Droga

Био сам у прилици да пробам траву, али иста никад није оставили неки утисак на мене, а ни они који су је конзумирали, али два другара су били прво на један џокавац на недељу дана(могу да престанем кад хоћу!!!), па на 5-6 недељно...
Елем дипломирали смо, овај један који је отишао у Канаду 90их, кад сам га срео пре око три године био је руина од човека.
Овај други исто, а у своје време играли смо шах за прву екипу Детелинаре из НС-а, данас има 50 кила на преко 190 цм, запуштен тотално, погубио зубе(не толико због траве директно, али индиректно да), а ниво разумевања шаха пао му је ниво детета од десетак година.
Празна љуштура.
То је резултат траве која је јел, безопасна и не изазива зависност, а само две деценије и нека година приде је у питању.
Мало ми је превише да неко постане руина с 4 банке.

pa sve zavisi od coveka
neko proba,ne svidi mu se
nekome se svidi al dozira
neko pretera pa se shebe
iako generalno nisam protiv trave ne mogu da imam poverenja u svoje dete pa da kazem ma probaj al nemoj da se navuces :confused:

pa sve zavisi od coveka
neko proba,ne svidi mu se
nekome se svidi al dozira
neko pretera pa se shebe
iako generalno nisam protiv trave ne mogu da imam poverenja u svoje dete pa da kazem ma probaj al nemoj da se navuces :confused:
Клизав терен сестро Линда.
На Политици бече врло скоро тема о наркоманцима где је Победоносцев изнео швајцарско искуство(мсм не лично, већ је дуго живео у истој), наркомани на хероину могу да бирају лечење, или давање чистог, незагађеног хероина, али само под надзором лекара у сертификованим здравственим установама.
У оба случаја терапија и ,,терапија" покривене су здравственим осигурањем уз малу(али стварно малу доплату), а ови који се одлуче на примање хемијски чистог хероина и до више пута дневно у контролисаним условима имају лепе шансе за релативно дуг живот(:eek:), јер нема додатака типа парацетамол, мишомор, вим итд.
Али кад тад одлуче да се ураде у друштву, кркну хероин од уличних дилера и услед реакције организма само се изврну...
:mrgreen:

jeste klizavo,zato i kazem da nikad ne bih s odobravanjem pricala detetu o drogama,a ja sam ti primer uspesnog klizavog,ne heroin pupupu to nikada,ali povremeno (kad imam prilike) dunem :rumenko: a probala sam jos neke druge stvari koje mi se nisu dopale,i nikad se nisam navukla,znam da kazem stop,stojim s obe noge na zemlji,ma koliko opicena bila u zivotu sam uvek birala ono sto je dobro za mene (cigarete ostavila onog dana kad sam ostala trudna).e sad za takav odnos treba biti stabilan,a nikad ne znamo sta je onom drugom u glavi i koliko je svestan i sebe i sveta oko sebe

Znam mnogo ali bas mnogo ljudi koji konzumiraju travu povremeno i nikad niko nije postao ovisnik niti ruina. Mislim, sve normalni ljudi, izlaze, rade i zive. Problem su imali samo oni koji nisu ostali na travi pa iz radoznalosti i gluposti presli na tablete ili heroin i kokain.

Ali dobro, ovisnika svuda, o duvanu o alkoholu o kocki pa verovatno ima i onih o travi.

jeste klizavo,zato i kazem da nikad ne bih s odobravanjem pricala detetu o drogama,a ja sam ti primer uspesnog klizavog,ne heroin pupupu to nikada,ali povremeno (kad imam prilike) dunem :rumenko: a probala sam jos neke druge stvari koje mi se nisu dopale,i nikad se nisam navukla,znam da kazem stop,stojim s obe noge na zemlji,ma koliko opicena bila u zivotu sam uvek birala ono sto je dobro za mene (cigarete ostavila onog dana kad sam ostala trudna).e sad za takav odnos treba biti stabilan,a nikad ne znamo sta je onom drugom u glavi i koliko je svestan i sebe i sveta oko sebe
Клинци имају прилично неразуман однос према ризику ако прерано уђу у исти.
Анегдота које се увек сећам је да су моје обе сестре са око 15 година са све својим другарицама инсистирале на ставу да је 30 година горња граница разумног живота и да ће се оне убити на тридести рођендан.
Ено их обе живе и с 4 банке, а случајно сам прочитао да тинејџери немају разумевање смрти пре потпуног развијања фронталног кортекса с око 17-18-19 година, већ како кад и како коме.

