wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Senka_91:KnottyDRead to si lepo rekao...Pa za ruzne ni ovako ni onako nema pomoci
Aj molim te objasni posto ja to uopste nekontam,a jako mi se svidjaju!!!KnottyDRead:Bash nije tako..
ali dobro, nemam vremena sada da objashnjavam.
Ae nekom 2. prilikom.

Meni ne bi bio problem da kad mi dosade skroz osisam kosu.Pa swe mora da se proba!Necu da stawljam dredowe,da se sisam na celawo i farbam kosu u sve moguce boje kad budem baba!Mlada sam i sto se tice kose i frizura sad hocu swe da probam! :razz:saki8050:I meni se svidja kako mu stoje,ali on je musko i on moze da se osisa nacelavo kada ih vise nebude hteo.A sta ce ona onda?Posto to ni sam Bog nece odmrsiti!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKeeper:shto ne bi nosila dredove i bila cjelava kao baba?
pa mora sve da se proba!
osim toga, nije fora biti "lud" kao klinac... ajd da vidimo nekog u 6,7,8-oj deceniji zhivota.
zamishljam babuskaru sa dredovima, shiroka odecja, ogromne patike, ona stomachina osushena ogromna izbrazdana..... a kroz sve to se nazire.... pirsing.