Dresura pasa

Ок, проблематични постови су обрисани, ничије ружно обраћање некоме се неће толерисати, ја се извињавам, мени је некако промакло и још једном скрећем пажњу свима којима је до личне расправе да то решавају путем ПП-а.

Mili,ja bih htio samo ako biste mogli vratiti moj odgovor dok ga Migora ne vidi jer bih stvarno htio objasnjenje...sto i zasto?,nista drugo!

Ja se s nikim nisam krenuo svadat ili prepirat jer unatoc svemu postujem,starije i Migoru...i tako sto si ne bi dopustio,samo zelim znati cemu takav ton i odgovor,cime sam to zasluzio jer mislim da nije fer!?

To je najteze nauciti psa pricao je migora o tome na predhodnim stranama koliko se secam sta i kako. Prvo e treba uciti da ide sa povodcem pored a posle izbacujes povodac a drzis u desnoj ruci hranu ili lopticu ili ispod brade sto kaze Migora mada meni tako nije reagovao pas verovatno nije navikao. Znaci sve zavisi sta pas voli i sa tim ga ucis.

Drugovi i drugarice,ja MIGORA 99% odlazim odavde,tako da znate.Izvinite ako nesto nije bilo u redu sa moje strane,nisam imao nameru da nikog povredim ili jos manje da omalovazavam.Lepo se druzite i (ako) ja odem.Nemojte se jediti mozda dodje neko od dresera strucniji od mene pa ce vam on (mozda) kasti nesto sto ja nisam rekao.

E sad pazite ona kao stene do 6 meseci sve je htela i ovo i ono al da se veze za jedan predmet nije htela.Ja gledam i mislim sta je sad ovo? zatvorim je u boks i uzmem lopticu i udaram u zid pored njenih vrata i tako iz dana u dan a ona pocela da laje,e sad je pustim napolje i bacam ponovo lopticu o zid i jednom kao nisam uhvatio a ona otrcala i uzela e sad nece da pusti,a ja rekoTOOOO!!!

xexexe,i ja sam ovako nesto radila.Ja sam se namucila sa komandom donesi.Ja bacim spremim flipsic a on ni da pogleda u lopticu,a kamoli da potrci za njom.Ja ga onda zatvorim u boks i ispred njega igram se sa njegovom lopticom.Posle 4,5 minuta pustim ga i ponovo bacim,mali odma leti kao lud:mrgreen::P:lol:

ju091-1.jpg

DOGG pozdrav.

DOGG,jeste mislilina mene mozda?Kako ja to provociram Migoru?tako sto trazim jedno jednostavno objasnjenje za kraj?
Zbilja me zanima DOGG,ako mi vi onda mozete objasniti posto Migora nece,kako sam ja to njega provocirao,uvrijedio...?Eto,ja vise necu pisati na ovom forumu,niti cu se obazirati na vasa provociranja,dosao sam s najboljom namjerom,tako cu i otici,ne namjeravam ulaziti u konflinkt iako mislim da jiste u pravu,mozda jesam malo pogrijesio u nekim stvarima koje su nezgodno izrecene...ali nacin obracanja prema meni je za mene ponizavajuci i na razini je na koju se ja ne zelim spustati!
Ako mi netko nesto ima za raci(Migora,DOGG),moze putem privatne poruke(i odgovor ce dobiti za par dana,posto idem na put)?

zelim vam svu srecu s vasim psima-u radu...i to je to!

Zbogom!

:D:D:D E to je SEVERININ sin,Vukijev brat rodjeni prodat.Taj jooooooooj to je bilo ludo kopirana SEVE.Lopticu pojede ako ne izvadis nasilu;) Losmi jel ti sumnjas u mene i moje varijante pravljenja NO?

IM000996-1.jpg

Evo ovi tamo daleko Belgija.Isto rade kao i mi,i sad su oni izmislili toplu vodu?
Pa oni ne koriste stap u toku obuke sve dok ne treba da polaze IPO.:confused:
E sad ja nastupam,sve je lepo odradjeno zadovoljni oni sve oblecu oko mene,smeskaju se pricaju a moj prevodioc samo prevodi..Kaze kako su zadovoljni samnom i mojim radom samo sam ''jako''brz,valda im to smeta.:D:D
IM001190-1-1.jpg

Podesavanje rukava pred nastup,ovaj rukav je specijalno pravljen da pas grize samo u sredinu,zato ima ove plastike napred i u laktu jer tu nemoze da zagrize.

:D:D:D E to je SEVERININ sin,Vukijev brat rodjeni prodat.Taj jooooooooj to je bilo ludo kopirana SEVE.Lopticu pojede ako ne izvadis nasilu;) Losmi jel ti sumnjas u mene i moje varijante pravljenja NO?

Ne sumljam nego nisam video psa do sad na slikama pa reko da nije neka prinova dosla. Koliko imas pasa trenutno Migora? Bas smo danas Dog i ja pricali kad cemo kod tebe da svratimo tako da nas ocekuj uskoro:)

Ma da ja sam ''opleo'' jednog preko ledja i to onako kako ja znam,odma je pustio i bezanija.Ja stao pa gledam pa sve se mislim,jel ovaj uopste i bio na rukavu? Ajao kad su poceli da nesto pricaju,ne razumem ja njih kad meni prevodi ova kaze,ne ne koriste palicu jos. E da svidja mi se jos to tu gde sam bio ja kod tog coveka,on dodje sposla ruca pali auto stavlja psa u gepek i na teren.Putuje u Holandiju 90 km,na trening!!!Nisam verovo dok se nisam uverio.
Losmi.Moja odgaivacnica se zove.NIGER LUPUS EX MIGORA. FCI 4566;)

Dobro ljudi koliko puta vama treba da se kaze da se ovde prica samo o dresuri a ne o privatnim svadjama i prepirkama. Jos jednom li neko zapocne pricu koja je rezervisana za pp tema odlazi pod kljuc.

Cao svima....mene zanima kako i da li moze da se stariji pas (mislim pas koji ima vise od 2 godine) nauci ili navikne na lopticu...posto poznajem psa koji je velika maza ali kad mu bacis lopticu on potrci i samo je onjusi, ali nece da je odnese....da li je uopste moguce nauciti starijeg psa ili samo stence moze da se nauci da se igra sa lopticom?...:);):)

Back