Dredovi

Keeper:
shto ne bi nosila dredove i bila cjelava kao baba?
pa mora sve da se proba!
osim toga, nije fora biti "lud" kao klinac... ajd da vidimo nekog u 6,7,8-oj deceniji zhivota.
zamishljam babuskaru sa dredovima, shiroka odecja, ogromne patike, ona stomachina osushena ogromna izbrazdana..... a kroz sve to se nazire.... pirsing.

Zasto povezujesh dredove sa OGROMNIM :/ patikama, shirokom odetjom i pirsingom?

mozesh je smanjiti u obichnom paint-u
otworish sliku...gore imash IMAGE----tu imash Strech/Skew
i ti smanjujesh (80,70,60%) zawisi koliko ti treba...
a welichinu slike(kad je smanjish) mozesh da pogledash isto u IMAGE pa Attributes.....
probaj;)

Dredovi su JAD. Kad god vidim nekog sa dredovima povezujem ga za rastamane, rege i marihuanu. I samo pomislite, taj dim od buksni ili pajpa ze zadrži u toj kosi koja se i ovako i onako ne pere i onda krene da dismr na 100 metara. Paljba vuna.

e nixxx , smiri malo ....

ja znam da si ti nov , al ipak procitaj koju temu , odgovori nesto i tako ...

i ja sam bio nov , al bre nisam bio ko ti da se svadjam .....

polako ......

meni su ok dredovi,znam par likova iz komsiluka sa dredovima tako da mi je to ok
ali jedino ne volim one duge,dok su kratki extra
a i to kazem za ovako drugove inace ne bih volela da mi decko ima dredove mada sto bi to bila prepreka neke ljubavi ;)

@syzz
e ismeja se i ja!

Pazi ti aveta,postao duhovit!
Avet ti si jos nov 1.400 postova nista ne znace. Imali dve teme na koje si ti normalno odgovorio samo jednim postom!?

Ja volim dreadlockse...;-)Inace,htela sam ih raditi,ali mi je kraca kosa a ja volim one duge,tanke...Na devojkama mi izgledaju lepo,ali nema svako kosu za njih,a stvarno ruzno izgleda kada vam urade dredove na tanku kosu...Ali su zato na momcima.....diwni!;-)Hocu ja decka sa dredovima......;-)

Back