Drekavac i druga misteriozna bića

• Začetnik teme Začetnik teme FDDD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drehavac ima
to narod vidja
pojavljiva se okolo drveca u mraku
a naivise pre i posle izbora
kazu da ga vabile babe pre na margarin
pa on jadan iso da jede i zarobe ga tako
i posle mu upuvavali neke od drveta i on morao da slusa te babe
a one onda njega slale da davi narod koji se kome zamerio tojes toj babi il tim babama sto ga vatale na margarin

Tražio sam i ja, naročito kao tip koji stvarno malo u šta veruje... Pride kamere spolja, blindirana vrata koja ne možeš spolja ni da otvoriš, rešetke na prozoru, sve proveravao, baš mi nije bilo logike nikakve... Zato sam i batalio traženje objašnjenja :D
Da si lično, svojim očima, video kako nešto podiže tu kutlaču i baca je na drugi kraj sobe, posmatrao bih to kao izuzetno zanimljiv slučaj

Jedna dobra i zanimljiva knjiga
Screenshot_2024-06-19-21-32-52-207_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2024-06-19-21-32-18-294_com.android.chrome-edit.jpg

Lisice u parenju isto kao i mačke ispuštaju čudne piskave zvuke
Opisacu sta mi se dogodilo prije ima vec oko 10 godina. Gledao sam ranije emisije o drekavcima.

Bilo je otprilike ovo doba vrucine, ljeto, oko podne. Bio sam sam u nekoj sumi sikari i vracao sam se pjeske kuci.
Odjednom cujem neku rezecu dreku harrrrraaaaaa hrrrraaaaaaaaa haaaaaaaaa hrrrrraaaaaaaaaaaa nesto slicno kao kad ljudi nekog plase. Neodredjeno kao i zivotinjski i ljudski,. Prepao sam se i poceo sam bjezati, bjezao sam nekih 50 metara onda sam zastao i poslusam i cujem to isto ali malo dalje i manjim intezitetom.
Polako odlucim da se vratim i da vidim sta je to, izvadim aparat. . Dok sam prilazio dreka i rezanje se nastavilo i tako mic po mic sve blize na nekih 7 metara od mene ugledam povece psece stene u grmlju i velikom liscu nekih 60 cm duzine crne boje, licio je malo na Tasmanijskog djavola. Prilazio sam mu jos vise mislio sam da ce se smiriti dozivao sam ga ali je bas bio divlji i drececi se udaljio prema nekom grmlju. Uslikao sam ga imam i fotografiju.To je bilo od mene na nekih 5 metara kad sam tek cuo.

Back