Simo Dubajić
Ističe se
- Poruka
- 2.916
Ko ne sluša Milu,slušaće oluju.Protest studenata su pokrenuli Mila Pajić i njen dečko.
Ko je Mila Pajić?
Ovo je Mila Pajić..
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ne sluša Milu,slušaće oluju.Protest studenata su pokrenuli Mila Pajić i njen dečko.
Ko je Mila Pajić?
Ovo je Mila Pajić..
![]()
Protest studenata su pokrenuli Mila Pajić i njen dečko.
Ko je Mila Pajić?
Ovo je Mila Pajić..
![]()
Ko ne sluša Milu,slušaće oluju.
No pitanje je koliko je to bitno. U Srbiji glavne medije i finansije posle Vučića drže drugosrbijanske partije, medijske kuće i NVO koje imaju svoje ekspoziture kod studenata . To se najbolje moglo videti u onoj glupoj akciji otcepljenog dela studenata iz Novog Sada koji su pošli u Strazburg da bi na kraju poslali molećivo pismo Makronu koji je triput gori i od Vučića. On i svoje građane mlati ko volove i taj će tobož zbog vlastite savesti delovati u interesu građana i institucija Srbije , imbecilizam na kub u svakom smislu.
sta je, nismo vise boljsevici, i rusitelji drzave? ne da brisel da nas razbijete, dacic trazio, kad ono malo morgen?Trče u Strazbur i Brisel ali tamo ih očigledno neće. Kakvi su to drugosrbijanci ako ih oni neće. Naravno odbačeni su i od Srba sa Kosova, iz Srpske i Crne Gore još više.
tvoj dacic od strazbura trazi dozvolu da nas razbuca, da eu ovo nazove drzavnim udarom, pa onda on sa mupom da navali na nasИду да се клањају божанству "Европи" у Стразбур,
Govorim o N1, Dnevniku Al Đaziri, Slobodnoj Evropi ako je još nisu ukinuli , Peščaniku,desetak nevladinih organizacija, tzv instituta i eksperata...Govoriš o KTV televizijivili SrbinINFO?
I dodaj im još Gruhonjića. Imamo ovde dežurne ukazivače na njih. Naučili u školi lider da ukazuju na nebitne ljude, da se ne bi pričalo o padu nadstrešnice. @Casual Observer je glavni za to. Bilo bi lepo da se upoznate. Ti si nov pa ne znaš da ponavljaš istu taktiku koju oni primenjuju mesecima.Protest studenata su pokrenuli Mila Pajić i njen dečko.
Ko je Mila Pajić?
Ovo je Mila Pajić..
![]()
Da, i?
Ne želi Vučić da ona dođe, jer bi se otkrilo da je za njega pravila spin, kako bi ga on i ti mogli da ga koristite.Ništa i ..
Neka dođe nazad u svoju zemlju da objasni tužetiljima i sudstvu na kakav je tačno građanski rat mislila u onom snimku i da objasni one njene planove o rušenju, izazivanju haosa i upadanju.
Što bežite, Boško Obradović..
U bilo koju random kuću da staviš uređaj za prisluškivanje čućeš proklinjanje žvale i ove vlasti. Država je nešto drugo. I šta? Pohapsićeš ceo narod? Evo sad se vraćam iz šetnje po keju. Da si čuo samo one kletve o žvali, banderi na Terazijama, paljenju onih koji su zaslužili...Ništa i ..
Neka dođe nazad u svoju zemlju da objasni tužetiljima i sudstvu na kakav je tačno građanski rat mislila u onom snimku i da objasni one njene planove o rušenju, izazivanju haosa i upadanju.
Što bežite, Boško Obradović..
U bilo koju random kuću da staviš uređaj za prisluškivanje čućeš proklinjanje žvale i ove vlasti. Država je nešto drugo. I šta? Pohapsićeš ceo narod? Evo sad se vraćam iz šetnje po keju. Da si čuo samo one kletve o žvali, banderi na Terazijama, paljenju onih koji su zaslužili...
A o rušenju drzave iz usta lika koji je uništio i obesmislio sve institucije ove drzave uključujući i instituciju predsednika bezpredmetno je i diskutovati. Ali ok. Robijaće.
Sve ti verujemo na rec, kako ja nikad nisam cuo tako nesto?U bilo koju random kuću da staviš uređaj za prisluškivanje čućeš proklinjanje žvale i ove vlasti. Država je nešto drugo. I šta? Pohapsićeš ceo narod? Evo sad se vraćam iz šetnje po keju. Da si čuo samo one kletve o žvali, banderi na Terazijama, paljenju onih koji su zaslužili...
A o rušenju drzave iz usta lika koji je uništio i obesmislio sve institucije ove drzave uključujući i instituciju predsednika bezpredmetno je i diskutovati. Ali ok.
Hoce, a Netanijahu ce da se sunca na obali Gaze... je l smatras da je to ferRobijaće.
Druže, zabole me. Meni je samo u cilju da srušimo gi*no i ekipu, procesuiramo ih i oteramo na robiju. A to će biti te će biti.Pljuvanje žvalje možeš da čuješ, pozivanje na građanski rat ne možeš da čuješ.
Neka dođe da objasni to sudu.
Može biti da je nevina..![]()
Druže, zabole me. Meni je samo u cilju da srušimo gi*no i ekipu, procesuiramo ih i oteramo na robiju. A to će biti te će biti.
ceo stadion vice vucicu pederu, os da cujes?Sve ti verujemo na rec, kako ja nikad nisam cuo tako nesto?
Samo se ti srećo sektaška opusti. Ako nisi lapao iz drzavne kase za ovo botovanje, nemaš šta da brineš. Samo ćeš biti predmet prezira. Već si. A ako jesi, e onda..Sve ti verujemo na rec, kako ja nikad nisam cuo tako nesto?
Hoce, a Netanijahu ce da se sunca na obali Gaze... je l smatras da je to fer![]()
Ko su drugosrbijanci?Ovo je tema o drugosrbijancima i njihovih 5 centi u svemu ovome.
Ja o tome i pišem.
Lepi su vam planovi, ali za sada samo vi punite zatvoreSamo se ti srećo sektaška opusti. Ako nisi lapao iz drzavne kase za ovo botovanje, nemaš šta da brineš. Samo ćeš biti predmet prezira. Već si. A ako jesi, e onda..![]()
Ko su drugosrbijanci?
Ne brini se ti. Lako ćemo mi osloboditi mesto za vas. I Sloba je sirotan punio zatvore.Lepi su vam planovi, ali za sada samo vi punite zatvoremaler...
https://forum.krstarica.com/threads/zatvori-u-srbiji-se-pune-politickim-zatvorenicima.1027922/
Puni su po celom svetu vasih saboraca...Ne brini se ti. Lako ćemo mi osloboditi mesto za vas. I Sloba je sirotan punio zatvore.
Druže, ja s tobom neću da diskutujem. G... mogu samo da vređam. Pa ako hoćeš...Puni su po celom svetu vasih saboraca...
Svet je tad bio protiv Slobe, sad je protiv vas.
Rečju geniji
Šta ti je botPa ova mala Pajić je poprilično glupa ispala, a uskoro će i ovi i ostali..![]()
Mozes samo da pevas "padaj silo i nepravdo"...Druže, ja s tobom neću da diskutujem. G... mogu samo da vređam. Pa ako hoćeš...![]()