Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
aham ma sigurno necu
Znam da neces.
ne verujem u drekavce,i sektashke tripove strashnog li neznanja![]()
LOL sektaski tripovi imas smisao za humor, i to veliki.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham ma sigurno necu
Znam da neces.
ne verujem u drekavce,i sektashke tripove strashnog li neznanja![]()

E, al su mi neki jaki lovci. Čim neće psi nećemo ni mi.![]()
Pa normalno. Ako psi negde nece, onda znas o cemu se radi...
Prema jednoj od mnogobrojnih legendi raširenih u Bosni i Srbiji, drekavac je materijalna manifestacija umrlog, nekrštenog čoveka, najčešće deteta, koje ne može da nađe mir i proganja sve koji su mu zgrešili u životu. Reč je o biću iz mitologije Južnih Slovena, malom, dlakavom stvorenju koje ima glavu pande, telo mačke, a rep veverice.

Zvuči šuplje...Odakle su stari sloveni znali za p ostojanje životinje poput Pande...
Priča se da u jednom selu na Kosovu kada je bilo bombardovanje poginuo je jedan muškarac i oni ga normalno sahraniše ali taj čovek se nije krstio.Posle deset godina kada je njegova žena sedela uveče odjednom se on pojavio na prozoru i počeo nešto da ispušta kao da plače i da zavija nekako.Bio je prljav,duge sede isprljane kose i brade.Žena se uplašila i gađala ga jabukom koja je bila na stolu i on je pobegao.Žena se šlogirala.Sutradan kada je selo otišlo na njegov grob bio je otkopan,a pop je osveštao kuću te žene i više se takve stvari nisu ponavljale...
Ili bila priča u Hercegovini kažu onom prostom narodu kad dođu Sovjeti doneće specijalnu mašinu koja će da poravna sva ta Brda i napravi ravnice i plodno zeljište...
ahhhhhahahahahhahhhahhhaSvašta narod priča...eto stari ljudi se sećaju priča o Sovjetskom savezu tik nakon završetka drugog svetskog rata, govorilo se da kod braće Rusa pada kiša kad neko pritsne dugme, toliko su razvijeni bili![]()

Postojali?
Znači više ih nema?

Ne znam za drekavce ali zaista mislim da ne ide na dobro ako umres nekrsten.
Ne znam za drekavce ali zaista mislim da ne ide na dobro ako umres nekrsten.