Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.638
Ne mogu da budu gradovi pobratimi iz prostog razloga što je Beograd grad, a Sarajevo selendra.
касаба.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da budu gradovi pobratimi iz prostog razloga što je Beograd grad, a Sarajevo selendra.
касаба.
Salio sam se,Ne mislim da treba ista menjati u politici prema Muslimanima to jeste mislim da je politika koalicije sa Draganom Čovićem i Zoranom Milanovićem a protiv velikomuslimanske poltike bez alternative.
S druge strane paradokslano je s obzirom na istorijsko iskustvo da su Srbi u boljim odnosima sa Hrvatima nego sa Muslimanima.
Šta da se radi kad Muslimani nisu Srbima ostavili mogućnost izbora.
Mala mahala...
PS. Ružnih li muslimanskih reči, daleko bilo
Не бих волијо да сам у Швецкој, фала лепо.
Мада..боље и у Швецкој, него утузли.
Drasko The Chetnik odlucio da se poturci
Драшко кар'о булу Бенџаминку, а сад иде по још була за плођење.
BenJamina je Jevrejka. A kolaju price da je Drasko ustvari prasko....prasi se odpozadi.
![]()
Чак и ако је Прашко, он је по службеној душности опрашио булу Бењаминку.
То што је она Јеврејка, не мења чињеницу да је у друштву балија који је користе само за приказ лажне мултиетничности.
Видео си како је була Бенџаминка гледала нашег Драшка.
Подала му се то вече, сигурно.
a kako onda Karić?
po ocu se računa, nismo kompleksaši
Odgledo sam ceo klip nisam cuo da je srbe spomenula.Srbi izbrisani iz njenog mozga a to nije slucajno.https://vijesti.ba/clanak/537245/benjamina-karic-neka-bude-pravda-makar-i-svijet-propao
Bendjo Mina pominje Aušvic ali ne pominje Jasenovac, ustaše, sandžar divizije, klanja Srba... a ni da je Alija dobio ponudu od "jakog ćoeka iz Amer'ke oko unitarne Bosne" pa izbio rat...
i meni se dig'o, ne samo tebiChetnik orijentirani su cesto i pederski naklolnjeni. Dokaz je unuk popa Duija
![]()
Samo je jedan zasluzen za oplodnju. A to je nas narodni i svetski vozd, geostrateg, politicki mag i veli voda. The BAJA aka Dodara
Ako misliš od Alaha onda svakako .Onda nisi zasluzio ovog tipa od Boga poslanog za nas narod u RS.