Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Zadnje utočište Draži su avatari na Krsti, iako su u suprotnosti s pravilima foruma.![]()
Само се ти надај и спавај на то уво. Мада сигуран сам ви никада не спавате.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnje utočište Draži su avatari na Krsti, iako su u suprotnosti s pravilima foruma.![]()
пријави
макнуће и с'поносом, није то поглавник свију кршћана да се смијуљи са аватара, слободарски...

Prijavio sam više puta, nisam dobio razumljiv odgovor zašto je Draža dopušten, a general Mladić nije.
Provjerio ja.![]()
Prijavio sam više puta, nisam dobio razumljiv odgovor zašto je Draža dopušten, a general Mladić nije.
Provjerio ja.![]()
Видех данас како један поносни пугрер овде шета понос усташке војнице из претходног рата на аватару грб гардијске бригаде ,,тигрови,, ,ал ко реко кад већ модератори не познају ,,непријатеља,, што бих и ја томе учио.
Промакнула вам је главна ствар уважени, дама пуна бисера је назвала, индиректно, Србе посебном расом.
Сад могу мирно певати:
...Ја сам чиста раса
крв ми није помија
четник Србија никад југославија
шипац хрват балија
нису моја братија
четник Србија никад југославија...
а како си дошо до закључка да су то непријатељи и да нетком смијетају на демокрацком форуму?
зашто тако када су муслимани били поносан део равногорског покрета,да не говорим о хрватима.
Равногорски покрет такође,колико ми је познато,залагао се за Југославију....
- - - - - - - - - -
Само ретки случајеви, знамо где су и први и други и трећи поменути у строфи били током рата. Не може се на основу неких пар процената рећи да су они били битан чинилац јвуо.
А и име јвуо ћемо променити, нема више југославије и према томе ни јвуо, смислићемо већ неко друго име, у складу са околностима.

Соња Бисерко, ха ха.
Тарми Рићми![]()
пријави поново, вишим инстанцама
дрски равнатељ ће бити макнут заједно са РАСИСТОМ.
Видех данас како један поносни пугрер овде шета понос усташке војнице из претходног рата на аватару грб гардијске бригаде ,,тигрови,, ,ал ко реко кад већ модератори не познају ,,непријатеља,, што бих и ја томе учио.

Дража је крив зато што је Србин.
Ne, nego zato što je osuđeni ratni zločinac i kvisling. Takvi ne smiju biti uzori nikome.
Све се могло очекивати од соње бисерко, ал да ће она назвати Србе посебном расом...
Ne, nego zato što je osuđeni ratni zločinac i kvisling. Takvi ne smiju biti uzori nikome.
Draza nema nikakve veze sa rasizmom.
Ali je bio KRVNIK SRPSKOG NARODA, duboko odan Engleskoj i saradnik okupatora.
U to nema nikakve sumnje.
Sa ustasama se nije borio jer je imao takvu direktivu od dvora u Londonu, da bi nakon rata opet kralj mogao da se vrati na celo Jugoslavije (da su se odnosi sa Hrvatima zakrvili, dvor je procenio da ne bi vise mogla da se spase Jugoslavija).
Drzaja je pobio ogroman broj Srba islamista i Srba levo orijentisanih.
To je bio ceo njegov rat i skrivanje po Bosni.
Rehabilitacija Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta obavezno vodi Srbiju direktno u tabor fasizma i porazenih snaga Evrope.
Сарадници окупатора су били и твоји комунисти сарађивали су са усташама.
Gdje konkretno?
Osim u teorijama zavjere.
На терену, реално, постојали су договори о ненападању, у овом или оном тренутку, тактичке природе.Gdje konkretno?
Osim u teorijama zavjere.