Droljasti muškarci

Ko god tvrdi da je musko i zensko zujanje isto, gresi. Sad smo mi moderni "civilizovani" postali jako pametni a ranije su ljudi bili jako glupi. Oni su do nas dogurali, a da li ce neko iza nas pametnih i modernih ostati pitanje je
Molim te navedi gde grešim,eto ja to mislim,ne slažem se sa termunom zujanje ali eto,neka bude.Koju to privilegiju ili šta već imaju muškarci da mogu a žene imaju zabranu i zabranjeno im je da promene više partnera.

ali stvarno ne zezam....mogu da se kladim da je deset proizvoljno izabranih forumasica imalo bar 30% vise partnera nego 10 proizvoljno izabranih forumasa, ma cak i zenskarosa....

Овде примењујемо правило 20/80, као и у свим осталим животним ситуацијама.

20 % мушкараца отвара браву 80 % жена.

Осталих 80 % мушкараца, по систему "и ћорава кока убоде зрно", по некад убоде 20 % жена.

Pa zar nije sama tema vec dvolicna? Znamo istinu, a pravimo se naivni, kao " gde su standardi?" pita onaj ko ih postavlja....

Овде примењујемо правило 20/80, као и у свим осталим животним ситуацијама.

20 % мушкараца отвара браву 80 % жена.

Осталих 80 % мушкараца, по систему "и ћорава кока убоде зрно", по некад убоде 20 % жена.
Istina, osim, sto je pitanje koji su srecniji....

ali stvarno ne zezam....mogu da se kladim da je deset proizvoljno izabranih forumasica imalo bar 30% vise partnera nego 10 proizvoljno izabranih forumasa, ma cak i zenskarosa....
Ja ni u jednom postu nisam rekla da nema žena koja nije imala veliki broj partnera .
Od početka govorim o etiketiranju .
Od nečijeg broja partnera nemam ni koristi ni štete..
Jednostavno rečeno -baš me briga.
Ali ne varim dvostruke standarde...

Moj bivši sa kojim imam decu je imao pre mene 2 duže veze i to su bile jedine žene sa kojima je imao sex sa svojih tada 28 godina. Obe preko 3 godine. Kada smo se već razišli sudski oko dece itd.. više godina ni on ni ja posle toga nismo imali nikoga. Prosto, ljudi su takvi. Ja sam znala da on nije neki promenljivi tip, šteta što se nismo slagali kao osobe i svađali, ali po tom pitanju čovek uopšte nije imao potrebu da menja. Nije želeo. A vrlo je zgodan muškarac, ima i stanove i novac i položaj kao profesor, a i avanturista je vozi motor, voli da putuje, ali kad god sa kojom uđe u blizak odnos to opstaje. Dakle, to je osobina ličnosti.

Što se mene tiče, ja sam pre skoro 34 god izgubila nevinost.. za sve ovo vreme nisam bila ni sa njih 10, i to uzevši i sve one probe u pubertetu.. Dakle, ne privlači me da sam telesno bliska sa nepoznatima. Mora neko dobro da mi uđe u dušu pa da se to desi. Ovo objašnjavam onima koji misle da je neko bio sa malo njih jer nije mogao... Mislim, pa žena čak i kada je ružna može da dođe do cifre 100 vrlo lako. A i muškarac dovoljno je da spusti kriterijum naži će ih isto toliko koje će jedv čekati da dobiju pažnju.

Ja ni u jednom postu nisam rekla da nema žena koja nije imala veliki broj partnera .
Od početka govorim o etiketiranju .
Od nečijeg broja partnera nemam ni koristi ni štete..
Jednostavno rečeno -baš me briga.
Ali ne varim dvostruke standarde...
Poenta je kako nastaju etikete i standardi....muskarci ne moraju da se pravdaju i da kace etikete drugim muskarcima (zbog tih standarda ) a zene to rade kao moranje....

Zašto je tema dvolična?
I ko te primorava da pišeš na njoj ako ti ne odgovara?
Zato sto je postavljena generalno, kao da ne znamo da je pitanje promiskuiteta bolno pitanje zena....

