DREKAVAC!?

zamolio bih ljude da ne dolaze u ovu temu da se podsmevaju strasnom iskustvu moga brata voleo bih da se i vama desi tako nesto da tokom noci dozivite osecaj da vam 200kila sedi na telu i da ne mozete disati i da morate poceti vristati da bi prestalo, jedino tako se ljudi mogu nauciti pameti! no vratimo se temi i nemoj da je vise iko doso ovde da podsmeva i spamuje inace bice banovan ko perce! feniks znas li jos nesto o tome?? i znas li mozda jos neku pricu?? im a li neko slicnu pricu?? :think:

Poslednja izmena od moderatora:
zamolio bih ljude da ne dolaze u ovu temu da se podsmevaju strasnom iskustvu moga brata voleo bih da se i vama desi tako nesto da tokom noci dozivite osecaj da vam 200kila sedi na telu i da ne mozete disati i da morate poceti vristati da bi prestalo, jedino tako se ljudi mogu nauciti pameti! no vratimo se temi i nemoj da je vise iko doso ovde da podsmeva i spamuje inace bice banovan ko perce! feniks znas li jos nesto o tome?? i znas li mozda jos neku pricu?? im a li neko slicnu pricu?? :think:

Имам причу о Псогалву кога је видео мој прадеда Милан. Написаћу је неком другом приликом, сад ме мрзи, а и касно је.

П.С. Молим да се чланови не подсмевају, јер сам и ја имао слично искуство, и није ни мало пријатно. Наиме, нешто ме гуши, ја се будим, не могу да померим ни један део тела. И онда почињем полако да стискам и опуштам бутне мишиће, и одједном ме пусти, а нога трзне.

Имам причу о Псогалву кога је видео мој прадеда Милан. Написаћу је неком другом приликом, сад ме мрзи, а и касно је.

П.С. Молим да се чланови не подсмевају, јер сам и ја имао слично искуство, и није ни мало пријатно. Наиме, нешто ме гуши, ја се будим, не могу да померим ни један део тела. И онда почињем полако да стискам и опуштам бутне мишиће, и одједном ме пусти, а нога трзне.

j.bt, ljudi, to nisu nikakva natprirodna bica ili nesto slicno! TO vam je bolest spavanja, od toga boluje preko 40% ljudi, zar svima lezi neki zmaj na stomaku dok spavaju??
Daj opametite se...ovo temu je mogao staviti na pdf "zdravlje" a ne ovde...smesan je.:roll:

hmmmm....iskreno da vam kazem,mrzelo me je da citam sve vase post-ove..... :mrgreen:
nzm da li ste vec pomenuli,ali cula sam da drekavac skace na ledja ljudima,koji se po mraku setaju ulicama (gde nema svetla) i da nece da ih pusti,dok ne svane i dok se ne oglasi prvi petao....... :eek:

Je li to OVO?
Leleeee...
Što je ružan...

Prilozi

• Drekavac.jpg
    Drekavac.jpg
    23 KB · Pregleda: 24
Inače,prema sajtu www.monstropedia.org, ovaj drekavac(ne baš prema SAJTU, više prema narodnim vjerovanjima) viđa se uglavnom u Bosni,na zapadu Srbije, u Šumadiji ui na Kosmetu... Uglavnom tokom takozvanih nekrštenih dana,otprilike u vrijeme oko Božićnih praznika, kao i tokom ranog proljeća...
Za dalje se potrudite...
Bez tunela i filmova moliću lijepo.
:cool:

Ja sam 100% siguran da ne postoje nikakve gluposti iz crtaca,ali sam isto tako 90% siguran da necega ima....I nek me neko smatra idiotem ali ja delimicno verujem u to......jel moze neko nekako da postavi slike sa onog sajta jer meni nece da se otvori???

Poslednja izmena:
znate li ista i bilo kakve price iz vaseg kraja ili sa neta o nekom DREKAVCU(a da to nije onaj iz tunela :D )??? p.s evo jednog klipa koji me je prestravio ali to je bila jedna velika zezancija...nije stvarno ali pogledajte... :evil: :eek:

Zamalo nisam umro od smeha od ovog klipa :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Kakvi likovi a ovaj debeli zoran je gay!
Kladim se da su ovu fuksu posle snjimanja guzili u nekoj stali!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Pustam bradu i kroz jednu nedelju moci cu uvece da potpuno glumim drekavca i da drecim po ljudi.Za pristojnu nadoknadu.
Dakle, ako imate nekog kog hocete da isprekidate, obratite se meni.

Back