Dijamantna
Poznat
- Poruka
- 8.393
Kod nas isto ima drekavac (ženski) na prvom spratu.
Kada ima seks cela zgrada bude obaveštena. Ma kakva zgrada, cela ulica.
Kada ima seks cela zgrada bude obaveštena. Ma kakva zgrada, cela ulica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK ja samo tražim racionalno objašnjenje
Ma mislim da bio drekavac a ne krvopijaВампир, на Романе Језику ...![]()
На Романе Језику , свако такви биће се зове ,, чохано "...Ma mislim da bio drekavac a ne krvopija![]()
Bolje da ne znasVat da hel is drekavac? Kako to treba da izgleda?
to si ti mozda slucajnostMi smo samo slucajnost u beskrajnom kosmosu. A te prikaze uvek imaju ili logicno objasnjenje ili se nas mozak igra sa nama.
Da si lično, svojim očima, video kako nešto podiže tu kutlaču i baca je na drugi kraj sobe, posmatrao bih to kao izuzetno zanimljiv slučajTražio sam i ja, naročito kao tip koji stvarno malo u šta veruje... Pride kamere spolja, blindirana vrata koja ne možeš spolja ni da otvoriš, rešetke na prozoru, sve proveravao, baš mi nije bilo logike nikakve... Zato sam i batalio traženje objašnjenja![]()
Da si lično, svojim očima, video kako nešto podiže tu kutlaču i baca je na drugi kraj sobe, posmatrao bih to kao izuzetno zanimljiv slučaj
Da sam to licno, svojim ocima video, sad bih bio ili u Ostrogu ili u ludnici![]()
Zašto pobogu? Šta je to toliko strašno da te baci u ludnicu ili još zanimljivije u Ostrog?
Ja bih voleo da vidim nešto paranormalno, tipa levitacije, pomeranja predmeta,... Moje poimanje sveta bi se okrenulo za 180 stepeniŠalim se, druže. Hoću reći da me zainteresovalo i to što sam čuo i što sam video kad sam ušao u sobu. Da sam ovo video svojim očima kako se pomera prilično bih se iznenadio.
Lisice u parenju isto kao i mačke ispuštaju čudne piskave zvukeDrekavci su mladi divlji sumski psi . Neki od njih bas znaju da drece tako da te stvarno isprepada.
Opisacu sta mi se dogodilo prije ima vec oko 10 godina. Gledao sam ranije emisije o drekavcima.Lisice u parenju isto kao i mačke ispuštaju čudne piskave zvuke