Nekad te etikete nisu bez osnova. Recimo još kao klinac sam čuo da su Pančevci očajni vozači i to mi baš nije bilo jasno. Kao kako je moguće da je to tako, u smislu da mi ima logike da podneblje, klima, geo položaj ili nešto peto može da utiče na zdravstveno stanje stanovništva. Ali kako je moguće da ne znaju da voze kola? Mislim, jasno mi je da u nekom mestu, zbog zagađenog vazduha, ljudi češće obolevaju od bolesti organa za disanje, ili da je visok procenat samoubistava zbog siromaštva, depresije i sl. Onda sam tokom godina i godina provedenih u saobraćaju stvarno primetio da su užasni u saobraćaju. Možda zato što u Pančevu nije tako frekventna saobraćaj, drugačija je kultura... Ali onda, gde je tu Kovin, Sremska Mitrovica i sl.? A za Mađarice sam čuo isto kao jako mlad, pa možda Mađari loše jehbu i onda one, logično, dođu kod nas da zadovolje svoje potrebe. Možda je i do vode ili vazduha, hrane. Možda se u nečem od ta tri nalazi povećana koncentracija neke supstance koja stimuliše Mađarice. Ne znam. Kad budem jehbo neku Mađarice javiću ovde.

Moj bivši sa kojim imam decu je imao pre mene 2 duže veze i to su bile jedine žene sa kojima je imao sex sa svojih tada 28 godina. Obe preko 3 godine. Kada smo se već razišli sudski oko dece itd.. više godina ni on ni ja posle toga nismo imali nikoga. Prosto, ljudi su takvi. Ja sam znala da on nije neki promenljivi tip, šteta što se nismo slagali kao osobe i svađali, ali po tom pitanju čovek uopšte nije imao potrebu da menja. Nije želeo. A vrlo je zgodan muškarac, ima i stanove i novac i položaj kao profesor, a i avanturista je vozi motor, voli da putuje, ali kad god sa kojom uđe u blizak odnos to opstaje. Dakle, to je osobina ličnosti.

Što se mene tiče, ja sam pre skoro 34 god izgubila nevinost.. za sve ovo vreme nisam bila ni sa njih 10, i to uzevši i sve one probe u pubertetu.. Dakle, ne privlači me da sam telesno bliska sa nepoznatima. Mora neko dobro da mi uđe u dušu pa da se to desi. Ovo objašnjavam onima koji misle da je neko bio sa malo njih jer nije mogao... Mislim, pa žena čak i kada je ružna može da dođe do cifre 100 vrlo lako. A i muškarac dovoljno je da spusti kriterijum naži će ih isto toliko koje će jedv čekati da dobiju pažnju.
Ovo boldivano je ludilo.

Ovo boldivano je ludilo.
Imali smo 17 na ekskurziji, riba iz razreda koja je bila onako osrednja, čak pomalo ružnjikava se jedno veče seksala sa njih petoricom iz odeljenja. Redom su išli lepo, njoj super konačno ju je neko primetio.
Ne znam na šta misliš kada kažeš ludilo, ali sam upoznala tipove koji obilaze nesrećne žene, što udate što neudate i nakupio veliki "broj"...

No, tema je o dvostrukim standardima. Ta drugarica iz razreda je naravno posle bila na rubu srama kada se pročulo, a oni su bili i ostali frajeri.

Dvostruki....ako je pozeljan, njemu nije zameriti...krive su zene.....iz zenskog ugla....
Ako je smoklja onda je zenskaros....

Види, сада ће све жене овде да напишу да је дрољаст мушкарац онај који је имао пуно рецки.

Проблем је што многи мушкарци нису имали пуно рецки, а заиста би волели да су имали пуно рецки.

Да ли су онда они дрољасти или не?

Види, сада ће све жене овде да напишу да је дрољаст мушкарац онај који је имао пуно рецки.

Проблем је што многи мушкарци нису имали пуно рецки, а заиста би волели да су имали пуно рецки.

Да ли су онда они дрољасти или не?
Ne.

Bogami je zoki u pravu....osim, ako nije iz zenskog ugla...onog fantazmagoricnog...:)

Back