Dredovi

Jesam objasnio.. ali mogu ponovo, ne mrzi me.. lazem, mrzi me.. al' ae, nemam sta 2. da radim..
Moj ortak je tri i po meseca secao dredove, koje mu je pleo neki lik iz Krusevca.. i koji mu se nisu ni malo svidjeli, jer ih je bilo malo, nisu bili lepo zategnuti..Posle tri i po meseca, on je odlucio da te dredove rasplete i ode kod coveka koji bih mu profi odradio posao.. Sto je i uradio. :)
Te dredove koje je imao, pre nego sto je uradio nove, taj lik je raspleo za par h..
Sve sto vam treba je cvrst cesalj (po mogucstvu celican, isti mozete kupiti u prodavnicama za kucne ljubimce.. mislim da stoji oko 300 dinara..) i strpljenje.. znaci morate da rasceshljavate milimetar po milimetar, kako ne biste kidali kosu i kako tog lika ciju kosu rascesljavate ne bi mnogo bolela glava.. :)
A ako dredove nosite godinu, dve, tri, cetiri.. i dredovi vam dosade ( licno mislim da to nije moguce, ja svoje sve vise i vise volim cenim i postujem x), ili ako boodete primorani da ih secete, ne morate se sisati do glave..
Mozete jednostavno iseci dred nekoliko cm pri korenu i taj deo rascesljati.. nece vam biti tesko da to uradite, jer taj deo dreda pri korenu nije dugo udredan x).. Znaci slobodno mozete iseci dred 5 cm pri korenu, rascesljati taj deo.. i imacete 10-15 cm kose na glavi..
Ako nekome nesto nije jasno nek' pita..
p.s. mrzi me da korigujem greske.. kojih sigurno ima za izvoz.. na brzinu sam pisao, umoran sam, spava mi se..aaaaaaaaaaa.. budite pozdravljeni. :)
stay positive

saki8050:
I meni se svidja kako mu stoje,ali on je musko i on moze da se osisa nacelavo kada ih vise nebude hteo.A sta ce ona onda?Posto to ni sam Bog nece odmrsiti!
Meni ne bi bio problem da kad mi dosade skroz osisam kosu.Pa swe mora da se proba!Necu da stawljam dredowe,da se sisam na celawo i farbam kosu u sve moguce boje kad budem baba!Mlada sam i sto se tice kose i frizura sad hocu swe da probam! :razz:

shto ne bi nosila dredove i bila cjelava kao baba?
pa mora sve da se proba!
osim toga, nije fora biti "lud" kao klinac... ajd da vidimo nekog u 6,7,8-oj deceniji zhivota.
zamishljam babuskaru sa dredovima, shiroka odecja, ogromne patike, ona stomachina osushena ogromna izbrazdana..... a kroz sve to se nazire.... pirsing.

Keeper:
shto ne bi nosila dredove i bila cjelava kao baba?
pa mora sve da se proba!
osim toga, nije fora biti "lud" kao klinac... ajd da vidimo nekog u 6,7,8-oj deceniji zhivota.
zamishljam babuskaru sa dredovima, shiroka odecja, ogromne patike, ona stomachina osushena ogromna izbrazdana..... a kroz sve to se nazire.... pirsing.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back