Andi014
Primećen član
- Poruka
- 764
Zanima me sto sve vise ljudi kad nadju decka/devojku ili kad se udaju zaborave prijatelje tj. izgube/odbace drustvenivot?
Je li to tako od uvek ili..?
Je li to tako od uvek ili..?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne mozes da odvojis 2 puta mesecno da se vidis sa prijateljima na kafi, e *** te takav brak.mada...kad sustignu silne obaveze u braku...nema čovek nekad vremena ni za sebe, a kamoli za nekog drugog...![]()
koje su to "silne obaveze u braku" a koje ne postoje u ozbiljnoj vezi?mada...kad sustignu silne obaveze u braku...nema čovek nekad vremena ni za sebe, a kamoli za nekog drugog...![]()
Zanima me sto sve vise ljudi kad nadju decka/devojku ili kad se udaju zaborave prijatelje tj. izgube/odbace drustvenivot?
Je li to tako od uvek ili..?![]()
zapravo, ne da nema velikih nego nema nikakvih novih na prvom mjestuAko nema djece, nema ni nekih velikih obaveza.
koje su to "silne obaveze u braku" a koje ne postoje u ozbiljnoj vezi?![]()
Pa da....tako taj moj ortak sto se ozenio...radi......dodje kuci sa posla i sedne pred komp i igra igrice .....To mu je sad bracni zivot.
A kad ga zoves kao ajde na pice da izadjemo ili sl. kao ne moze zena ovo-ono....a zena bulji u TV a on igra igrice....pa neka povede i zenu .....ma debilizam teski.
Pa da....tako taj moj ortak sto se ozenio...radi......dodje kuci sa posla i sedne pred komp i igra igrice .....To mu je sad bracni zivot.
A kad ga zoves kao ajde na pice da izadjemo ili sl. kao ne moze zena ovo-ono....a zena bulji u TV a on igra igrice....pa neka povede i zenu .....ma debilizam teski.
Nikad to necu razumeti.
Ok, teba se posvetiti svom braku normalno al' ima i zivota van kuce.
Naj gora opcija je kad se skuplja musko/zensko drustvo a ona/on povede muza/zenu, zaboga kako da je/ga ostavi kuci oni su u braku!!!![]()
Nikad to necu razumeti.
Ok, teba se posvetiti svom braku normalno al' ima i zivota van kuce.
Naj gora opcija je kad se skuplja musko/zensko drustvo a ona/on povede muza/zenu, zaboga kako da je/ga ostavi kuci oni su u braku!!!![]()
To je stvarno tuzno.![]()
Ma nemam ja nista protiv toga da povede i zenu ne smeta mi al mi nije jasno kako njemu/njoj nije trulo da dolaaze zajedno kad je 'musko' vece, i drugi ljudi su ozenjeni i ne vode stalno svoje zene ni ti idu sa zenom na zenska okupljana.Mada je to sve cesca pojava cini mi se.Ja prvo mislio zena mu brani mada nije to u pitanju. Mada i keva mu stalno soli pamet
Mada zavisno od drustva kakve veze ima da li bi poveo zenu.A i ovako svaki dan je sa njom pa vremenom kada si stalno sa nekim smoris se ..nemas o cemu ni da pricas vise...valjda bolje da malo izadju sa nekim drustvom.
Ali uziveo se kao u bracnu ulogu...ebi ga...... sta da se radi.![]()
Sto je nama forumasima potpuno nepomljivoPa da....tako taj moj ortak sto se ozenio...radi......dodje kuci sa posla i sedne pred komp i igra igrice .....To mu je sad bracni zivot.
Hahahha! Da znas. Imam jednog ortaka sa kojim sam se bas dosta druzio i covek kako se ozeni tako nestade......Mada imam i jednog ortaka koji je takodje ozenjen,dvoje dece i sa njim se najvise druzim....valjda do osobe zavisi. Mada meni je idiotizam da se tako izolujes .