- - - - - - - - - -

Znam mnogo ali bas mnogo ljudi koji konzumiraju travu povremeno i nikad niko nije postao ovisnik niti ruina. Mislim, sve normalni ljudi, izlaze, rade i zive. Problem su imali samo oni koji nisu ostali na travi pa iz radoznalosti i gluposti presli na tablete ili heroin i kokain.

Ali dobro, ovisnika svuda, o duvanu o alkoholu o kocki pa verovatno ima i onih o travi.
Вероватно је квака у овоме, мада пошто ми никада није била интересантна не треба ми ни с белим луком.

Клинци имају прилично неразуман однос према ризику ако прерано уђу у исти.
Анегдота које се увек сећам је да су моје обе сестре са око 15 година са све својим другарицама инсистирале на ставу да је 30 година горња граница разумног живота и да ће се оне убити на тридести рођендан.
Ено их обе живе и с 4 банке, а случајно сам прочитао да тинејџери немају разумевање смрти пре потпуног развијања фронталног кортекса с око 17-18-19 година, већ како кад и како коме.
:lol: a je l se secas kako su nasi roditelji bili ozbiljni u ovim godinama
danas je moderno da se glupiramo i sa 50,a nekad su ljudi sa 20 bili mali matorci,ja se secam 30. rodjendana svog oca,bre to su sve neki stari ljudi bili na proslavi :)

Gloriana, to ti je isto. Canabis sativa
Mozda si mislila na marihuanu i skank
Ovo drugo dobija se kad se marihuani stalno podbiraju/kidaju pupoljci tako da ona pravi nove i stalno se drzi u fazi oprasivanja, jer tada proizvodi maksimalnu kolicinu thc-a
to se jasno vidi kad se uzorkuje jedno pa drugo, boja na test papirima postaje dramaticno crvenija zbog neuporedivo vece kolicine thc-a
jel vidite sa kakvim se predzanjanjem ide na odmor iza skole :lol:

u skoli mog starijeg smo potpisali ugovor da ce se nekoliko puta godisnje organizovati nenajavljeno testiranje ucenika na drogu.
koga uhvate,bude izbacen
skola nije ostala dosledna,samo ih je prebacivala na vanredne
za starijeg se ne brinem,ali mladji jako zeli da sto pre odraste,da sve proba,da bude prvi u svemu:confused:
naravno da je vazno koliko se roditelj posvecuje detetu,ali i drustvo u kome se krece je isto jako bitan faktor

:lol: a je l se secas kako su nasi roditelji bili ozbiljni u ovim godinama
danas je moderno da se glupiramo i sa 50,a nekad su ljudi sa 20 bili mali matorci,ja se secam 30. rodjendana svog oca,bre to su sve neki stari ljudi bili na proslavi :)
Некад су се рано узимали па су и обавезе учиниле своје, али за ово болдовано није баш тако, ем ме је матори добио с 3 банке(па се и не сећам:mrgreen:) а потом 5 и 7 година доцније сестре, ем сам ја свој карактер повукао на њега, сећам се да ми је једна девојка на факсу рекла: Ти имаш лековити оптимизам.
Бтв мој ћале је ветеринар, а то је значило рад по домаћинствима(онда нико није ни обраћао пажњу на здравље кућних љубимаца, само говеда, свиње, овце, козе, перад) и после посла иде оно: Докторе, шта ће те попити(а и појести), тако рећи није ни био у прилици да развије озбиљност.

