Drustvene mreže

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vjerovatno i sami naziv teme asocira na sadržaj teme.

Naime, šta vi mislite o upoznavaju cura odnosno deckija preko drustvenih mreža, konkrentno fb-a ?
Koliko je to dobro, i da li je ustvari dobro za neke prve korake, flertovanje ?

Moja iskustva govore potpuno suprotno. Ne vjerujem bas u uspjesnost tih veza koje pocinju preko fb-a.

ko daje intelektu prednost u odnosu na fizički izgled društene mreže su super stvar
još ako intelekt prati i fizička lepota - eto tebi BINGO

e ovo me podseti na onu zajebanciju za njuza

NOVI SAD, 1. novembar 2011, (Njuz) – U kasnim večernjim časovima sinoć je u novosadskom kafiću „Lazino tele“ došlo je do nesporazuma između Jovana Stanišića (28) i Irene Golubović (24) zbog kojeg je novosadska studentkinja doživela velike neprijatnosti.

Ovaj nesporazum, koji je lako mogao da preraste u incident, otpočeo je tako što je Jovan prišao Ireni, tada još za njega potpuno nepoznatoj devojci, i bez ikakvog povoda krenuo da joj se obraća. Jovan je u razgovoru koji je trajao svega nekoliko minuta izneo svoje namere da dotičnu devojku izvede negde na piće, što je njegovu sagovornicu stavilo u stanje velike zbunjenosti.

- Ne mogu da verujem da je neko tako drzak da mi bez ikakvog povoda priđe, krene da priča sa mnom i još kaže da želi da nasamo odemo negde na piće. Čak mi je tražio i telefon! Ne razumem zašto bismo mi išli na piće kad se ne poznajemo – zbunjeno je izjavila Irena.

- Zna se valjda kako se to radi ako sa nekim nemate zajedničke prijatelje. Da me je lepo dodao na Fejsbuku, povremeno mi lajkovao statuse, pa ostavio poneki komentar, zatim poruku u inbox, pa neki čet, i možda bi i bilo logično da sledeći korak bude poziv na piće, ali ovako je stvarno veoma drsko. Ne mogu ni da se setim kada mi se poslednji put ovako nešto dogodilo – smatra Irena koja dodaje da ju je Jovan zasipao komplimentima, na šta takođe u poslednje vreme nije navikla u verbalnoj komunikaciji.

Jovan je novinaru Njuza izjavio da nije imao nameru da devojku toliko uznemiri.
- Čim je Irena ušla u kafić rekao sam svojim drugarima kako je baš lepa i kako moram da je upoznam. I oni su me upozorili da ne mogu tek tako da joj priđem kad ne znam nikog u njenom društvu, ali nisam se obazirao. Sada mi jedino ostaje da probam da je nađem na Fejsbuku i da se nadam da će me posle svega ipak prihvatiti moj friend request – izjavio je Jovan.

http://www.njuz.net/devojka-ne-razume-zasto-je-nepoznati-muskarac-zove-na-pice/

:mrgreen:

e ovo me podseti na onu zajebanciju za njuza

NOVI SAD, 1. novembar 2011, (Njuz) – U kasnim večernjim časovima sinoć je u novosadskom kafiću „Lazino tele“ došlo je do nesporazuma između Jovana Stanišića (28) i Irene Golubović (24) zbog kojeg je novosadska studentkinja doživela velike neprijatnosti.

Ovaj nesporazum, koji je lako mogao da preraste u incident, otpočeo je tako što je Jovan prišao Ireni, tada još za njega potpuno nepoznatoj devojci, i bez ikakvog povoda krenuo da joj se obraća. Jovan je u razgovoru koji je trajao svega nekoliko minuta izneo svoje namere da dotičnu devojku izvede negde na piće, što je njegovu sagovornicu stavilo u stanje velike zbunjenosti.

- Ne mogu da verujem da je neko tako drzak da mi bez ikakvog povoda priđe, krene da priča sa mnom i još kaže da želi da nasamo odemo negde na piće. Čak mi je tražio i telefon! Ne razumem zašto bismo mi išli na piće kad se ne poznajemo – zbunjeno je izjavila Irena.

