*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Koja obecanja je odrzao Boris Tadic (da se malo nasmejete)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Он је иначе познат као проверени бабо**бац!
Ajde ljudi glasajte za Tadica inace ce smak sveta da bude. Nemojte se zajebavati. Tadic spasava citav svet od propasti u nedelju.Svi u ranu zoru na nogice i na glasacka mesta da se zaokruzi Boris. On je obecao da smaka sveta nece biti. Bravo Borise spasioce.Smekercino.
tomu
pa vidite koliko novih birača su dobili radikali, ( vlasnici raznih STR i SZTR) od kada im je uskraćeno "pijačarsko jajarenje" uvodjenjem fiskalnih računa i kasa,pa razni "proroci" koji su skinuti sa TVa,onih par godina djindjićeve vlade......Najlepse je ziveti u lazi....![]()
Nemojmo sad da iskrivljujemo činjenice, ja sam čuo da je bio maloletnico**bac u nekoj BG gimnaziji![]()
Nemojmo sad da iskrivljujemo činjenice, ja sam čuo da je bio maloletnico**bac u nekoj BG gimnaziji![]()
ne, bolje glasajte zatomu
!
on vam nudi nered i bezakonje, na koje ste navikli!
kakav bre tadić i demokratepa vidite koliko novih birača su dobili radikali, ( vlasnici raznih STR i SZTR) od kada im je uskraćeno "pijačarsko jajarenje" uvodjenjem fiskalnih računa i kasa,pa razni "proroci" koji su skinuti sa TVa,onih par godina djindjićeve vlade......
Gde..?:shock:
Gde to piše i gde se to priča...dokaz?![]()
Jes, oćeš dokaz pa da ga iskoristiš u propagandne svrhe
Ponudi keša pa će se dogovorimo breee![]()
Ma da...najsigurnija sam u istinitost tvrdnji i tračeva koji dolaze iz Hrvatske i Federacije...![]()
Kako bre kada su sada televizije pune proroka i tarot majstora. Malte ne samo to i ima na tv-u.
Tadicu majstore! Idemo u Evropu!!! Smekeru najjaci si!!!!!! To Borooooo!!! Igraj Boro evro kolo !!!!!! Bora,Boraaaaaa!!!!!
![]()
EVO KAD CETE BOLJE ZIVETI I UCI U EVROPU

Hhahahahhahaaa! Jao koja guska.

jaoooj
Pa sta ce jadnica... Nije ona kriva...E stvarno mi treba da dižem pare u Moskvi,prosto sam lud za Moskvom.Čak planiram odmor u Rusiji![]()
Nemoralno je podržavati Šešelja, Ratka Mladića i Nikolića jer su njihovom pogrešnom politikom i zaslugom poklani ovoliki ljudi. Huškači, četnici, koljači, fanatici i zatvorenici ne bi smeli da vode državu jer sutra mogu vaša deca poginuti u nekom suludom ratu. Vuk dlaku menja ali ćud nikada. Vi koji se divite politici ratnih zločinaca sa izborom Nikolića gledali biste seriju bolji život svakog dana dok bi taj bolji život koji vi samo gledate živela Lidija Vukićević.