Gloriana, to ti je isto. Canabis sativa
Mozda si mislila na marihuanu i skank
Ovo drugo dobija se kad se marihuani stalno podbiraju/kidaju pupoljci tako da ona pravi nove i stalno se drzi u fazi oprasivanja, jer tada proizvodi maksimalnu kolicinu thc-a
to se jasno vidi kad se uzorkuje jedno pa drugo, boja na test papirima postaje dramaticno crvenija zbog neuporedivo vece kolicine thc-a

u pravu si to sam mislila.. :hvala:

moji su me rano dobili (za danasnje vreme rano,tad je bilo normalno)
moja mama kad popije casu spricera jednom godisnje se oseca ko opasan mangup a tek droge :lol: mislim ovo povratak na temu :)

....aaaa kako je tema droga postavljena u vezi zena, preporucujem! definitivno, narocito zenama u klimaksu.Naravno ne svaki dan.. ali jednom probati je o.k.Osim toga seks je fantastican.Podrazumeva se da je pod uticajem trave sve prenaglaseno.Ko je napaljen, napali se jos vise.Ko je veseo smeje se ko lud.Kome je pun stomak svega ispovraca pola zivota.. Zavisi ko i kako vam je smotao dzoint, koliko je jak.
Ne izaziva halucinacije!Smrdi do besvesti tako da posle jednog dzointa mnoge zene izbegavaju isti.:zper:

a gde vi to kupujete?
stoji jedan na cosku...ili kako
to od proverenog dobavljaca mi nista ne znaci
sad recimo hocete prvi put da probate,pa kome se obratite?

....aaaa kako je tema droga postavljena u vezi zena, preporucujem! definitivno, narocito zenama u klimaksu.Naravno ne svaki dan.. ali jednom probati je o.k.Osim toga seks je fantastican.Podrazumeva se da je pod uticajem trave sve prenaglaseno.Ko je napaljen, napali se jos vise.Ko je veseo smeje se ko lud.Kome je pun stomak svega ispovraca pola zivota.. Zavisi ko i kako vam je smotao dzoint, koliko je jak.
Ne izaziva halucinacije!Smrdi do besvesti tako da posle jednog dzointa mnoge zene izbegavaju isti.:zper:

ko je u bedaku nek skloni uzad,nozeve i ostalo oruzje :(

a gde vi to kupujete?
stoji jedan na cosku...ili kako
to od proverenog dobavljaca mi nista ne znaci
sad recimo hocete prvi put da probate,pa kome se obratite?

prvi put sam dobila od druga svog decka,on je duvao
posle sve zavisi,jedno vreme sam znala jednog pravog narkomana,joj mnogo dobar decko stvarno,nadam se da je jos ziv
i bili smo drugari,onako ne bliski ali spavala sam kod njegove sestre u krevetu kad mi je bilo potrebno,stvarno je bio cool
i dodjem ja s mm u taj grad,nadjem njega reko daj vodi me kod nekog ko prodaje ,kaze on ok
ostavimo mm u diskoteci i odemo tu do jedne zgrade,zvonimo na vrata kad izadje zena domacica od nekih 45-50 godina,ali ono sa viklerima,kucna haljina
znaci ja ovako :eek: zena iznese napolje ona meni paket ja njoj pare dovidjenja gospodjo aj prijatno :lol:
eto ti ideja sta da radis na livadi dok cekas bobija :malav:

kod mene u kraju ima jedan kafic gde garant duvaju...tako se oseca sladunjavi miris kad prodjesh pored...fina neka vutra:think:

Možda je tema za pdf porodica, ali želim da čujem mišljenja sa ovog pdfa.
Kažu da veliki procenat srednjoškolaca, a i osnovaca eksperimentiše sa lakim drogama... travom pogotovo.
Kakav je vaš stav u vezi ovoga i da li znate za te vannastavne aktivnosti vaše dece?

mi smo nasu decu vaspitali da probaju sve u zhivotu
sin ima 13,kaze da je probao,ne branimo mu

Back