Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.369
Kažu da je sve više takvih ali nemam dokaze, ako znate neki slučaj navedite. Šta je sa Srđanom Nogom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci smatras da su obicni ljudi i narod bagra?I ko su ti i takvi? Obično kućni majstori, portiri, konobari, taksisti...trulež društva, koji je umisilo da je na nekom posebnom zadatku i da je jako važan.
Sve je kontrolisano od neukih, podlih neljudi.
To su kod nas dokvalifikovani ,,na brzaka,,! A zna se ko je i zbog i radi čega.Znaci smatras da su obicni ljudi i narod bagra?![]()
Istorija kaže da se vremenom napravi razmjena. Svako na svoje mjesto, pa ti razmisli.Svaka uređena država, zatvore puni političkim zatvorenicima.
To znači da je klasični kriminal iskorijenjen, pa se zgrade napune političkim zatvorenicima, da ne zijape prazne.
Na kraju krajeva, kada i strpaš nekoga iza rešetaka iz političkih razloga, pa sve da ni sam ne znaš zbog čega, budi siguran da taj zatvoreni sigurno zna.
Lako ja u pogodnom trenutku okrenem lajbek.Istorija kaže da se vremenom napravi razmjena. Svako na svoje mjesto, pa ti razmisli.
Moraćeš prvo okrenuti ključ u bravi, koji nije kod tebe!Lako ja u pogodnom trenutku okrenem lajbek.
![]()
Već bi ja pronašao način da se izvučem, urlao bih da sam bio zaveden.Moraćeš prvo okrenuti ključ u bravi, koji nije kod tebe!![]()
Drugim riječima, srpska oporba želi da državu vode bivši robijaši i okorijeli kriminalci, a ovamo SNS ne valja zato što se protiv toga bori.Ако си истакнути активиста или опозиционар, када те питају шта си ти то радио против терора, прво напоменеш да си робијао.
Тако да...то су будући функционери...
Па зар не идемо корак испред свих?Drugim riječima, srpska oporba želi da državu vode bivši robijaši i okorijeli kriminalci, a ovamo SNS ne valja zato što se protiv toga bori.
Svi više ljudi shvata da su zarobljeni od mafije. Nema firme, ni ustanove da nema svog prisluškivača i potkazivača. I ko su ti i takvi? Obično kućni majstori, portiri, konobari, taksisti...trulež društva, koji je umisilo da je na nekom posebnom zadatku i da je jako važan. Medije neću ni da spominjem. Ni forume i raznorazne mreže za pecanje.
Sve je kontrolisano od neukih, podlih neljudi.
U jednoj firmi čovjek koji je radio na video nadzoru uočio je da uz pomoć neradnika zaposlenog u istoj firmi, zvaćemo ga Mili, u popodnevnim i večernjim satima, kada nikoga nema iznosi stvari iz firme. Prijavio. i? Ništa. Policija se nije ni pojavila. Inače, Mili ima saradnika u policiji, koji mu na upit o nekoj osobi iznese sve podatke o njemu. Mili je KV seljačina koja dobro pliva u mutnim vodama. Stalno osluškuje, provjerava i cinkari. Zauzvrat je dobio dobro radno mjesto na kojem provede puna dva sata za cijelu platu. Nasmiješnije mi je kada ga promatram, a on šeta, da ne kažem gluvari, sa rukama u džepovima i glumi srpskog Sherlock Holmesa. Za kaznu čovjek koji je prijavio krađu je iskompromitovan od strane dotičnog. Sve najgore, što može nekome da se prišije, prišio mu je.
Svaka sličnost je nenamjerna.
Заборавио си и бобичека који је већ две године у затворуŽunić i Nogo.
Djajić se izvukao. Ima ledja ko i Jovo a ova dvojica nemaju.