Maha-maja
Poznat
- Poruka
- 7.375
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*==Tek onda kada ti je najteze otkrijes ko su ti pravi(lazni)prijatelji...==*
Okruzena sam sa mnogo prijatelja,ali nijedan od njih nije onaj pravi,iskren prijatelj na koga se mogu osloniti u svakom trenu.Mnogo puta sam upravo zbog tih "pravih prijatelja" ostala povrijedjena i razocarana jer sam naivno i slijepo vjerovala u navodnu dobrotu ljudi,koji su me samo iskoristavali.Vec odavno sam se pomirila sa cinjenicom da za mene iskren prijatelj ne postoji.Toliko puta mi se desilo da povjerujem a ima nade da je "ta" osoba zaita pravi i iskren prijatelj,ali na kraju bi se opet desilo ono nesto sto bi me uvjerilo u suprotno.Odlucila sam da vise necu dopustiti tim ljudima i njihovim laznim maskama da uticu na moj zivot i moje srce.Lomili su mi krila,lagali me,igrali se sa mojim osjecanjima i u najtezim situacijama ostavljali me na cjedilu moji tzv "najbolji prijatelji",ali ne vise.Sada sam jaca i ne mogu me vise lomiti kao prije.Bit cu prijatelj sa svima ali necu dopustiti da zaviru u moju dusu da je ne bi kasnije bezosjecajno zgazili.Ne kajem se zbog svoje lakovjernosti i naivnosti iako sam zbog toga vise puta bila povrijedjena ipak sam iz svega toga naucila nesto novo.Naucila sam bolje "citati" ljude i sada se trudim da ne ponavljam stare greske.Kao sto rekoh na pocetku okruzena sam sa mnogo prijatelja,ali nijedan od njih nije onaj pravi,iskren prijatelj na koga se mogu osloniti u svakom trenu.Nisu oni losi prijatelji,fini su,stvoreni za zabavu,smijeh,ludosti...svi su oni super,ali znate ono kada vam treba neko kome cete ispricati sta vas muci,neko ko ce vam pomoci i u dobru i u zlu eh to nemam,a upravo se trudim da takva budem za sviju.
Samo je jedna osoba kojoj je tako stalo do mene i koja je uvijek uz mene,on mi zamjenjuje sve prijatelje i popunjava sve one praznine koje su drugi stvorili.Poseban je i bas zato se bojim da ga ne izgubim....
![]()