Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.019
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-64430996
Dokle ide zapadnjacko ludilo...Da ne pozovu OSLOBODIOCE logora
Dokle ide zapadnjacko ludilo...Da ne pozovu OSLOBODIOCE logora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Истина је џеги да те још нису бановали?Istina polako izlazi na videlo... Rusija je nova nacistička zemlja
Истина је џеги да те још нису бановали?
Не знам што одуговлаче, и онако си спремила нов налог?
Јест да није упућено мени али оно, чисто из радозналости, шта си хтела рећи?Zašto gledati na medije? Zašto ne postoji niko ko poziva na zdrav razum, zar ti kao autor teme ne osećaš odgovornost da i svoj neki, makar opskurni sud o svemu tome daš? U koga da gleda masa onda ako smo svi tako... evo ti, to se priča, to ti je iz medija, to ti je-što ti je, pa ti misli šta hoćeš?;
Ne kapiram onda... čemu teme ovog tipa.
Што те погађа нешто што није упућено теби?Well.. ne staj na muku.
Da saM svaki put do sad kad se ne sviđam sebi tražila novi nadimak ili slično, pa... tačno bi bilo teško živeti sa mnom i bilo bi jedino prirodno... banovati me zauvek.
Kezis mi se ironijom na obrisani upis, a bilo bi ti pametnije izbrisati ovo dok jos nitko ne vidi.Istina polako izlazi na videlo... Rusija je nova nacistička zemlja
Pa evo,reci ti sta mislis o ovoj sramoti?Eto,pitanjem sam ti ujedno i odgovor dao-ja mislim da je to sramota.Rusi su bili ti koji su oslobodili te jadne ljude iz logora "naprednih" Nemaca.Zašto gledati na medije? Zašto ne postoji niko ko poziva na zdrav razum, zar ti kao autor teme ne osećaš odgovornost da i svoj neki, makar opskurni sud o svemu tome daš? U koga da gleda masa onda ako smo svi tako... evo ti, to se priča, to ti je iz medija, to ti je-što ti je, pa ti misli šta hoćeš?;
Ala si ti polupan...Sta smo videli do sada u Ukrajini?Kako bi nazvao Majdan?One horde drogiranih sto dizu ruku uznak pozdrava?!Sto biju one koji ne misle isto?Primera ima mnogo...Istina polako izlazi na videlo... Rusija je nova nacistička zemlja
Euromaidan, po evropskim vrednostimaKako bi nazvao Majdan?
Euromaidan, po evropskim vrednostima
Ovo dqnas je bila zurka za nekadasnje cuvare i osobljehttps://www.bbc.com/serbian/lat/svet-64430996
Dokle ide zapadnjacko ludilo...Da ne pozovu OSLOBODIOCE logora![]()
Šta će da rade s LGBT zatvorenicimaRusi uskoro opet oslobađaju Aušvic.
Откуд такви у затвору на територији ЕУ?Šta će da rade s LGBT zatvorenicima
Da ih izvedu iz ormana.Šta će da rade s LGBT zatvorenicima
Reci, šta tebi smeta? To što Rusi nisu pozvani, to što su baš oni oslobodili Aušvic, ili to što se neko usudio da pokrene diskusiju o tome?Zašto gledati na medije? Zašto ne postoji niko ko poziva na zdrav razum, zar ti kao autor teme ne osećaš odgovornost da i svoj neki, makar opskurni sud o svemu tome daš? U koga da gleda masa onda ako smo svi tako... evo ti, to se priča, to ti je iz medija, to ti je-što ti je, pa ti misli šta hoćeš?;