ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
to on jedino ume da kaze kad se naduva
jednom je u skoli,trebao da odgovara matematiku a on hahah pa hahaha
Mlad je treba da experimentise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to on jedino ume da kaze kad se naduva
jednom je u skoli,trebao da odgovara matematiku a on hahah pa hahaha
Mlad je treba da experimentise.

Jaca si od mene.

jes,izgleda...a tamo dolaze i fensi cure i momci mamirisani...pa kad se to izmesha verovatno daje taj mirisVlasnik verovatno koristi mirisne svece ili one mirisljave spricere za WC. Mozda i to duvajuDa znas kako trava smrdi!!??Odmah se zeludac okrece!
Ja bacio i cigare hocu da zivim stotinu godina. ne jedem ni slatko vise, ne znam koji mi je ****.

kod mene u kraju ima jedan kafic gde garant duvaju...tako se oseca sladunjavi miris kad prodjesh pored...fina neka vutra![]()
bedak! jel barem piješ i juriš ženske?![]()
Nisam za...ali sto se tice trave,kada upisem fax probacu jednom cisto da vidim kako je...mislim sa aspekta medicine![]()
Trava miriše svakako, samo ne sladunjavo...
Pazi šta probaš.
Ako si već rešila uzmi marihuanu.
Čitam da ima droga (npr SCANK - ako sam dobro napisao)
koje stvaraju doživotnu zavisnost,
a čovek toliko oblesavi da sanm sebi jede prste.
Za moju porodicu OK, hvala Bogu.
Mada je žena (med.radnik) kroz celu srednju školu
uzimala krv sinu ni davala na analizu.
moje dete ne koristi to, misim dobro svi to kažu pa ih jednog dana istina ošine u glavu, klasika misim...al ja misim da se ne bavi time jer je sportista...Možda je tema za pdf porodica, ali želim da čujem mišljenja sa ovog pdfa.
Kažu da veliki procenat srednjoškolaca, a i osnovaca eksperimentiše sa lakim drogama... travom pogotovo.
Kakav je vaš stav u vezi ovoga i da li znate za te vannastavne aktivnosti vaše dece?
diler pošteno radi svoj posao...? dobar si, svaka ti čast...
uradio bi jer deci uvaljuje drogu...
a sinu ne bi ništa, jer taj što valja, valjao je i pre mog sina...i sin je dete, a taj što prodaje nije dete...
e sad...opet će da se nađe neki tako m,nogo pametan pa će da mi kaže a što ti svoje dete nisi na vreme vaspitavao da ne dođe u kontakt s time, a ja mu kažem da pogleda malo oko sebe...
i nemoj da mlatiš takve gluposti...
ma da, ja sam svoje dete ispustio iz ruku, nisam mu pričao na vreme, klepao...da sam ga vaspitao kako treba, sigurno ne bi...
ok, svi ste u pravu, ja kao i obično lupam gluposti...
ma da, ja sam svoje dete ispustio iz ruku, nisam mu pričao na vreme, klepao...da sam ga vaspitao kako treba, sigurno ne bi...
ok, svi ste u pravu, ja kao i obično lupam gluposti...
pa ti mešaš babe i žabe, mešaš antidepresive koji jesu droge i stvaraju zavisnost...
ja pričam o mladim ljudima, koji su tek kročili u život, a ne o penzosima koje su urnisale 90te...
al pošto definitivno ne kontaš šta sam hteo da kažem kada sam pomenuo vaspitanje, ja ne bi dalje s tobom polemisao...
evo sve si u pravu...
kako ide spremanje prijemnog?Nisam za...ali sto se tice trave,kada upisem fax probacu jednom cisto da vidim kako je...mislim sa aspekta medicine![]()