Dražа Mihailović - zbirna tema

Šta ?

• Čekaju

• Čekaju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
можда и има,
но још није добила одрешене руке од друга Првог, највећег борца против србијанких злочинаца, икад.

Шта има да тражи одрјешене руке од друга Првог кад се зна од кога он прима директиве. Командни ланац није свето писмо. У осталом коме је до морала нека иде у цркву!:mrgreen: Револуција је у току, падају главе, нема се времена за сентименталност. На товариша Лењина се треба угледати. "Стрељати" по кратком поступку. Све те реакционарне трице и кучине треба одбацити зарад обећате будућности!:mrgreen:

Прича се да су га дрогирали, те да није баш био свој на суђењу.

Da, citao sam jos 1990. da su mu navodno stavljali meskalin u hranu, ali sam takodje procitao 1998. da je to uvideo predsednik sudskog veca Mihajlo Djordjevic pa je naredio da mu hranu moze davati neko kome je Djordjevic verovao......tako nesto.....zaboravio sam.......to sam procitao u nekoj knjizi "SUDIJA" koja je izasla '98. Mada, pricajuci sa cetnicima koji su poznavali drazu i vidjali, kazu da je bio bas fin i uctiv covek, i da uopste nije odavao utisak coveka koji moze da se nosi sa srpskim naravima i ratnim okolnostima.

Дража Михаиловић треба да одговара пред Српским народом због издаје националних интереса и сарадње са титовим бандама и сарадњом са јеврејима из Лондона и Вашингтона,истим оним који побише бомбама децу у породилишту и народ по црквама 1944,не само то,Михаиловић је исте те пилоте спасавао!

Da, citao sam jos 1990. da su mu navodno stavljali meskalin u hranu, ali sam takodje procitao 1998. da je to uvideo predsednik sudskog veca Mihajlo Djordjevic pa je naredio da mu hranu moze davati neko kome je Djordjevic verovao......tako nesto.....zaboravio sam.......to sam procitao u nekoj knjizi "SUDIJA" koja je izasla '98. Mada, pricajuci sa cetnicima koji su poznavali drazu i vidjali, kazu da je bio bas fin i uctiv covek, i da uopste nije odavao utisak coveka koji moze da se nosi sa srpskim naravima i ratnim okolnostima.

Титине судије су биле независне колико и Стаљинове и Хитлерове, тако да ја у причу о "добром " судији Ђорђевићу баш и нисам спреман повјеровати.

Интересантна је судбина Михаиловићевог адвоката....
Иначе сматрам да се Михаиловић на суђењу држао и више него срамотно.

даклем штовани брезалтернативни,
свак тко верује у Дражу је РАСИСТ лијепо вели другарица бисерка са све елсиншким обором и женетинама у црном, надам се да је то јасно?

Draza nema nikakve veze sa rasizmom.

Ali je bio KRVNIK SRPSKOG NARODA, duboko odan Engleskoj i saradnik okupatora.

U to nema nikakve sumnje.

Sa ustasama se nije borio jer je imao takvu direktivu od dvora u Londonu, da bi nakon rata opet kralj mogao da se vrati na celo Jugoslavije (da su se odnosi sa Hrvatima zakrvili, dvor je procenio da ne bi vise mogla da se spase Jugoslavija).

Drzaja je pobio ogroman broj Srba islamista i Srba levo orijentisanih.

To je bio ceo njegov rat i skrivanje po Bosni.

Rehabilitacija Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta obavezno vodi Srbiju direktno u tabor fasizma i porazenih snaga Evrope.

Sa ustasama se nije borio jer je imao takvu direktivu od dvora u Londonu, da bi nakon rata opet kralj mogao da se vrati na celo Jugoslavije (da su se odnosi sa Hrvatima zakrvili, dvor je procenio da ne bi vise mogla da se spase Jugoslavija).

Rehabilitacija Draze Mihajlovica i cetnickog pokreta obavezno vodi Srbiju direktno u tabor fasizma i porazenih snaga Evrope.

:hahaha::hahaha::hahaha:

ахам,
зато је знаћи РАСИСТ..

Блајбингер оличава оног брдског партизанског бандита који је 1944 ушао својим поганим ногама у Београд.
Тако да,не замерите му на тим терминима који су сами по себи контрадикторни.

Ti ne znas ni sta je rasista....

пих, ка да је важно
битно је да знате ти и другарица соњица, са све елсиншким обором и женетинама, вама слијепо верују сви, сви, сви, брезалтернативни.....

