LakiJunior
Ističe se
- Poruka
- 2.321
uh....a sta ce mo mi koji ne idemo kod tog Andjelak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh....a sta ce mo mi koji ne idemo kod tog Andjelak?![]()
Mili sad kad nasi kursisti odu kod Andjelka ja cu da se odjavim sa foruma.Zasto?Zato sto nemam sta da pisem tamo ce savladati sve.Nebih da ih ''bunim'' sa mojim radom,pomesace sve onda.1 treba da se slusa(po meni).Prema tome mozemo se oprostiti,drugarski.Bilo mi je lepo,sa vama ja cu svojim poslom i sa svojim majmuncicima zelenim lagano.A kad budem uvatio vremena svraticu malo da vidim sta se radi i kako napredujete.
Управо тако!
Не видим разлога да баталиш све ово овде, а друго, можемо да им нагласимо да ако већ иду код неког дресера да нипошто не примењују методе које им саветујемо. Ја, иначе, јако волим ову тему и не бих волела да падне у заборав и да се са ње стресе прашина с времена на време.
Ovo sam sam,snimao eto koliko je kuja poslusna.A gde je jos sta radi samo nemogu sam da snimam.![]()
Da li je to Seve
U svakom slucajujeee
![]()
@migora - svaka ti cast!!! Majke mi!!! A kuca je predivan....
p.s. ja sam samo laik, meni su svi predivni... al ovaj je bas pametnica.
I jos mase repom...
p.p.s. malo me plasis u tom plavom kombinezonu, kaputu sta je vec...
E ljudovi pitanjce od devojke sa stenetom od dva meseca.TVRDOGLAVIM stenetom.
Kako se kuca uci da ne sme da pocne da jede dok mu ja ne kaze "jedi"? I kako da mu smanjim tu halapljivost. Kako krenem da spustam cinijicu sa hranom on skace ko lud, a o tome kako jede ne smem ni da pocnem. Prosto se bojim da se ne ugusi.
mantil iz kasapnice!!!!![]()
ja sam svog naucila tako sto spustis ciniju na pod i kazes CEKAJ,i svaki put kad krene ka njoj ti ga odgurnes i kazes CEKAJ,posle nekog vremena ga smori da navaljuje i samo te tuzno gleda,a onda kad odlucis da je dosta cekao,kazes mu jedi...uf al sam objasnila, ni samu sebe ne bi razumela
i tako SVAKI put kad mu dajes da jede...posle se navikne i sam ocekuje kad ces mu dati znak da moze da pocne sa klopom
meni tako uspelo
a sto se tice gutanja granula, procice ga ubrzo,jos je mali i halapljiv
A STA JE TU SMESNO?