Girl next door
Ističe se
- Poruka
- 2.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexxandar:Malo offtopic ali jeste li videli kolike dredove ima gitarista HIM-a 8)

Mmmmmm,axa,u pravu si...IvAnA:):Da....videla sam.....bash su dugachki.....meni se svidjaju.....svidja mi se on....![]()

heh...cyb3r:Sit sam se ismejao kad sam procitao ove ''mitove'' o dredovima.
1.Pozheljno je da se peru na svaka dva dana nekim blagim shamponom.
2.Ne smrde.
3.http://img8.imageshack.us/img8/9219/picture0018te.jpg - BU!
PS.Sad su rascpani pa se tesko razaznaju.

jes vala,bolje ti je da postavish novu sliku jer za sada ti kosa izgleda ko svrachije je*balishte.cyb3r:Postovacu posle jednu sliku kada ih malo sredim,pa ce te tek da se shtrecate kad se setite ovog topika!![]()
![]()

neki dziberi...cyb3r:^^ znam,blah...Ne znam samo ko siri one dezinformacije u vezi dredova?
A ne, za aerodinamiku ne mogu retji nikako da je dezinformacija...ajd ti sa dredovima sedni na biciklu a ja tju s mojom kratkom kasom takodje da sednem na biciklu...pa da vidish kolko tju ja brze da idem od tebe kome leprshaju dredovi i sluze kao oni padobrani kad avion sleti pa da mu bude kao kochnica.cyb3r:Nemoj sad da odem malo u rikverc pa da (ponovo) procitam ono da ljudi sa dredovima imaju losu aerodinamiku![]()
![]()
![]()
![]()
Generalno ljudi malo znaju o dredovima,pa proizilazi da ne smeju da se peru,da smrde...
E pa da,tu treba balans...zelatin tje da uradi posao...cyb3r:^^ Ma sad ionako vise necu moci da se trkam i da hocu,posto sad trazim neki BMX da malo ucim akrobatzije.
Master_Chief:jes vala,bolje ti je da postavish novu sliku jer za sada ti kosa izgleda ko svrachije je*balishte.![]()
Shta vishe reci

e love,znas da je milos uradio dredove,nisu nesto veliki,ali ono..ok..love_girl:Ja sam neko vreme bas bila nalozena na dredove...
Ali sam se ohladila,a tek sad posle ovih svih prica..
Dredovi me vise apsolutno ne interesuju ! ! !
Da znam,on je to planirao ihahaj...Bek@:e love,znas da je milos uradio dredove,nisu nesto veliki,ali ono..ok..
mozes slobodno,kad hoces..love_girl:Da znam,on je to planirao ihahaj...
Treba da vidim jedan dan....
Da se dogovorim {naravno ako nije problem} da dodjem do vase skole i samo da me odvedes do njega...
Mada,ko zna kad ce to biti...