- - - - - - - - - -

Блајбингер оличава оног брдског партизанског бандита који је 1944 ушао својим поганим ногама у Београд.

свашта
тко би тако што и помислијо а камоли урадијо идолу младије брез алтернативе....

На срећу па ни јадница Бисерко а ни отале курсаџије УОПШТЕ НЕ ПОЗНАЈУ И НЕ КАПИРАЈУ СРБЕ...да их знају не би овако лупетали...

Na Drazu su Srbi BUKVALNO PLJUVALI skoro pola veka.

Da si nekome u Srbiji pomenuo cetnike u vremenu od 1945-1988. - izlomili bi ti Srbende kosti na ulici.

Onda su, NEKE MESECOM i SLOBOM OBASJANE NOCI, svi Srbi se PRETVORILI u cetnike i obozavaoce lika i dela koljaca Draze Mihajlovica.

Narocito oni koji su ga bas najvise pljuvali i zapisavali!

To samo govori o KARAKTERU NARODA. :rtfm:

Na Drazu su Srbi BUKVALNO PLJUVALI skoro pola veka.

Da si nekome u Srbiji pomenuo cetnike u vremenu od 1945-1988. - izlomili bi ti Srbende kosti na ulici.

Onda su, NEKE MESECOM i SLOBOM OBASJANE NOCI, svi Srbi se PRETVORILI u cetnike i obozavaoce lika i dela koljaca Draze Mihajlovica.

Narocito oni koji su ga bas najvise pljuvali i zapisavali!

To samo govori o KARAKTERU NARODA. :rtfm:

На Михаиловића нису пљували а и да јесу шта је пола века ? :) на тита ће пљувати вечно...

Зар ти не разумеш колико је мало 50 година за историју ?! Зар не видиш колико је био труо погани комунизам када се распршио за пишљивих 50 година ?!

Ne gresi dusu, I DAN DANAS JEDES sto vam je taj "bandit" ostavio.

Dok je vladao "bandit" svi Srbi su bili UGLEDAN NAROD U SVETU.

A danas je ugledan Srbin u svetu jedino Novak Djokovic.

- - - - - - - - - -

На Михаиловића нису пљували а и да јесу шта је пола века ? :) на тита ће пљувати вечно...

Зар ти не разумеш колико је мало 50 година за историју ?! Зар не видиш колико је био труо погани комунизам када се распршио за пишљивих 50 година ?!

Tebi je dobro u kapitalizmu?

Ne gresi dusu, I DAN DANAS JEDES sto vam je taj "bandit" ostavio.

Dok je vladao "bandit" svi Srbi su bili UGLEDAN NAROD U SVETU.

A danas je ugledan Srbin u svetu jedino Novak Djokovic.

Моја душа је чиста као душа оних младића од 15-16.година које твоји партизани побише и побацаше у јаму Миљевине код Фоче маја 1945.
Једем оно што има,а од твојих црвених давно је прошао рок свих производа а и њихових поганих идеја.
Док је бандит владао Срби нису постојали,само Југословени а мој народ је био распарчан у републике и аутономне покрајне и измишљене нације.
Србин треба бити Србин.

To sto ce da izjavi neka babetina zena u crnom i nije neki problem.Svi znaju sta ce reci ove nevladine organizacije.Problem je sto to isto govore manje-vise i vladine organizacije.Ta skupina bivsih komunistkinja zajedno sa onim Krausom (jevrejinom) i ne moze nista drugo reci nego da napadne jedino sto je Srpsko bilo u periodu drugog sv.rata.A to je cetnicki pokret.Sve ovo sto oni govore je mantra koju su naucili slusajuci druga tita i gledajuci filmove veljka bulajica.

пих, ка да је важно
битно је да знате ти и другарица соњица, са све елсиншким обором и женетинама, вама слијепо верују сви, сви, сви, брезалтернативни.....

- - - - - - - - - -

свашта
тко би тако што и помислијо а камоли урадијо идолу младије брез алтернативе....

:whistling:
Србија је велика тајна

Србија је велика тајна;
не зна дан шта ноћ кува,
нити ноћ шта зора рађа,
не зна грм шта суседни грм сања
нити птица шта се догађа
између грања.

Не зна гуштер шта пузи испод камења,
нити кукуруза струк слути
шта се у суседној њиви спрема.
Сваког часа све се мења,