Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Da, vole.
Ali ja jesam u pravu.
Verujem ja da si ti za sebe uvek u pravu. Svaka čast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vole.
Ali ja jesam u pravu.
Sto je jasesVerujem ja da si ti za sebe uvek u pravu. Svaka čast.
Sto je jases
Pa nek misli sta hoce, sta sadKoga jašem? Neko gura da je u pravu forsirajući stavove bez da nekoga zna.. Šta drugo mogu reći?
Nije vazno ko se slaze a ko ne ,nego imati svoj stav svoje Ja.Samo razmišljam i iznosim svoja mišljenja ..
Mislim da ima dosta njih koji se slažu sa mnom .
Naravno , više onih koji ne..
Nebitno .Moje mišljenje i viđenje svega toga o čemu pišem ništa neće promeniti .
PS.Nisam feministkinja.
Šta si ga ti sad napala?Pa nek misli sta hoce, sta sad
Pa nek misli sta hoce, sta sad
M jokŠta si ga ti sad napala?
Ne zna kako da se reši frustracija..pa pokušava.Sto je jases
Ne drmaj!Jel joj brani neko?
Po meni..Najbolje ništa.. Šta drugo mogu reći?
Ne zna kako da se reši frustracija..pa pokušava.
Ne drmaj!
Slabe su rešetke.
Po meni..Najbolje ništa.
Bićeš najpametniji.
A nije lepo ni ti njega tako da peglas samo zato sto se ne slaze sa tobomNe zna kako da se reši frustracija..pa pokušava.
Ne drmaj!
Slabe su rešetke.
Po meni..Najbolje ništa.
Bićeš najpametniji.
A nije lepo ni ti njega tako da peglas samo zato sto se ne slaze sa tobom
Samo nemoj plakati.Ma ćuti, pusti, ima tako nekih situacija gde ljudi vole te male pobede, da kažu nekome nešto na forumu i poprave sebi dan. Ako, samo neka se vesele meni je to sve super
Fascinantno je naterati ljude da te vređaju bez da ti to njima radiš![]()
Da su slabašna , ne bi reagovao.u jednom postu vidim neka dva slabašna pokušaja vređanja na ličnom nivou.

Da su slabašna , ne bi reagovao.![]()
Šta bi sa onim -da ne primećuješ ko šta piše...Šta ću kad sam žaobitan, primetim ih da ne bude džaba si pisala, ovako dam na važnosti i vuk sit i ovce na broju.

Ne grlim se sa nepoznatima.A da podsljete zagrljaj jedan drugom, onako ljudski![]()
Šta bi sa onim -da ne primećuješ ko šta piše...
Nestalo u magli..
Jao, mora da boli to razočarenje..A, osim kad me neko citira, onda proverim šta je u pitanju, možda me neko iznenadi nečim pametnim, kad ono ništa.
O ume to da bude bas blagotvornoNe grlim se sa nepoznatima.
Je li?O ume to da bude bas blagotvorno
Srecom, ne mora danas niko da nam aminuje sta cemo raditiTesko je iz gvozdenog patrijarhalnog vaspitanja preci na sexualne slobode,svakoga razumem,onog koji bi da nista ne menja,da zena bude kuvarica i majka i obavezno nevina prve bracne noci do onoga da je zena slobodno bice poput muskarca i kao takva ima sva prava pa i pravo na sexualnu slobodu bez osude.
Mora vreme proci,ljudi se moraju edukovati,pogledati oko sebe i nesto nauciti pa tek onda da prihvate nesto novo,nesto normalno,neminovno.