- Zna se valjda kako se to radi ako sa nekim nemate zajedničke prijatelje. Da me je lepo dodao na Fejsbuku, povremeno mi lajkovao statuse, pa ostavio poneki komentar, zatim poruku u inbox, pa neki čet, i možda bi i bilo logično da sledeći korak bude poziv na piće, ali ovako je stvarno veoma drsko. Ne mogu ni da se setim kada mi se poslednji put ovako nešto dogodilo – smatra Irena koja dodaje da ju je Jovan zasipao komplimentima, na šta takođe u poslednje vreme nije navikla u verbalnoj komunikaciji.

Jovan je novinaru Njuza izjavio da nije imao nameru da devojku toliko uznemiri.
- Čim je Irena ušla u kafić rekao sam svojim drugarima kako je baš lepa i kako moram da je upoznam. I oni su me upozorili da ne mogu tek tako da joj priđem kad ne znam nikog u njenom društvu, ali nisam se obazirao. Sada mi jedino ostaje da probam da je nađem na Fejsbuku i da se nadam da će me posle svega ipak prihvatiti moj friend request – izjavio je Jovan.

http://www.njuz.net/devojka-ne-razume-zasto-je-nepoznati-muskarac-zove-na-pice/

:mrgreen:

Meni je to tako bolesno. Na zalost odrastao sam u slicnom mestu gde postoje slicni takvi tripovi. Ono" dodji do mene preko prijatelja , opstine i sl s'anja". A moje licno pravilo je da ne izlazim sa devojkom koju sam upoznao preko nekih posrednih prijatelja. To mi je uzas. Mogu zamisliti koliko je uzbudljiva i interesantna ta devojka, kada joj treba molba za upoznavanje, verovatno kao mrtav golub na magistrali.

Pa ne znam, ja čak više i favorizujem upoznavanje preko zajedničkih prijatelja, jer opet imam određenu dozu vere u njihov izbor. Ako ti prijatelj koga ceniš kaže "E ona je super devojka", onda to nosi veliku težinu.

Za mene i dalje neshvatljiv taj nacin komunikacije , mislim relativno kratko to upraznjavam i mnogo mi je to konfuzno u odnosu na zive susrete, razgovore itd...
Ovde ljudi istripuju do zla boga , imao sam nekoliko blago receno cudnih situacija , i msm sta reci :lol:

Sa kojima? Gde? Kuda? :) Ništa. Želim im isto smejanje, manipulaciju i laž. Da na isti način budu obmanuti. Da vide kako je je*eno i urnebesno smešno, kada je na Vašoj koži. Boli glava, kako je prijatno. TakoC to i ide nekako, tako i prodješ...obmanjuješ, budeš obmanut. Osim toga, ništa, hvala na pitanju. :)

samo ako je taj drugi bolji manipulator od njega, onda da

samo ako je taj drugi bolji manipulator od njega, onda da

Tu uporedjujemo , u postu, ljude koji su manipulatori i oni koji to nisu. Ja govorim za to. A, ako ti uporedjuješ dva manipulatora, bojim se da je tu mrtva trka, već samo pitanje vremena, ko će koga pre da "zavrne" i u "puno" satre. :) Znači, zeznuta kombinejšn kada ses astavi jedan redovan i jedan mutan, a kada se sastave dva mutna...pa, valjda se zato i nadju, ne? :) Jer mutan i redovan, ne opstaju. Jer redovan neće nikada biti mutan, kao što od mutljavine nikada čistoće biti neće. :)

ја да и хоћу, не могу, три четвртине су ми родбина, а једна четвртина оне које познајем уживо.
вреди покушати, неко се и усрећи али то је реткост, обично колико сам и овде могао да приметим, све је лажно и намонтирано.
и што неко овде написа, ако ниси леп бар се прави паметам, можда се заљуби у твоју памет :D

извлачим тему из бунара али много је интересантна (барем мени) и увек актуелна и не знам зашто је запостављена или сте се бачили на посао :per:

Sale, ti vadiš ove teme iz naftalina znači?:rotf:
E, da dopišem na ono što sam pre par god. pisala na temi.
Nemam običaj da prihvatam zahteve osoba koje ne poznajem, a još češće ne prihvatam one koje poznajem-samo filtrirano :lol:

Sale, ti vadiš ove teme iz naftalina znači?:rotf:
E, da dopišem na ono što sam pre par god. pisala na temi.
Nemam običaj da prihvatam zahteve osoba koje ne poznajem, a još češće ne prihvatam one koje poznajem-samo filtrirano :lol:

тема јесте из нафталина али је и данас актуелна
све мање живог секса а више виртуелног
то није секс то је њесра
бојим се једног дана да ће ми снахе бити монитори :hahaha:

Back