Kao sto sam vec napisao,najvaznije je uvek glasati protiv domoljubnog misljenja u Srbiji i Srbija kao drzava i Srbi kao narod ce procvetati....zato ja uvek glasam protiv..

Kaku ovde Srbija mora ostati neutralna,ali prema kome..prema Jupiteru,Saturnu..prema kome...
Kazu isto tako,ako ostanemo "neutralni" i ako nas napadne neka zemlja koja je vec clanica NATO,onda cemo znati da nas je napao bas NATO..

..e u tom slucaju imamo samo dve mogucnosti,a to je da i im je.emo nanu kao `99.god. ili da kolektivno skinemo usrane gace predvodjeni grobarom i mackarom,dignemo pedu uvis i kazemo..samo vi udrite,boli nas bez vlazeljin,ali mi smo neutralni..dzaba vam je....

Do sada se nikad nije desilo, da se sukobe dve zemlje clanice NATO pakta..bar meni to nije poznato.
Kazu ,ako udjemo u IV rajh ,izgubicemo svoj identitet i nestace nas kao drzave i naroda...moram jos jednom

....pa kako to ne izgubise svoj identitet ove zemlje NATO koje su vec decenijama clanice te vojne organizacije.
Sve glupost do gluposti..evo sada jedan dobar komentar,koji sam pronasao na netu,a o istoj temi:
srbin
2. jul 2009 09:10:39
Najveci gubitnici ulaska srbije u NATO i EU bice upravo gastarbajteri koji rade u EU za plate o kojima mi u Srbiji mozemo samo da sanjamo! Naime ako bi smo usli u NATO i EU postojala bi nada da svoja prava koja su nam sada ukinuta ostvarimo pred Strazburom! Nenormalno je da radnici za svoj rad ne primaju platu, da nemaju zdravstveno i socijalno a da imaju zakone koji ih stite koje niko ne zeli da sprovede! Koliko ja znam to u EU ne moze da se desi! To je trenutno muka koja nas tera u EU a i u NATO! A gospoda gastarbajteri koji su navikli da iz svojih toplih domova po Evropi i Americi uz pomoc rsdikala sa i bez bedza vode nasu unutrasnju politiku nek nas izvinu! Spreman sam da se sa svakim od njih menjm! Neka mi ustupe njihovo radno mesto i njihov smestaj u tim groznim i smrdljivim zemljam EU i NATO, a ja cu njima moje radno mesto i moj smestaj u ovoj nasoj neutralnoj i prosperitetnoj Srbiji, uz obecanje da cu i ja kao i oni podrzavati ideju tajkuna da ne idemo u NATO i EU! 
A evo i sta je Draskovic stvarno rekao na tom skupu..ajde Vuce..spremi se na novu turu gomana kojim cete castiti nasi domoljubi sa ovog foruma....
Говор Вука Драшковића на скупу„Србија - земља са јаким савезницима или неутрална“
СРБИЈА И НАТО
(Нови Сад, 30. јун) - Национални и државни интереси, а не никакве емоције, налажу приступање Србије НАТО алијанси. Навешћу само неколико разлога.
НАТО је на границама Србије. Не можемо бити војно неутрални према стварности на границама своје државе. Можемо да будемо у тој алијанси или да будемо против ње.
Нема ниједног суседа Србије који је за ЕУ, а против НАТО. Напротив, НАТО је свима њима био или ће бити улазница за ЕУ.
Српска званична политика каже да Србија хоће у ЕУ, али не и у НАТО, јер нас је НАТО бомбардовао пре десет година. То је политика дрвеног гвожђа. Не рачунајући САД, ударна снага НАТО алијансе су, управо, водеће државе ЕУ: Британија, Француска, Немачка, Италија, Шпанија. Ако, због бомбардовања, не можемо у НАТО, онда, такође због бомбардовања, не можемо ни у ЕУ.
Ако је НАТО „злочиначка и антисрпска организација“, како се све чешће говори и пише у Србији, онда је и ЕУ „злочиначка и антисрпска организација“ која нам је национални и државни непријатељ.
Српска државна стратегија тврди још нешто. Да ћемо, приступањем НАТО савезу, постати противник Русије, а то Србија, никада, себи не сме да дозволи. И то је неистина. Продаја рога за свећу. Чланством у НАТО алијанси нити ћемо престати да будемо Србија и Срби нити ће се ичим променити историјска истина о нашим посебним везама са Русијом. НАТО и Русија нису непријатељи, него партнери и савезници у борби против глобалног тероризма и одбрани света од глобалне катастрофе. Србија ће, као чланица НАТО, коначно, имати суверено право да не учествује у било којој, евентуалној, акцији алијансе која не би добила подршку Савета безбедности УН, а ниједна одлука Савета Безбедности УН немогућа је без Русије.
Нећемо у НАТО. То значи да нећемо у ЕУ. Хоћемо у НАТО. То значи да ћемо, часом приступања алијанси, већ бити пред вратима ЕУ.
Хоћемо у НАТО. То значи и да хоћемо да обновимо и унапредимо савезништва прекомунистичке Србије и да нећемо да, као држава и нација, будемо таоци антидржавне и антинационалне политике режима Слобидана Милошевића.
Нећемо у НАТО, јер бранимо Косово. Ово је врхунац хипокризије. Већ десет година на Косову нема Србије, као државе. Ја хоћу да уђемо у НАТО, да бисмо ушли у ЕУ и створили снажну државуСрбију. Снажну економски, снажну демократски, снажну по својим снажним савезништвима. Само та и таква Србија моћи ће да се, као држава, врати на своје Косово и, по европским правилима, успоставља суверенитет своје економије, своје имовине, своје културе и духа, а у саставу НАТО снага на Косову, које ће штитити вредности уједињене Европе, биће и српски војници.
Чињенице су, дакле, неумољиве. НАТО је нова прилика за Србију. На жалост, у Србији су, већ две деценије, на посебној цени они који нису пропустили ниједну прилику да пропусте сваку прилику.
Антинатовско расположење у земљи снажније је данас него пре десет година, када је оборен Слободан Милошевић. Евроатланске интеграције, као стратешко опредељење државе до пре три године, прекомпоноване су у европске и антиатлантске. У Европу, а против Европе и Америке, истовремено. Тешко је рећи куд води тај пут. Уверен сам да не води ка Бриселу и да није у нашем државном и националном интересу.