- Poruka
- 21.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemas nikakvu garanciju ni za sta u zivotu, zato mislim da je bitnije da poznajes sopstveno dete i u skladu sa tim da se ponasas nego da brines da li ce probati par puta u zivotu travu ili ne. evo mene usrednjoj pokusavali da navuku na travu, al ne da me nije zanimalo nego katastrofa....kad sam bila starija i sigurna u to kakva jesam a kakva nisam probala u vise navrata i ono nidje veze, evo i dalje ne razumem sta je to tolko specijalno u istoj. i jos par stvari koje sam probala mogu isto da kazem cisto sranje, nikakav zanimljiv efekat na mene ali ni najmanje. jedino sto je meni donekle zanimljivo su halucinogene, al to moras da budes debil pa da svaki dan trpas u sebe...a i da imas profil licnosti koji nije sklon panicenju i histerisanju jer onda ode mast u propast kad ti iskoci dzinovski zeka sa masnom na glavi pred tebepa vidis ja nemam nikakvu garanciju da sa trave ne bi dete preslo na heroin. tako da...bolje spreciti, nego da bude incident ogromnih razmera i da neko bude odran ko jarac zivoderac.
a i to vako vikendom, rekreativno,a ostatak nedelje zdrav zivot salatice kasice supice i tako to! 
pa to ponajvisea i skromna si![]()

blago tebi deda, i baba bi sine dirala sisice preko majicejoj baba, ranjen sam danas, napio se ko ****** sinoc i jutros, i plesao ko kaki tinejdzer, sigurno sam se i izblamirao, i dirao sam sise preko majice(((((((((
((((((((((((((((((pa nemas nikakvu garanciju ni za sta u zivotu, zato mislim da je bitnije da poznajes sopstveno dete i u skladu sa tim da se ponasas nego da brines da li ce probati par puta u zivotu travu ili ne. evo mene usrednjoj pokusavali da navuku na travu, al ne da me nije zanimalo nego katastrofa....kad sam bila starija i sigurna u to kakva jesam a kakva nisam probala u vise navrata i ono nidje veze, evo i dalje ne razumem sta je to tolko specijalno u istoj. i jos par stvari koje sam probala mogu isto da kazem cisto sranje, nikakav zanimljiv efekat na mene ali ni najmanje. jedino sto je meni donekle zanimljivo su halucinogene, al to moras da budes debil pa da svaki dan trpas u sebe...a i da imas profil licnosti koji nije sklon panicenju i histerisanju jer onda ode mast u propast kad ti iskoci dzinovski zeka sa masnom na glavi pred tebe![]()
ali ja znam da ja nisam taj tip, niti sam zavisnicki tip po prirodi, niti volim da trosim pare na gluposti tako da i moji roditelji nikad nisu bili zabrinuti za mene, bar sto se droga tice....jedino sto volim da pijem, al eto to nam je u porodicia i to vako vikendom, rekreativno,a ostatak nedelje zdrav zivot salatice kasice supice i tako to!
![]()
a jel zeka rozLe boje? 
beli zeka bwe pravi uskrsnji!samo sto je zli dzaba u dubini duse, al sta sad ne mos imati sve!

izgleda da su zLi.![]()
nema veze to, bitno je da se mi volimo i to sve u duhu pravoslavlja <3

Ne znam kakvi su bili u dusi, nisam stizao da s njima komuniciram, ono vidimo se, pozdravimo se i svako svojim putem odskakuce tj. odbaulja...![]()
![]()

Pravo da vam kazem zeke uopste nisam vidjao, iskljucivo reptile i to rozLe...![]()

Pa kontam bolje dobiti lopatu u ruku nego preko ledja i zadnjice...to je vec puno bolje.
- - - - - - - - - -
svi biste isli na oranje i da vucete plug. to je jedini spas.![]()

Pa kontam bolje dobiti lopatu u ruku nego preko ledja i zadnjice...![]()

e da, sad se i ja setih crne reke. mogu misliti kako zvuci kada religiozna pise o oranju i plugu i lopati.![]()

Delujes kao sugestivan sagovornik. I to toliko da sam se upravo setio da za nepun sat pocinje poslednje kolo druge spanske lige i da moram tetki da odnesem lek...![]()

sto se onda ubacujes u razgovor, gde ti mesto nije?![]()
I to sto kazes. Vidimo se, i samo bez lopate molicu lepo... 
Moglo bi doci 5+ na mecu Viljareal-Almerija, ili na mecu Djirona-Real Madrid B...![]()

Nego da i ja kažem štogod... msm da bi mi gore bilo da saznam da mi dete puši nego da duvka ponekad....