Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Trebalo mi je cetiri godine da otvorim oci i shvatim, kakva je moja najbolja drugarica Marija. Juce sam se nasla sa jednim starijim gospodinom. Mi smo poslovni partneri, ali on bi zele nesto vise, jer uvek me poziva na piche i slizne kombinacija, a ja jednostavno nisam za to. Kada imam decka, a uvek u to vreme imam decka, nema sta da ga varam, a vidim i da taj covek nije nesto posebno siguran u sebe i stalno nesto kuka kako mu posao ide lose, ali ne ide mu sve, a to je da ima veoma slatkog sina. Inace, juce sam upoznala njegovog sina i on se zaljubio u mene. Njegovi pogledi su bili toliko jasni. Kada sam trazila njegov broj telefona, on je spustio glavu i rekao da nema telefon. On je mislio da sam se i ja napalila na njega, ali u stvari mi je bio potreban njegov broj zbog p. On je sladak ima oko 35 godina, a radi u nekoj firmi prodale neke tablete. Meni je to uvek paravan za neku drogu.
I ispricam ja mojoj najboljoj drugarici Mariji, sve to kao i vama i ona me pogleda onako zlobno i kaze da omn nije zaljubljen u mene. Ja sam rekla da i ne zelim da bude zaljubljen u mene sada, dok sam sa ovim deckom, a onda je ona pokazala svoje pravo lice jedne paksnice i ljubomorke i rekla mi je: "Ti, Pevacice, mislis da si najlepsa na svetu i da su svi ludi za tobom, ali ja mislim da si ti pohlepna zderacica muskaraca". Rekla je kako rasturam brakove i kako se vucaram sa cicama, da nista ne ucim i da se pravim pametna.
Ja sam se uplasila kada mi je to rekla. Pitala sam je da li ima temperaturu, ali ona je rekla da nikada u zivotu nije upoznala osobu, koja nema srama i postovanja prema bilo cemu.
Tako je meni moja najbolja drugarica zabila noz u ledja, a ja sam nju tako volela. Po prirodi sam navina pa mi se moze i oprostiti to sto sam joj tako slepo verovala. Sta vi mislite o tome?
I ispricam ja mojoj najboljoj drugarici Mariji, sve to kao i vama i ona me pogleda onako zlobno i kaze da omn nije zaljubljen u mene. Ja sam rekla da i ne zelim da bude zaljubljen u mene sada, dok sam sa ovim deckom, a onda je ona pokazala svoje pravo lice jedne paksnice i ljubomorke i rekla mi je: "Ti, Pevacice, mislis da si najlepsa na svetu i da su svi ludi za tobom, ali ja mislim da si ti pohlepna zderacica muskaraca". Rekla je kako rasturam brakove i kako se vucaram sa cicama, da nista ne ucim i da se pravim pametna.
Ja sam se uplasila kada mi je to rekla. Pitala sam je da li ima temperaturu, ali ona je rekla da nikada u zivotu nije upoznala osobu, koja nema srama i postovanja prema bilo cemu.
Tako je meni moja najbolja drugarica zabila noz u ledja, a ja sam nju tako volela. Po prirodi sam navina pa mi se moze i oprostiti to sto sam joj tako slepo verovala. Sta vi mislite o tome?