C
CaLiMeRo
Gost
Pobogu, Gazdarice, a što da čita, kad je bezubiGazdarica:Randome, jesi li ti uopste procitao luciferkovu definiciju dripca, prije nego si napisao svoj post?
JOVO T. i biovlast odgovor na svako pitanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobogu, Gazdarice, a što da čita, kad je bezubiGazdarica:Randome, jesi li ti uopste procitao luciferkovu definiciju dripca, prije nego si napisao svoj post?
Jes' vala, i to sto kazes... Covjek ima odgovor na sve... Doktor svih medicinskih nauka (kako je svojevremeno pisalo na pecatu jednog ljekara)...CaLiMeRo:Pobogu, Gazdarice, a što da čita, kad je bezubi
JOVO T. i biovlast odgovor na svako pitanje![]()
![]()
![]()
AUU pa sta vi radite onda u slobodno vreme?ako ona misli o sportu a ne o karanjurandom_cloud_form:da se razumemo, mene ne privlace one trapave sponzoruse sa tangama, shminkama i ostalim, i ja ovde ne propagiram da igramo uloge dripaca.
naprotiv, volim sportski tip devojke, devojku koja ne istice svoje atribute, ne misli previse o momcima i karanju, jer su njena interesovanja priroda, sport, rekreacija itd. oblaci se sportski, trenerke i slicno. imam taj prefinjeni ukus za devojke.
trenutno sam u vezi sa jednom takvom, sest godina je mladja od mene sto ostavlja dosta prostora za razvoj i oblikovanje, a upravo sebe vidim kao nekog ko ce spreciti da ona postane sponzorusa koja ce zudeti za dripcima a na sta je drugarice navode.
jedino sto od tosevskove skole primenjujem je to da ponasajno odgovaram kad ona verbalno trazi da se izjasnjavam o njoj, npr kad pita sta mislis o meni?ja je poljubim. i upravo je to sustina o kojoj vam pricam, ona tim pitanjima pokusava da opipa koliko je od biovlasti plasirala u meni, a ja svaki paket plasiranog konvertujem u akciju sa njom.
random_cloud_form:vozimo bicikle npr, pricamo i slicno
nina2 - pa, mozda nisi pitala otvoreno ali sigurno si pokusavala da to bar indikretno saznas, ne?
pa kad se karate ako ona ne misli o tome?random_cloud_form:vozimo bicikle npr, pricamo i slicno
nina2 - pa, mozda nisi pitala otvoreno ali sigurno si pokusavala da to bar indikretno saznas, ne?
on je rekao da voli na devojke koje NE MISLE(na sex)buranija:PA kad oboje pomisle...al u isto vreme...xaxaxaxaxa![]()
Sandy_BG:Sto volim ovakve kojima su svi drugi muskarci dripci. Samo je bitno da on nije dripac. Ne, naravno da nije, kada je kvalitet samo ono sto on ima. Pa ce sada da kaze kako on studira, radi, ne bilduje se, cita..itd. A sta to bilo koga briga, postoje mnogo vaznije stvari u zivotu koje coveka prave covekom. Tvoji komentari govore sami za sebe koliko si ogorcen i isfurstriran i mogao bi malo vise da se bavis sobom nego sto gledas druge i prosudjujes da li je neko dripac ili nije. Ne shvatas koliko je to ruzno sto ti radis, sve devojke su ti sponzoruse, "odvratno arogantne", momci su ti svi dripci, svi su drugi nikakvi, samo si ti blago bozije. Najlakse je baciti krivicu na druge. Pa posle dva izlaska sa tobom, riba ce da shvati sa kim ima posla. Sa psihicem, koji umesto da zivi zivot, bavi se drugim ljudima. Onda ces ti da kazes kako ona nece da bude sa tobom jer si student a ne gradska faca, jer bacas krivicu na druge za svoje neuspehe. Pun si predrasuda i stvari gledas crno-belo, a dripaca ima medju svim slojevima stanovnistva. Kako ti mozes da kazes za nekog momka da je dripac a da ga ne upoznas? Zato sto slusa narodnjake, nosi kajlu? Pa sta? Mozda momak ima neke druge kvalitete, mozda je dobar sin, mozda je dobar i odan prijatelj, mozda je dobar prema devojci. Nikada se u jednoj osobi ne skupi sve lose niti sve dobro. Svi mi imamo svoje vrline i mane.
Zapitaj se da li si ti na mestu. Da li je tvoja procena dobra, da li se druzis sa pravim ljudima, da li te privlace prave devojke. Ti imas kompleks nize vrednosti, cim imas toliku potrebu da olajavas druge. To jednostavno izbija iz tebe i to je uzrok tvojih problema sa devojkama.