Dredovi

ljudi, mene veoma zainteresova ova tema..iako uopste nisam u tom fazonu, svidja mi se kad vidim nesto tako, drugacije. elem, sada kada sam odgovorila, da li je iko skinuo sliku te devojke sa dredovima, jako9 me interesuje...bas volim da vidim lepo zensko u nekom otkacenom i nesvakidasnjem fazonu....

Jamaica girl:
Ja volim dreadlockse...;-)Inace,htela sam ih raditi,ali mi je kraca kosa a ja volim one duge,tanke...Na devojkama mi izgledaju lepo,ali nema svako kosu za njih,a stvarno ruzno izgleda kada vam urade dredove na tanku kosu...Ali su zato na momcima.....diwni!;-)Hocu ja decka sa dredovima......;-)
E pa ja ocu decka sa dredovima! Ja sad bas razmisljam i ja bih ih napravila,ali sta posle kada mi dosade,to je jedini problem!

Odvratno, grozno, primitivno i nehigijenski. Na nekim ljudina i ne izgleda toliko lose ali mislim da izgled nije glavna stvar. Kosa sa dredovima je non-stop prljava i lako se dobijaju vaske i slicni paraziti .... bljak !

Ru_bi_tch:
Odvratno, grozno, primitivno i nehigijenski. Na nekim ljudina i ne izgleda toliko lose ali mislim da izgled nije glavna stvar. Kosa sa dredovima je non-stop prljava i lako se dobijaju vaske i slicni paraziti .... bljak !
da,a da je Rosalinda imala dredove,bili bi zakon!

:roll: :roll:

OBOZHAVAM ih...htela sam da ih stavim,ali meni uglavnom sve brzo dosadi...a i mama ne da kazhe izgleda ne uredno...u svakom sluchaju lepo mi je kada vidim i na mushkom i na zhenskom...ima u mojoj shkoli jedna devojka i preterano je...;)

Kiselina:
Joa kad vidoh ovu temu rekoh sebi da moram da udjem i da ostavim trag. Obožavam dredove, sviđaju mi se kao i jedan decko koji ih ima :lol:
E ovo me podseti...ja u Budimpesti,sa drugaricama,kad prolazi neki lik sa dredovima na skejtu. Kako je bio sladak! Jooooooooj! I ja lepo odem do njega i pitam kao gde ima najbliza prodavnica,i onda me on odveo do prodavnice,a ja se topila usput i tako... :lol:

Pajper:
E ovo me podseti...ja u Budimpesti,sa drugaricama,kad prolazi neki lik sa dredovima na skejtu. Kako je bio sladak! Jooooooooj! I ja lepo odem do njega i pitam kao gde ima najbliza prodavnica,i onda me on odveo do prodavnice,a ja se topila usput i tako... :lol:
vid' ti nju :twisted: :lol:

Evo sad sam na svojim slikama skontala nekog K-ovog lika u pozadini...

my.php

dredovi nekog lika u busu u madjarskoj. Ja da ga slikam a on se pomeri,pa je malo mutno! Al ceo put sam mu blelula u kosu! I da,videla sam danas neku devojku koja ih ima,extra su joj!

Back