DRUGARSTVO

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelim da kod tebe tuga nikad ne zavlada
da na vrata tvoga srca sreca zalupa.
Da ti se ostvare sve zelje
i da nikad ne zaboravis nas-tvoje prijatelje
2watemarckqw5.jpg

:D;):D
Ne vidim da je ovde ista pisano sto nije u skladu s drugarstvom, osim slike.
Dozvoljam da nisam u pravu, vi ste moderator, bolje ste upuceni sta se moze pisati o drugarstvu.U svakom slucaju postovacu vase dobronamerne sugestije!

Mnogi ovde vole da kace slike, ali ako nije dozvoljeno, ok., mada meni licno post nekako toplije deluje. No, postovacu ono sto ste napisali, imam samo jednu molbu, napisite, tacno na kojim temama mozemo da kacimo slike, za chatovanje mi je jasno-kafana, pa dobro onda cemo tu chatovati!
Unapred zahvalna na odgovoru!

Slike, naravno u skladu sa forumom Romantika idu ovde:
http://forum.krstarica.com/threads/186625

a ceo pravilnik, kao i jos nekoliko linkova za njega, imate ovde:
http://forum.krstarica.com/threads/178525
Sad je jasno, znaci na toj jednoj temi se mogu kaciti slike, a u kafani, da li je pored chatovanja dozvoljeno i kacenje slika, , spomenuli ste kafanu samo za chat ali nista niste napisali o kacenju sliku.
Molim za odgovor, onda ce sve biti razjasnjeno!
Unapred zahvalna!

Aj da ne bude da sam skroz "divljak", slike mogu da se kace u chat temi.
sva ostala pravila su ispisana u datim linkovima.

Hvala vam mnogo na odgovoru, i sto ste dozvolili da na dve teme kacimo slike a na jednoj i chatujemo uz kacenje slika!
Hvala jos jednom!
Pozdrav
ps. jos samo jedna molba, obrisite slike Kube, posto nisu u skladu s pravilnikom Krstarice, ako niste vi to u mogucnosti da uradite(nadam se da jeste), kome da se obratim?
Zaista bih zelela da se obrisu, jer ocigledno nisu za podforum Romantika, po vasem misljenju!
Unapred zahvalna!

Nisam rekao da mi smetaju slike sa Kube. Gde sam to napisao?
Rekao sam, kakve veze imaju te slike sa temom na kojoj su postavljene.
Upravo iz tog razloga sto ste napisali da nemaju veze sa temom, a vi to znate jer ste moderator, molim da ih obrisete! Ne zelim da remete temu i pravilnik Krstarice, mislim da ce te se sloziti samnom, oboje se sad slazemo da nemaju veze s temom, i zbog toga molim brisanje tih slika!
Unapred zahvalna, pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back