Dredovi

BlackDragon:
Ne bulazni, gresko prirode. Svest i inteligencija ti je na nivou retardirane amebe. Vidim da patis zbog te devojke. Verovatno te nece zato sto ipak ima malo vise mozga od tebe, pa nece sebi da dozvoli da bude sa nekim kao sto si ti.

Gresko prirode? x)
O mojoj svesti i inteligenciji ne mozes da sudish.. jer me ne poznajesh. :)
Ova devojka je jedno od najlepshih stvorenja na svetu, kojeg su moje oci videle..(ti ne mozes vodu da joj doneses) ali je na svu [ne]srecuona je daleko, daleko od svih nas. A i ja joj ne bi' dozvolio da boode sa nekim k'o sto sam ja.. jer zasluzuje boljeg. ;)
Ajde sada ti bezi u k**ac, odakle si i dosla..

Pa ona je pocela da hejta bez razloga.. Tj. sigurno postoji razlog.. Ae da otkrijemo koji je u pitanju. :)
Ja licno mislim da je ljubomorna na devojku, ciju sam sliku nakacio u nekom od minulih postova.. Pa kad' se tome doda i ovo sto niko nece da joj da.. Devojka je u stanju svasta da kaze.. :) B)
" Ne sudi - da ti ne sude. " Gorki.

KnottyDRead:
Pa ona je pocela da hejta bez razloga.. Tj. sigurno postoji razlog.. Ae da otkrijemo koji je u pitanju. :)
Ja licno mislim da je ljubomorna na devojku, ciju sam sliku nakacio u nekom od minulih postova.. Pa kad' se tome doda i ovo sto niko nece da joj da.. Devojka je u stanju svasta da kaze.. :) B)
" Ne sudi - da ti ne sude. " Gorki.

Razlog zbog kojeg proziva je sto se vi palite ko mali majmuni na sve sto ona kaze.
Jes da mi Dragonka ide na onu stvar ponekad ali je ocigledno dovoljno inteligentna da podigne celu krstaricu na oruzje. A vi da ste malo bolje proucili njene postove videli bi da proziva apsolutno sve sto vi prihvatite vama u inat.....i ne mogu da verujem da se posle ovoliko vremena vi jos uvek palite na njena prozivanja...ispada da stvarno nemate mozak......Ako vam smeta Zmajce lepo je stavite na ignore...ako znate za tu opciju, u suprotnom ne kvarite temu prepucavanjima i dokazivanjem kad je ocigledno da vas riba zajebava sve redom.....:rolleyes:

wild_child:
Razlog zbog kojeg proziva je sto se vi palite ko mali majmuni na sve sto ona kaze.
Jes da mi Dragonka ide na onu stvar ponekad ali je ocigledno dovoljno inteligentna da podigne celu krstaricu na oruzje. A vi da ste malo bolje proucili njene postove videli bi da proziva apsolutno sve sto vi prihvatite vama u inat.....i ne mogu da verujem da se posle ovoliko vremena vi jos uvek palite na njena prozivanja...ispada da stvarno nemate mozak......Ako vam smeta Zmajce lepo je stavite na ignore...ako znate za tu opciju, u suprotnom ne kvarite temu prepucavanjima i dokazivanjem kad je ocigledno da vas riba zajebava sve redom.....:rolleyes:
Slazem se..AKO vec niste navikli na njene komentare,iskulirajte....i ne obracajte paznju...

wild_child:

Ja sam nov ovde.. I post o kome smo pricali je prvi koji je ona napisala a ja sam ga video, jer po drugim forumima i podforumima ne zalazim.. Ona je dete debil, ko god da je..

*drunken_butterfly*:
ja necju da kuliram ako nastavi da mi dira luku :evil: ;)

Drz' kokoshku.
117.gif
s-chainsaw.gif

Jesam li ja vec odgovarala na ovu temu:mrgreen: ?
Svidjaju mi se dredovi... jako, jako, jako.
I lijepa je ona cura. Zaista.
Btw, Knotty, koji ti je nick na Zlim Chobanyma? I ja sam tamo... od nedavno.

Back