e ovo me podseti na onu zajebanciju za njuza
NOVI SAD, 1. novembar 2011, (Njuz) – U kasnim večernjim časovima sinoć je u novosadskom kafiću „Lazino tele“ došlo je do nesporazuma između Jovana Stanišića (28) i Irene Golubović (24) zbog kojeg je novosadska studentkinja doživela velike neprijatnosti.
Ovaj nesporazum, koji je lako mogao da preraste u incident, otpočeo je tako što je Jovan prišao Ireni, tada još za njega potpuno nepoznatoj devojci, i bez ikakvog povoda krenuo da joj se obraća. Jovan je u razgovoru koji je trajao svega nekoliko minuta izneo svoje namere da dotičnu devojku izvede negde na piće, što je njegovu sagovornicu stavilo u stanje velike zbunjenosti.
- Ne mogu da verujem da je neko tako drzak da mi bez ikakvog povoda priđe, krene da priča sa mnom i još kaže da želi da nasamo odemo negde na piće. Čak mi je tražio i telefon! Ne razumem zašto bismo mi išli na piće kad se ne poznajemo – zbunjeno je izjavila Irena.
- Zna se valjda kako se to radi ako sa nekim nemate zajedničke prijatelje. Da me je lepo dodao na Fejsbuku, povremeno mi lajkovao statuse, pa ostavio poneki komentar, zatim poruku u inbox, pa neki čet, i možda bi i bilo logično da sledeći korak bude poziv na piće, ali ovako je stvarno veoma drsko. Ne mogu ni da se setim kada mi se poslednji put ovako nešto dogodilo – smatra Irena koja dodaje da ju je Jovan zasipao komplimentima, na šta takođe u poslednje vreme nije navikla u verbalnoj komunikaciji.
Jovan je novinaru Njuza izjavio da nije imao nameru da devojku toliko uznemiri.
- Čim je Irena ušla u kafić rekao sam svojim drugarima kako je baš lepa i kako moram da je upoznam. I oni su me upozorili da ne mogu tek tako da joj priđem kad ne znam nikog u njenom društvu, ali nisam se obazirao. Sada mi jedino ostaje da probam da je nađem na Fejsbuku i da se nadam da će me posle svega ipak prihvatiti moj friend request – izjavio je Jovan.
http://www.njuz.net/devojka-ne-razume-zasto-je-nepoznati-muskarac-zove-na-pice/