Droljasti muškarci

Molim te navedi gde grešim,eto ja to mislim,ne slažem se sa termunom zujanje ali eto,neka bude.Koju to privilegiju ili šta već imaju muškarci da mogu a žene imaju zabranu i zabranjeno im je da promene više partnera.
Ma ko im je zabranio, pa to se danas mrči prči ko nezdravo. Niko nece prejahanu zenu, a ako je prejahana ko ce je ozeniti a ako je niko ne ozeni nema dece i svet od ljudozdera nestaje

I, da li bi se seksala pre sa takvim vec sa nekim ko nikad nista nije j.ebo ili j.ebe svake prestupne godine?
Treba imati mere u svemu. Niko ne kaže da su poželjiniji oni koji ne znaju da je.bu već su ipak malo poželjniji oni koji biraju... i ne menjaju tako često. I kod nas žena kada vidimo nekog za koga znamo da je juče bio sa nekom drugom nije nam baš svejedno kao ni vama ako znate da je juče bila sa nekim drugim... trebalo bi da je isto. Drugo je pitanje etikete. Ali suština je ista verujem. Ne gledaš isto na one jako promiskuitetne kao na one koji to nisu. Ne služe za isto, da se tako izrazim.

Ma ko im je zabranio, pa to se danas mrči prči ko nezdravo. Niko nece prejahanu zenu, a ako je prejahana ko ce je ozeniti a ako je niko ne ozeni nema dece i svet od ljudozdera nestaje
To je misljenje muskaraca koji cuvaju ovce na Pesteru i provode po 8 meseci u katunima sami...u toj svoj lepoti nista pametnije im ne moze pasti na um sem tih gluposti.

Treba imati mere u svemu. Niko ne kaže da su poželjiniji oni koji ne znaju da je.bu već su ipak malo poželjniji oni koji biraju... i ne menjaju tako često. I kod nas žena kada vidimo nekog za koga znamo da je juče bio sa nekom drugom nije nam baš svejedno kao ni vama ako znate da je juče bila sa nekim drugim... trebalo bi da je isto. Drugo je pitanje etikete. Ali suština je ista verujem. Ne gledaš isto na one jako promiskuitetne kao na one koji to nisu. Ne služe za isto, da se tako izrazim.
Svi odgovori pa i ovaj su balansiranje, ne bih onog koji ne zna, zato daj onog sto zna ali bira. Nema konkretnog odgovora na konkretno pitanje. Koji je pozeljniji od dvojice navedenih?

O Čarliju Harperu mislim da je zabavan lik, ali nikad ga ne bih dovela na porodični ručak niti ne daj Bože shvatila ozbiljno.
A, da li bi se recimo seksala sa njim?

Pa i ne.
Nisu nešto o čemu bih previše razmišljala ..
Kljuc koji moze otvoriti svaku bravu je dobar kljuc
Brava koja se moze otvoriti sa svakim kljucem je losa brava :)

Tamo gde vlada patrijahat (ili se vuce tradicija te vrste) , zena ce biti oznacena kao "laka" (plus razliciti epiteti) , jer istorijski nije bila ravnopravna sa muskarcem (nije radila , ovisila je financijski o njemu).Badava sto zene danas rade (primaju uglavnom za 1/3 manju platu od muskarca na istom poslu, i polozaju), tradicija je ostala
U Finskoj , recimo, zena je jaci pol.Ona prva prilazi muskarcu. U Gani (Afrika), dve zene (migratorne radnice) iznajme muskarca i drze ga u stanu za seksualne potrebe, bez obzira sto su udate u svom selu

govorila sam o brojkama... kako svako moze da ima neku brojku, i ružna žena i ružan muškarac ako nađu pogodne partnere, čak i oni, tek ovi drugi. Stoga nije brojka bitna. Mada to nije tema ali ide uz nju
Aha, ok. Meni se učinilo da si napisala da muškarac do brojke dolazi tako što spusti kriterijume, a žena čak i kad je ružna može da se ogrebe za željenu brojku. Moj previd.

O sebi , verujem..
Vrlo visoko mišljenje..Neosvojiv si .
I poznaješ anatomiju :mrgreen:
Dakle , nisi droljast ..

Ne verujem ti .
Mislim da bi pao na prvi mig kao i većina.

Boldovano je tvoje mišljenje, koje može i ne mora biti tačno, tako da ja to pustim neka bude kako god mislite, meni ni iz džepa, ni u džep.

To se zove kompleks više vrednosti,tip koji tako misli spada u kategoriju obolelih od te bolesti.

To se zove čovek koji je svestan sebe i ima dozu samopoštovanja, ne nalazi se baš tako često i onda ostanete zbunjene da to postoji.

Back