- Poruka
- 43.403
Pa ne...Мањи је број промискуитетних.
Али не зато што не желе да буду промискуитетни, већ зато што им не иде као Николи из Анђела, мада би волели да им иде баш тако.
Nemaju svi ljudi stomak za to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne...Мањи је број промискуитетних.
Али не зато што не желе да буду промискуитетни, већ зато што им не иде као Николи из Анђела, мада би волели да им иде баш тако.
A što razvodnjavaš temu....ajd' što?A sto su filozofi uvek krivi za sve gluposti koje neko izvali ....ajd, sto?

Molim te navedi gde grešim,eto ja to mislim,ne slažem se sa termunom zujanje ali eto,neka bude.Koju to privilegiju ili šta već imaju muškarci da mogu a žene imaju zabranu i zabranjeno im je da promene više partnera.Ko god tvrdi da je musko i zensko zujanje isto, gresi. Sad smo mi moderni "civilizovani" postali jako pametni a ranije su ljudi bili jako glupi. Oni su do nas dogurali, a da li ce neko iza nas pametnih i modernih ostati pitanje je
ali stvarno ne zezam....mogu da se kladim da je deset proizvoljno izabranih forumasica imalo bar 30% vise partnera nego 10 proizvoljno izabranih forumasa, ma cak i zenskarosa....
Istina, osim, sto je pitanje koji su srecniji....Овде примењујемо правило 20/80, као и у свим осталим животним ситуацијама.
20 % мушкараца отвара браву 80 % жена.
Осталих 80 % мушкараца, по систему "и ћорава кока убоде зрно", по некад убоде 20 % жена.
Ja ni u jednom postu nisam rekla da nema žena koja nije imala veliki broj partnera .ali stvarno ne zezam....mogu da se kladim da je deset proizvoljno izabranih forumasica imalo bar 30% vise partnera nego 10 proizvoljno izabranih forumasa, ma cak i zenskarosa....
Zašto je tema dvolična?Pa zar nije sama tema vec dvolicna? Znamo istinu, a pravimo se naivni, kao " gde su standardi?" pita onaj ko ih postavlja....
Istina, osim, sto je pitanje koji su srecniji....
Poenta je kako nastaju etikete i standardi....muskarci ne moraju da se pravdaju i da kace etikete drugim muskarcima (zbog tih standarda ) a zene to rade kao moranje....Ja ni u jednom postu nisam rekla da nema žena koja nije imala veliki broj partnera .
Od početka govorim o etiketiranju .
Od nečijeg broja partnera nemam ni koristi ni štete..
Jednostavno rečeno -baš me briga.
Ali ne varim dvostruke standarde...
Zato sto je postavljena generalno, kao da ne znamo da je pitanje promiskuiteta bolno pitanje zena....Zašto je tema dvolična?
I ko te primorava da pišeš na njoj ako ti ne odgovara?
Ne , muškarci lepe te etikete ženama.a zene to rade kao moranje....
Vidiš..Meni nije bolno .pitanje promiskuiteta bolno pitanje zena....
Druga je stvar sto zenama smeta kada to kazu muskarci, ali muskarcima to serviraju zene "ne znas ti nju..." a znas je...Ne , muškarci lepe te etikete ženama.
Neka bude istina..Ali istina za sve.Po meni je bezobrazno etiketiranje, ali nije etiketiranje ako je neko promiskuitetan....nego je istina.
Dobro...necu da nastavljamVidiš..Meni nije bolno .
Meni se samo povraća od toga .

Ti ne kazes da ti smeta istina nego odnos tih istina....sto promiskuitetna zena nije muskarica, a muskarci droljice...Neka bude istina..Ali istina za sve.

Ovo boldivano je ludilo.Moj bivši sa kojim imam decu je imao pre mene 2 duže veze i to su bile jedine žene sa kojima je imao sex sa svojih tada 28 godina. Obe preko 3 godine. Kada smo se već razišli sudski oko dece itd.. više godina ni on ni ja posle toga nismo imali nikoga. Prosto, ljudi su takvi. Ja sam znala da on nije neki promenljivi tip, šteta što se nismo slagali kao osobe i svađali, ali po tom pitanju čovek uopšte nije imao potrebu da menja. Nije želeo. A vrlo je zgodan muškarac, ima i stanove i novac i položaj kao profesor, a i avanturista je vozi motor, voli da putuje, ali kad god sa kojom uđe u blizak odnos to opstaje. Dakle, to je osobina ličnosti.
Što se mene tiče, ja sam pre skoro 34 god izgubila nevinost.. za sve ovo vreme nisam bila ni sa njih 10, i to uzevši i sve one probe u pubertetu.. Dakle, ne privlači me da sam telesno bliska sa nepoznatima. Mora neko dobro da mi uđe u dušu pa da se to desi. Ovo objašnjavam onima koji misle da je neko bio sa malo njih jer nije mogao... Mislim, pa žena čak i kada je ružna može da dođe do cifre 100 vrlo lako. A i muškarac dovoljno je da spusti kriterijum naži će ih isto toliko koje će jedv čekati da dobiju pažnju.
A i muškarac dovoljno je da spusti kriterijum naži će ih isto toliko koje će jedv čekati da dobiju pažnju.
Ne..Te priče ne postoje.Sto je najgore, treba li da napisem o postenju i istini?
Imali smo 17 na ekskurziji, riba iz razreda koja je bila onako osrednja, čak pomalo ružnjikava se jedno veče seksala sa njih petoricom iz odeljenja. Redom su išli lepo, njoj super konačno ju je neko primetio.Ovo boldivano je ludilo.
Dvostruki....ako je pozeljan, njemu nije zameriti...krive su zene.....iz zenskog ugla....
Ako je smoklja onda je zenskaros....
Ne.Види, сада ће све жене овде да напишу да је дрољаст мушкарац онај који је имао пуно рецки.
Проблем је што многи мушкарци нису имали пуно рецки, а заиста би волели да су имали пуно рецки.
Да ли су онда они дрољасти или не?
Bogami je zoki u pravu....osim, ako nije iz zenskog ugla...onog fantazmagoricnog...Moj bivši sa kojim imam decu je imao pre mene 2 duže veze i to su bile jedine žene sa kojima je imao sex sa svojih tada 28 godina. Obe preko 3 godine. Kada smo se već razišli sudski oko dece itd.. više godina ni on ni ja posle toga nismo imali nikoga. Prosto, ljudi su takvi. Ja sam znala da on nije neki promenljivi tip, šteta što se nismo slagali kao osobe i svađali, ali po tom pitanju čovek uopšte nije imao potrebu da menja. Nije želeo. A vrlo je zgodan muškarac, ima i stanove i novac i položaj kao profesor, a i avanturista je vozi motor, voli da putuje, ali kad god sa kojom uđe u blizak odnos to opstaje. Dakle, to je osobina ličnosti.
Što se mene tiče, ja sam pre skoro 34 god izgubila nevinost.. za sve ovo vreme nisam bila ni sa njih 10, i to uzevši i sve one probe u pubertetu.. Dakle, ne privlači me da sam telesno bliska sa nepoznatima. Mora neko dobro da mi uđe u dušu pa da se to desi. Ovo objašnjavam onima koji misle da je neko bio sa malo njih jer nije mogao... Mislim, pa žena čak i kada je ružna može da dođe do cifre 100 vrlo lako. A i muškarac dovoljno je da spusti kriterijum naži će ih isto toliko koje će jedv čekati da dobiju pažnju.