DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
ako dozvolite, ja sam za glas koristio one decije igracke sto piste kada se stisnu ( made funny noise ) kada ne pomaze hrana ili duvanje u njusku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad pomenu bezanje mili nije to izolovani slucaj, video sam psa koji samo sto je stigao sa tromesecne dresure i decko da nam se pohvali kako ga pas slusa izvede ga na poljanu i ostavi ga da sedi i podigne ruku i pozove ga da dodje kad pas uvati bezaniju kao pustinjski vetar. trci juri trazi psa i stignemo ga kod ulaza u zgradu. on krenuo da mu pridje da ga stavi na povodnik kad psu pozelenese savio kismu i pokazao zube. jedva smo smirili psa
Mackic joj napravila si VELIKU gresku.Nisi smela da mu das keksic iz tvojih ruku MORA sam da ga dohvati i sad ce on cekati da mu ti das ponovo.joooj sta sad? Cekaj malo da se nesto saberem.Pa probaj ponovo al MORA sam da dovati i kad dovati napravi od tog tako veselje da je kao neznam sta uradio.Kapiras?To uradi ovako.Vrata kao prvo MORAJU al MORAJU biti ZATVORENA da prvo tako savlada da dovati keksic ili bilo sta,RUKOM tvojom lupkaj po vratima u visinoi tog keksa vicimu vrata---vrata i kad stavi sape ti ga malo pridrzi dok on skida keksic i tako radi dok se ne oslobodi.Al sa ZATVORENIM,vratima kad to ucvrsti onda MALO par cm,otvori i kad opet skine posle mozes postepeno otvarati vrata.probaj to.tako bi ja radio.Evo ja cu mog da probam napravicu klip pa ces videti kako sam ti reko.Al mislim da ovo mora da upali,samo da on sam skine i tu je on onda oslobodjen.Onako da si probala kad bi vrata lupnula poplasio bih se i znas sta bi bilo??Posle bi bilo bas krv znoj i suzepozdrav i kreci P O L A K O
![]()

MIGORA PRIJATELJU SVAKA CAST ZA FORU SA LOPTICOM ISPOD BRADE STRAOBALNO PALI ALI ZAMALO ME KERUSE NE UDAVISE. SVE JEDNO HVALA[/QUOTE
E pa sad pazi,ja sam umalo bio povredjen i sad pazim i to jakoo!Drago mi je da sam nekom pomogao.
Izgleda da ce Migora morati da vas napusti.
:shock:
Pozdrav ljudi!Tema je odlicna.Imam pitanje za vas.Kakva je za dresuru Istocno sibirska lajka?Posto sam cuo da je skoro divlji pas a planiram da ga uzmem
Lajka ti je lovacki pas,a lovci su ti malko svojeglavi. Ali ne brini nije nista teza od jednog gonica.