Droljasti muškarci

Samo razmišljam i iznosim svoja mišljenja ..
Mislim da ima dosta njih koji se slažu sa mnom .
Naravno , više onih koji ne..
Nebitno .Moje mišljenje i viđenje svega toga o čemu pišem ništa neće promeniti .
PS.Nisam feministkinja.
Nije vazno ko se slaze a ko ne ,nego imati svoj stav svoje Ja.
A da li ce to nekome da se svidi ili ne ,skroz nebitno .

Ne zna kako da se reši frustracija..pa pokušava.

Ne drmaj!
Slabe su rešetke.

Po meni..Najbolje ništa.
Bićeš najpametniji.

Ako obratite pažnju, primetićete da nikoga nisam uvredio ni na jedan način, dok ovde u jednom postu vidim neka dva slabašna pokušaja vređanja na ličnom nivou. To dovoljno govori ko pokušava da se reši frustracija. Ali samo vi nastavite, ako vas to veseli.

Tesko je iz gvozdenog patrijarhalnog vaspitanja preci na sexualne slobode,svakoga razumem,onog koji bi da nista ne menja,da zena bude kuvarica i majka i obavezno nevina prve bracne noci do onoga da je zena slobodno bice poput muskarca i kao takva ima sva prava pa i pravo na sexualnu slobodu bez osude.
Mora vreme proci,ljudi se moraju edukovati,pogledati oko sebe i nesto nauciti pa tek onda da prihvate nesto novo,nesto normalno,neminovno.

Tesko je iz gvozdenog patrijarhalnog vaspitanja preci na sexualne slobode,svakoga razumem,onog koji bi da nista ne menja,da zena bude kuvarica i majka i obavezno nevina prve bracne noci do onoga da je zena slobodno bice poput muskarca i kao takva ima sva prava pa i pravo na sexualnu slobodu bez osude.
Mora vreme proci,ljudi se moraju edukovati,pogledati oko sebe i nesto nauciti pa tek onda da prihvate nesto novo,nesto normalno,neminovno.
Srecom, ne mora danas niko da nam aminuje sta cemo raditi ;)

Back