kakav je to podlac bio govore događaji iz njegovog života....evo primjer:

Prijatelja poslao u smrt
Josip Broz je 1937. podnio izvještaj NKVD-u o Antunu Mavraku Kerberu, bivšem sekretaru CK KPJ, i napisao: “Unatoč tomu što mi je Mavrak u rujnu 1925. godine besplatno na korištenje dao svoj skromni stan u Zagrebu, gdje sam sa ženom i djetetom bio bez posla i stana, u njega nisam imao povjerenja i nisam bio uvjeren da neće Partiji nanijeti štetu. Uočio sam da je njegov bliski prijatelj..., koji se nalazi u Zagrebu, trockist. Sada držim da ni Mavrak nije daleko od toga.” Eiletz otkriva da je Mavrak 1938. godine u Moskvi uhićen i na montiranom procesu osuđen na smrt.

Back