alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
mi smo nabavili jednoredu davilicu i poceli da radimo kvadrat... jos je sve sveze ali javljamo rezultate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To obavezno da vidimo kako napredujete,i kako dalje.Nemoj da se ne javis.jel ti jasno kako se radi kocka?
Ljudi znam da je ovo off topic ali mozete li da mi kazete ko je jaci zenka dobermana ili muzjak kavkaskog ovcara!?Znam da je vrlo glupo pitanje ali ne shvatite me pogresno ja samo hocu da izbegnem tucu pasa jer moja drugarica hoce da dokaze da je njena dobermanka jaca od mog kavkasca i to tucom
ovo kada se loptica koristi kao nagrada, zanima me koliko dugo joj dajem lopticu da se igra sa njom posle obavljene naredbe?,dam joj na par sec ili joj ostavim da se izigra sa njom?
sta kazem naprimer sedi pas mi sedne ja mu dam lopticu,onda mu uzmem pa kazem daj sapu on da sapu ja mu opet dam lopticu, ili posle jedne naredbe dam lopticu i to je to cekam da se izigra?
Dete,aj ne smaraj i ne lupaj gluposti i reci drugarici da ide da se leci.
Ako nemas sta pametno da pitas nemoj se ni truditi.
Mislim da je ovo pre grubo receno ja samo hocu da mi neko pomogne ali dobro ako tako mislite pozz
Par sekundi jednostavno joj uzmes bez ikakve komande.Uvek potvrdjuj znaci seo je das lopticu dao je sapu daj lopticu.Da daj joj na kraju kad vise neces da radis malo nek se izigra al posle uspesne radnje nek se uvek zavrsi sa odradjenom radnjom.
VAZNO!!!!!NE OSTAVLJATI LOPTICU ILI BILO KOJI PREDMET SA PSOM U BOKSU!!!!!!
Znaci od vas dolazi predmet,i kod vas se zavrsava..
Vilus, devojčica je samo iskrena i zabrinuta i traži naše ‚‚stručno" mišljenje da bi drugarici nabila nos u monitor i tako sprečila nešto što se ionako verovatno ne bi dogodilo s obzirom da su u pitanju psi različitih polova.
Ksenija, odgovorila sam ti na temi o tome.
ok thx probacu sa lopticom do sada sam sve pse ucio poslasticama ali bih bas da probam bez hrane.